tany

o tie pimpukai tai kas??

juodi rusai?
mano obzoras ne toks išsamus kaip mičiko, ale biski trumpesnis netgi:
1. pūkuotukas- nerealaus švelnumo, jau su pūkuotais serbentėliais, krūmas, palei bambą jau man. Dar neskabiau- nelabai yra ką kažkaip, iš apačios vienas pūkas lyg kyla, tai gal pora stiebų ir leisiu turėt.
2. raudona citrina- žiedų

jei visi užaugs- teks kekes kaip arbūzus, esu mačius- į tinkliukus dėt ir kabint. aukštis- jau iki (.)(.).
3. geltona citrina perpus mažesnė, abi dar tik žydi.
4.kinietis violetinukas- nu toks riebus kinietis, tvirtas kaip baravykas, šonai biski pamėlę netgi, turi atspaliuką išskirtinį. Kekės žiedų labai gražios, tikiuosi ir derliaus,ir skonio iš jų ( nu bent šiemet gal bent paragausiu, pernai neteko)
5. taiko nuo polkučių nelabai skiriasi, gal kiek lieknesnis, ir dar be serbentėlių. daugiau skirtumų tarp jų nėra, lapai beveik identiški. Beveik tik.
6 šiltnamį valdo mashotka- turiu jų n, gal 5 netgi, neklauskit kodėl, krūmai gražūs, tvirti, pilni žiedų
7.džiuljeta visaigraži,
8.isabel H irgi gražus krūms, tik dar neaukštas visai, nes visi aukštaūgiai jau ogogo, o šis- ojoi tiktai
9.polset- kažkoks pavargęs, kūdas, lieknas vargšiukas.
10.podsniežnik- su giliukasi jau, gražus, augus krūmas.
11.skorospielus net sunku apibūdint- lėtapėdžiai kažkoki šiemet, nors krūmai padorūs.
12.viltis lauke jau bumbuliuką turi, nediduką, kaip piršto galas

kiti lietuviukai kažko laukia, žydi tik.
13.balkonstar buvo vazonuose, po 7l maždaug. užpuolė vieną skruzdės, tai abu persodinau į žemę jau- šaknų- pilni vazonai

dar tik žydi ir šie du.
14.daugiau pavadinimų nebepamenu...marfa- viena ogo, kita ujui, tai apie ją komentaro dar vis naturu

tiesa
15. dryžikas- puikus dičkis, ilgausku galėčiau pramint, žiedų yra, bus ir bumbulų.