Kaip lėtai tema kapsi, kažkodėl jaučiu pareigą ją užbaigt.
Kas gero?
Rugsėjis pamokos ir namų darbai

Tai man naujas gyvenimo etapas. Šiemet antroji dukra baigė mokyklą, o mažius pradėjo, tai vėl viskas iš naujo
 Tai man naujas gyvenimo etapas. Šiemet antroji dukra baigė mokyklą, o mažius pradėjo, tai vėl viskas iš naujo  Atrodo lyg antrą gyvenimą gyvenčiau
 Atrodo lyg antrą gyvenimą gyvenčiau  Tik prieš tai buvau jauna mamytė, o dabar gal sakys, kad močiutė vaiką į mokyklą vedžioja
 Tik prieš tai buvau jauna mamytė, o dabar gal sakys, kad močiutė vaiką į mokyklą vedžioja  

Tai man naujas gyvenimo etapas. Šiemet antroji dukra baigė mokyklą, o mažius pradėjo, tai vėl viskas iš naujo
 Tai man naujas gyvenimo etapas. Šiemet antroji dukra baigė mokyklą, o mažius pradėjo, tai vėl viskas iš naujo  Atrodo lyg antrą gyvenimą gyvenčiau
 Atrodo lyg antrą gyvenimą gyvenčiau  Tik prieš tai buvau jauna mamytė, o dabar gal sakys, kad močiutė vaiką į mokyklą vedžioja
 Tik prieš tai buvau jauna mamytė, o dabar gal sakys, kad močiutė vaiką į mokyklą vedžioja 
 Patys jie močiutės
 Patys jie močiutės   
  Aerobika valdo.
 Aerobika valdo. Šalčiai atėjo. Kaip tam filmuke: kai žmogus susipyksta su mama ateina dideli šalčiai...
 Šalčiai atėjo. Kaip tam filmuke: kai žmogus susipyksta su mama ateina dideli šalčiai...

:D Be to sodo namelio noriu
:D Be to sodo namelio noriu  Ai ir sportuot kasdien einu
 Ai ir sportuot kasdien einu 
 :D
:D