gal kas galit man patart

vaiko kraujas rodo, kad ne virusinis, o bakterinis uždegimas. gydytoja išrašė antibiotikų, bet sakė duot, jei vėl sukarščiuotų. o šiaip ji tai matyt duotų ir šiaip, o aš tai galiu dar palaukt ir pažiūrėt kas bus

tai ką man dabar daryt? vaikas jaučiasi neblogai, nekarščiuoja, tik viduriuoja. karščiavo tik vieną dieną prieš porą dienų. duot tų antibų ar ne?

dar sakė ausis rausva.
Papildyta:
QUOTE(Lėja32 @ 2014 07 04, 00:33)
Tai tiesiog jauti mane. Smagu, kad prisimeni! Gimdyt rugsėjo 26 d., bet įtariu bus anksčiau. Labai džiaugiamės, kad mergytė. Dviem sesutėm bus linksmiau, o sūnui jau kompanijos nereikia, jo pasaulis jau kitas.
Per tel.rašau, sudėtinga.
O Tu, Kaira, matau kad vis stipresnė ir optimistiškesnė (velnias koks ilgas žodis) tampi, kažkaip šviesėja mintys. Užgrūdina sunkumai. Geriau aišku jų nebūtų.
taip, super, kad margytė

didžiajam jau nebėra skirtimo brolis ar sesė, o mažajai tikrai svarbu, draugė jai kaip tik

aš irgi taip gimdžiau, sesei sesę, broliui brolį, o va paskutinis pats į kompaniją įsiprašė
taip, aš tiesiog stengiuosi daugiau į viską pažiūrėt pro pirštus, nes kitaip gyvent būtų neimanoma, o kai nebeimi į galvą, viskas ne taip baisiai ir atrodo
niekur nedink, laukiam tavo lelytės kartu. aišku čia tylu ramu, bet žinok gyvų dar tikrai yra

Juma pasiplovus, Svaja irgi dingo, Šyta retkarčiais užsuka, visų jų labai trūksta, taip pat ir kitų, bet vis tiek yra gi dar šiek tiek bendraujančių, nepabėgusių
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2014 07 04, 07:19)
Labuka,
Lėja, kaip smagu, nerealiai nudžiugau naujienas pamačius
Kaira, ale tu kaip ekstrasensė kokia, vis atspėji kas dar lauksis

ką dbr į

kėdę pasodinsi
nu žinok pameditavus, pamąsčiuas, spėju tokią laimę Iš Stiklo

Iš Stiklo, tik nenudaužk manęs, juk vaikai gėris
Papildyta:
QUOTE(Bite123 @ 2014 07 04, 15:21)
Kaira ura,kad jau praeina,Jetau sunku tau su kruva tokiu lapadraikinu,as dejuoju su vienu,mb vis mazolinu,kad pavargau,smegenis lesa,o tau kaip

Zinok as kazkodel Vilniuj apie tave vis prisimenu,aciu uz kvietima,bet nezinau Paulius prastas svecias zinok,jis begantis,visur lendantis,nepasedintis vietoje.Ir kai mes bunam Vilniuje,isivaizduok jis ant tiek kaifuoja nuo to,kad sveciai jam butu tarsi bausme,neleistu man kalbetis,tystu uz rankos,zinok trulike as turiu sedet per atstuma,per atstuma kalbam,jis isivaizduoja,kad keliauja vienas,daugiabutyje as negaliu net telef.kalbet tik sms be garso arba skaityt,as kaip seselis turiu but.Mes nei valge nei gere kiaura diena,jis uzsvaiges nuo Vilniaus,as siaip matyt is baimes,kad nepaklaidintu ,uzsiburiu,nematau nei zmoniu,neiko aplink ,stebiu tik aplinka,groziuos gamta,siaip paskendus mintyse tapenu is paskos,nes bijau paleist :)Davaolnas jis buna kokia savaite.....irasus susikeles i kompa,telefona nesiskiria su jais.Buvau priejus prie kompo,maciau Vilniaus tvarkarascius studijuoja,seimas tiesiogiai paleistas,nu ka jis tam seime girdi ciort znaiet,nusizvengiau net ,politologas :)beje varo jis ten kazkokia propaganda sau po nosim,as tik patildau ,kai uzgarseja labai,nes uzknisa ,kai pasaka seku arba dainuoju lopsine,o jis su savo gerbiami seimo nariai.....
bunda caras....eini visom
Bitute, suprantu, kad ne viskas taip paprasta, be abejo, tikslas ne svečiavimasis. nu gal kada gyvenime pavyks ir šiaip pasimatyt. aš esu rugpjūčio gale Kaune pas proktologą Ostiną užrašiusi, gal važiuosiu. nors tikiuosi, kad ne, kad nereikės, kad sugyjom ir daugiau nesikartos. bet kai sirgom, pamačiau numeriuką ir nugriebiau. žodžiu, gyvenimas dar ilgas, bus to laiko
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...