QUOTE(Burka @ 2014 06 14, 11:18)
Kaip faina, ale kaip tie vaikai greit auga

mūsiškiui šian 4 mėn, KADAA? Toks fainuolis, negaliu atsidžiaugt, ale pirmas vaikas, kuris nerodo noro sėdėt, kiti tokio amžiaus riesdavos sėstis, o šitas iškart stojas ir eitnusiteikęs
Maniškei šiandien 2 mėnesiai. Žaisliukus bando imt, į pirštą stveriasi, savo kumštį iškėlus įdėmiai apžiūrinėja. Baisiai laiminga, kai kalbini. Sakyčiau stipri, su sesė pasilyginam, o ir man atrodo bernai taip nesportavo 2 mėn. - paimi už rankyčių abiejų, iš karto kaklą įtraukia, pečius kelia, 'kelk mane' vadinasi, keli, jei dar gauna kojom įsispirt, tai ir atsistoja (nu keliant aišku ne pati

). Riestis dar nelabai išeina. Bet jau pavyko kartą nuo nugaros ant pilvo apsiverst, dabar vis bando, bet kol kas tik ratu sukasi. Sofa mano truputį pagaubta į vidurį, tai kai pradeda maltis papo ieškodama, jau jaučiu, kaip palei šoną šnopuoja arba kojom spiriasi.
Nors prisimenu, kaip dičkį MB paimdavo už tarpkojo ir balansuodavo taip stačią, tik neatsimenu nuo kurio mėnesio, tai mažius taip niekad neišsilaikydavo, o mažoji trumpai pabūna, paskui jau virsta.