Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Nusižiūrėti viena, o gauti dydį, gali būti problema g.gif

Mūsų kitokios, atviresnės. Man kažkaip atrodo, kad tos su dideliu plotu uždengtu, turėtų sudaryti diskomfortą, nes vasarą karšta. Aišku čia mano asmeniniai išmastymai biggrin.gif

Tokios Tėjos petnešos, jos šiek tiek siauresnės nei Doros
user posted image

Doros jei matysit petnešos tokios - čia ji pernai kai vaikų laukės biggrin.gif
user posted image

Šiaip aš ar vokiškų ar austriškų mačiau labai gražių, bet pas mus neprekiauja, o ar firma siunčia irgi neišsiaiškinau, nusipirkau šitas.
Atsakyti
Mhmmmm viskas aišku apie petnešas. O kokius naudojat antkaklius, smaugtukus, paprastus, pusiau smaugtukus? g.gif Pasveiko Domis, tai energijos padvigubėjo. Karščiai pasibaigė tai jam tarsi varikliuką kas paturbino. Nubėgam ristele per dieną 8 km ir vistiek sugeba dar siausti namie. Ateina baksnojasi su snukučiu, žaislus tempia man arba drasko į šipuliukus. Toks jausmas, kad namie ne juodasis, o koks foksas. Vat, kad ta energija būtų ir per parodas. Dabar įprato bėgti ristele, tai jei einam pasivaikčiot pats pirmas ir bėga, jau tempa laiko stipru. Tik su komanda greta nuima greitį. Nu vienu žodžiu hiperaktyvus bachuriukas biggrin.gif
Atsakyti
Ause makaliause, jis berniukas, o tuo daug kas pasakyta...
Patelės itgi skiriasi tarpusavyje - mūsų Tėja lyginant su Dora tikrai hiperaktyvi... gaila, kad per savo karštą galvą vis užsigauna doh.gif
Va ir vaikai skiriasi. Jau akivaizdžiai matosi, kad vieni daugiau miega ir mažiau juda, o kiti varinėja jo majo lotuliukas.gif , nežinau kas bus toliau...
Va atsistoji, eini, atvaro mikroskopinis pičpiras užverčia galvą į viršų ir išrašo tau "velnių" - au, au doh.gif , va taip mirksiukas.gif
Atsakyti
p.s. apie antkaklius - jų turime įvairių.
Rogz, perkame Užliedžiuose, šalia Ledanos. Iš pirmų rankų, nes jie juos įsiveža. Kiti dažniausiai pirkti parodose. Turime siuvinėtų pusiau smaugiamų, kažkaip firmų neįsidėmėjau, tiesiog patiko. Estiški pusiau smaugiami, tai tiesiog meno kūrinys, bet firmos pavadinimo reikia paieškot, nes per kelis kompus nuoroda pasimetė, o mano galva kiaura kaip rėtis blush2.gif
rasiu, parašysiu, o gal ir prisiminsiu, jei netyčia galva apsišvies smile.gif
Atsakyti
Nu taip visi labai skirtingi. Dar ir berniukas berniukui nelygu. Vieni bresta lėčiau, kiti greičiau.
Vat aš kažkaip Lietuvoje nieko gražaus nematau, o norisi kažko tokio įspūdingo. Dabar tai vaikšto su rogz pusiau smaugtuku. Mes kai būvom mažose parodose tai nieko nemačiau. Reikės į kokia didele palėkti.
Atsakyti
Mažose nebūna, reikia pirkti cacibuose arba Estijoj, ten bet kokioj parodoj yra ir kainos normalios. Ir kas labai smagu, galima kortele atsiskaityti. Civilizacija,,, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 08 31, 22:43)
Mažose  nebūna, reikia pirkti cacibuose arba Estijoj, ten bet kokioj parodoj yra ir kainos normalios. Ir kas labai smagu, galima kortele atsiskaityti. Civilizacija,,,  biggrin.gif

Tai vat, kad būna didelėse, o mes iki jų dar nedaaugom blush2.gif Kolkas gerai ir internetu biggrin.gif
Atsakyti
Matau, rugsėjis atėjo ir temukės dalyviai po krūmukais? biggrin.gif nebeliko bigsmile.gif

Mūsų vaikučiai vakar gavo savo čipus, buvo suaktuoti ir pirmosios mergytės pajudėjo į savo naujus namučius... smile.gif Šian laikau kumščius, kad tik tos tolimos kelionės pasisektų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 09 09, 11:39)

Mūsų vaikučiai vakar gavo savo čipus, buvo suaktuoti ir pirmosios mergytės pajudėjo į savo naujus namučius... smile.gif Šian laikau kumščius, kad tik tos tolimos kelionės pasisektų  bigsmile.gif

O tai kur mažylės išvažiavo? ax.gif
Atsakyti
Aga grybų metas, nėra kada lotuliukas.gif Jau skirstosi šeimyna? Kiek būsimų parodistų?
Atsakyti
Nežinau kiek parodstų,bus matyt kas užaugs - dabar išvažiavo į Suomiją ir Ameriką. biggrin.gif
Kiti vėliau... Jau ir vienuolikos gana, kad namai skęstų biggrin.gif
Vienas ko gero liks namie... Dar galvoju, jei augdamas man patiks? Nes darėm akmenligės tyrimus ( čia paskutinė šunų ligų isterija) ir jis yra genetiškai sveikas neturi polinkio kaupti uratinius akmenis, abu genai N/N.
Va ir aš grybaut norėčiau, bet apie mus tokie kemsynai... juodas darbas, jokio malonumo... doh.gif
O man grybavimas asocijuojasi su pasivaikščiojimu... O toli važiuot neišeina, namie šunų krūva biggrin.gif

Kas kiek ir kur grybavot?
Atsakyti
O ką pasiliksit kalytę ar patinuką? Kur daromi tie tyrimai ir kaip? g.gif paskutiniu metu pastebėjau, kad nemažai aplink sergančių akmenlige. unsure.gif
Manęs tai niekas neveža į miškus. Aš pas tėvus krūmuose -pušynėlyje, beržyne praeinu savaitgaliais. Ten net perdaug sausa, viskas treška, bet vistiek prisirenku grybų, lepšiukų, guočių, tai visi namai prakvimpa. Na ne baravykai, bet vistiek grybai. Pas mane grybavimas daugiausia užtrunka 30 minučių. biggrin.gif bet vistiek pilnus kašikus tempiu namo tongue.gif
Atsakyti