Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

Va Polka maloniai nustebino, pati mažutė, įsodinta paskutinė, nes išdygo , kai jau nesitikėjau, kad tos sėklos daigios iš viso, jau burbuliukus auginasi. Spartuolė. Rinksiu sėklas kitiems metams būtinai.
[/quote]

Šitų sėklų, Polkos turiu uomenį, stoju į eilę, jei įmanoma. Šiemet ieškojau po pardes, turgus, niekur negavau. Merginų kaulyti jau neišdrįsau.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 06 04, 10:02)
Šitų sėklų, Polkos turiu uomenį, stoju į eilę, jei įmanoma. Šiemet ieškojau po pardes, turgus, niekur negavau. Merginų kaulyti jau neišdrįsau.... cool.gif

Ok, būtinai mirksiukas.gif
Iš vis ji man tokia graži, kompaktiška, tie bulviniai lapai tokie ryškūs, sodriai žali biggrin.gif Tokia savo vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 04, 09:24)
Ok, būtinai  mirksiukas.gif 
Iš vis ji man tokia graži, kompaktiška, tie bulviniai lapai tokie ryškūs, sodriai žali  biggrin.gif Tokia savo vietoj.

Kol kas ir aš labai patenkinta savo Polkute, jaučiu, bus pirmas valgomas pomidoras jos. Nors labai sunkiai dygo (sėklos, matyt, jau senos, ŽS iš likučių kažkokių ištraukė), bet verta pasikankint
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 06 04, 09:47)
Kol kas ir aš labai patenkinta savo Polkute, jaučiu, bus pirmas valgomas pomidoras jos. Nors labai sunkiai dygo (sėklos, matyt, jau senos, ŽS iš likučių kažkokių ištraukė), bet verta pasikankint

Gal galetumet patarti,kaip naudoti DCM trasas?Tirpinti ar barstyti pavirsiuje?Laistau per bambalius,jei tirpinsiu ar nenudegins,o jei barstysiu,ten juk sausa, kaip augalas pasiims?Perku,paskui galvoju... doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva 2 @ 2014 06 04, 13:08)
Gal galetumet patarti,kaip naudoti DCM trasas?Tirpinti ar barstyti pavirsiuje?Laistau per bambalius,jei tirpinsiu ar nenudegins,o jei barstysiu,ten juk sausa, kaip augalas pasiims?Perku,paskui galvoju... doh.gif  g.gif

O tai pomidorai numirs jeigu kartą normaliai paliesit? g.gif Ar čia prilygsta religijos išsižadėjimui? bigsmile.gif biggrin.gif
Pasilaistykit normaliai tuos pomidorus, išberkit ar ištirpinkit tas trąšas vandenyje ir patręšit. Tik jokiais būdais neliekit iškart su trašom sausos žemės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 04, 12:45)
O tai pomidorai numirs jeigu kartą normaliai paliesit?  g.gif  Ar čia prilygsta religijos išsižadėjimui?  bigsmile.gif  biggrin.gif
Pasilaistykit normaliai tuos pomidorus, išberkit ar ištirpinkit tas trąšas vandenyje ir patręšit. Tik jokiais būdais neliekit iškart su trašom sausos žemės  mirksiukas.gif

Gerai kad priminet-zeme turi buti dregna.Anokia cia religija,dregna labai buvo pernai[ne amen bet beveik]tai ir ieskau iseities.Symet zymiai geriau.Aciu smile.gif
Atsakyti
Smagu jus nors paskaityti, nes rašyti tai nėra kada.
Nors kelis žodelius parašysiu, galiu pasidžiaugti prieš savaitę šiltnamyje pasijungėm laistymo sistemą KLASIKA DROP kaina 169 Lt, dėkui tam kas ją sugalvojo biggrin.gif pridėjo man laisvo laiko kurį teks panaudoti kitiems darbams thumbup.gif . Pomidorų bumbulą ant akstyvų turiu daug tik nėr saulutės tai žali ir kabo nors tikrai nemaži (veislės Betalux, Ola polka tik šiemėt man jos kažkokios keistos lapai buvo įdomūs ir dar raudonkepuraitė). Betalux kaip visada pirmas pas mane su nemažais bumbulais. Aukštaūgiai tik mezga spirgius, bet labai sparčiai thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 04 birželio 2014 - 14:07
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 04, 08:30)
as uzuolaidu dieniniu juostom priplesau,nutrukusios dar nebuvo-sezona atlaiko,paskui sudeginu  su daigais  ax.gif

Man galgotkės gražiau nei ferankos,vat tongue.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 04, 08:35)
Parasyta gi  biggrin.gif 500 m/kg, tai gaunasi daaaug, 2 km. virves

Ne visi akli mato blush2.gif Tai čia tikrai popigiai gaunasi user posted image.
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 04, 10:24)

Iš vis ji man tokia graži, kompaktiška, tie bulviniai lapai tokie ryškūs

Kokie dar bulviniai lapai user posted image?Ale, vis čiudniau ten pas jumi...
QUOTE(Asta ir G @ 2014 06 04, 15:06)
Ola polka tik šiemėt man jos kažkokios keistos lapai buvo įdomūs

Va dar viena su lapais keistai įdomiais blink.gif Tai ką aš trejus metus auginu ir ryju tada?Nu tikrai normalios išvaizdos lapai pas mani.
Atsakyti

Va dar viena su lapais keistai įdomiais blink.gif Tai ką aš trejus metus auginu ir ryju tada?Nu tikrai normalios išvaizdos lapai pas mani.
[/quote]
Aš tau duosiu dar viena biggrin.gif . Aš matyt neblogai palepinau tai jau per riebu gavosi joms, todėl lapai garbanotis pradėjo, o lapai tikrai nebulviniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 04, 15:47)

Na supranti, pas mus Kaune viskas kitaip, nei Alytuj. Ir pomidorų lapai gražesni ir šalnos mažesnės... Kaunas yra Kaunas ir liks Kaunas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 04 birželio 2014 - 15:07
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 04, 10:24)
ji man tokia graži, kompaktiška, tie bulviniai lapai tokie ryškūs, sodriai žali  biggrin.gif Tokia savo vietoj.

QUOTE(Asta ir G @ 2014 06 04, 15:06)
Ola polka tik šiemėt man jos kažkokios keistos lapai buvo įdomūs

Aūūū, liaudie, kas čia per peštynės? a? user posted image kuo užkliuvo pomidoras Polka? Nei viena iš jūsų neteisi. Olos Polkos lapai nei bulviniai, nei keisti, nei, tuo labiau, paprasti. Jie - ypatingi, nei jokia kita pomidoro veislė tokių išskirtinių neturi. Lapus įvardinčiau odiniais smile.gif Tuo ir skiriasi Polka nuo kitų veislių. Ir krūmas gražus, ir lapai, ir vaisių skonis puikus wub.gif

Tai ką aš trejus metus auginu ir ryju tada?

Nejaugi lapus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 04, 16:20)
Tuo ir skiriasi Polka nuo kitų veislių. Ir krūmas gražus, ir lapai, ir vaisių skonis puikus wub.gif

Čia grožis ir pavydas viską daro user posted image biggrin.gif

Atsakyti