Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

QUOTE(saintlina @ 2014 06 03, 15:21)
bigsmile.gif  Gal ir pas mus jau yr..  tik penktadienį galėsiu nulėkt pažiūrėt.

Geras reik eit grybaut nu smile.gif

user posted image

Sladkaja grozd-ziedu gausa baisine ,idomu kaip vaisiu duos,gal kas augino juos ar pats augalas toks smulkus turi but ar jam cia truksta ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 06 03, 13:45)
mazos dar kaip zirniukai. nei nerinkau- tik akis paganiau.

tai gerai, kaip tik paaugs iki penktadienio smile.gif Dabar nė nežinau, kur pirma lėksiu - į šiltnamį ar į mišką biggrin.gif
Atsakyti
vienas mano pomidoras,pavadinimo nezinau blush2.gif auga 3 stiebais, atrodo stebejau, sakiniojau pazastis, bet siandien pamacius net issiziojau kad 3 stiebus jau didelius uzsiaugines.kazin galiu palikt visus 3 ar viena geriau nupjaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 02, 21:47)
Pala,tai Ex Plumai gražūs pas tavi  blink.gif ?

lotuliukas.gif jau taip ir matau kaip tavo kailyje visoms blusoms iš siaubo kojas suparaližavo.. Ne ne schmoll.gif atsipalaiduok, tikrai niekam nesiunčiau Plum'ų, nes jų neturėjau, neturiu ir nežadu turėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 06 03, 13:53)
Geras reik eit grybaut nu smile.gif

user posted image

Sladkaja grozd-ziedu gausa baisine ,idomu kaip vaisiu duos,gal kas augino juos ar pats augalas toks smulkus turi but ar jam cia truksta ko  g.gif

eik tu sau!Lauksim foto kai bus vaisiu!
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 03, 08:39)
.tai jos zeme sijoja,viska i bambalius sodina, tuos bambalius kasa i zeme ir nieko,uzsiaugina darzoviu g.gif

Bet tai kiek darbo papildomo ,o,jei dar kiekiai didesni unsure.gif Nu,man tadu jau sraigės geriau.Be to į pomidorus anos nesikėsina,o kad ten kokį apatinį lapą apgraužia,tai tiek tos bėdos irnesakyk.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 06 03, 14:54)
  Dabar nė nežinau, kur pirma lėksiu - į šiltnamį ar į mišką  biggrin.gif

O ko tau į tą šiltnamį,jei raudonų nėr g.gif ? Miškan šiaušk su kašikais.
QUOTE(Ex @ 2014 06 03, 15:25)
lotuliukas.gif  jau taip ir matau kaip tavo kailyje visoms blusoms iš siaubo kojas suparaližavo.. Ne ne schmoll.gif  atsipalaiduok, tikrai niekam nesiunčiau Plum'ų, nes jų neturėjau, neturiu ir nežadu turėt wink.gif

Neturiu parazitų,antkaklį nuo blusų naudoju tongue.gif Nors panašu,kad kitąmet ir aš jų neturėsiu:negražuolis labai ir dar nelabai derlingas ,kiek suprantu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 03, 15:11)
Neturiu parazitų,antkaklį nuo blusų naudoju 

visus Adijos postus įdėmiai perskaitau ir dėl jumoro jausmo lotuliukas.gif
retai sutinkamas ir labai sveikas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 03 birželio 2014 - 15:14
QUOTE(saulute32 @ 2014 06 03, 15:20)
vienas mano pomidoras,pavadinimo nezinau blush2.gif auga 3 stiebais, atrodo stebejau, sakiniojau pazastis, bet siandien pamacius net issiziojau kad 3 stiebus jau didelius uzsiaugines.kazin galiu palikt visus 3 ar viena geriau nupjaut g.gif

Turbūt maniškis hihihi.gif aš vieną savo net su 5 viršūnėm buvau pražiūrėjusi, nors kasdien aplankau, apžiūriu po kelis sykius biggrin.gif Aš pjaučiau, nors gaila didelę šaką rėžti, bet apsimoka.
Atsakyti
Bandziau padirbeti siltnamyje, ilgai netveriau wacko.gif
Pradejau raisiot pomidorus, virves paliktos praejusio sezono, tik blyn jos jau sloksniuojasi, jauciu pavoju kad nutrauks jas pomidorai doh.gif tikrai zinau kad melejona kartu buvo kalbeta apie virves parisimui, bet dabar toks klausimas- kokias naudojat kad min 3 metus laikytu?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 06 03, 16:36)
zinau kad melejona kartu buvo kalbeta apie  virves parisimui, bet dabar toks klausimas- kokias naudojat kad min 3 metus laikytu?

Aš asmeniškai virves pomidorams naudoju tik vieną sezoną - taip sakant, stengiuosi nelaikyt šiltnamyje nieko pernykščio. Dėl ligų profilaktikos.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 03, 16:43)
Aš asmeniškai virves pomidorams naudoju tik vieną sezoną - taip sakant, stengiuosi nelaikyt šiltnamyje nieko pernykščio. Dėl ligų profilaktikos.

Ojei,koks nepraktiškumas doh.gif Nors nenustebinai aneikiek schmoll.gif Aš taupesnė, skupirdiajka, taip sakant,bo man tos virvės reik nemažai blush2.gif .Šiemet jau treti metai virvei bus,naudoju tokią http://www.e-senukai...m-melyna_1.html. Ji minkštoka ir tamposi truputuką.
Tiesa,rudenį aš ją nuimu,ir aplamai nieko šiltnamy nepalieku,net tų kelių žaibolaidžių.Išskalbiu skalbiankėj,virves,ne žaibolaidžius, ir paskui kalio permanganate pamirkau.Dėl tos ligų profilaktikos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 03, 16:43)

Tikejausi tokios nuomones ax.gif

Adija, aciu uz nuoroda, patrauklus varijantas drinks_cheers.gif
Atsakyti