QUOTE(Vandene @ 2014 06 19, 13:02)
Tai jau ten bandyk derėtis, ir servise pačiam. O jie neduoda pakaitinės? Ir neleido pasirinkt, kad litus imtum, o ne remontą?
Mes vieną kartą varėm į draudimo parinktą servisą, bamperį turėjo patiesint ir perdažyt. Vyras neėmė, kol nesutvarkė patenkinamai, per du kartus tvarkė. O sesei nubraukė šoną mazdukės Vilniaus kieme, tai pasiėmė pinigus, gavo 900lt, net neremontavo man atrodo
sakė galėsiu taisyt servise arba pati. bet matyt man reikia taisyt servise, nes jei dar pačiai reikės važinėtis ieškot detalių, meistrų, tikrai dar daugiau laiko sugaišiu. galima aišku ir netaisyt, bet bamperis lūžęs, gal būtų geriau pakeist. o jei norės apgaut, apgaus, nelabai aš suprantu kas ten kaip, papudruos ir atiduos

čia jau reikia vyro, o šiuo metu aš pasiryžus pati viską susitvarkyt, užkniso mane tas diedas neapsakomai. jau savaitę net nebendrauju, nemanau, kad jis ir norėtų man kažkuo padėt, be to net ir neprašysiu. turiu gi dar vieną mašiną, bet nesugebėjau jos nuvežt į techninę apžiūrą, dar reikia porą smulkmenų patvarkyt. bandysiu kitą savaitę. žodžiu, užgulė mano pečius daug reikaliukų, bandysiu išsikapstyt. o pakaitinės draudimas net nežinau ar duoda

žodžiu, rytoj servise maldausiu, kad ilgam mano mašinos nepaimtų.
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...