Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjos

QUOTE(nendrik @ 2014 06 17, 16:02)
Pavasari buvo tema apie nauja pomidora - rusiska obelis, ar kazkaip panasiai... Nuotrauka buvo ispudinga, su daug kabanciu bumbulu. Gal kas galite parasyti tikslu pavadinima tos veisles, jeigu numanot apie ka as?

Rusijos Obelaitė gal, Яблонька России . Va tokia http://sortoved.ru/t...nka-rossii.html
QUOTE(saintlina @ 2014 06 17, 16:02)
Greičiau Ex tą tikrąjį Blindą įdėtų, gal kažkaip persiprogramuotų ta mano vaizduotė  unsure.gif

Aha,Ex,dėk,bo jau ir mano fantazija įsisiūbavo . Iš abiejų pusių plikas Vytautas ant bačkos pas mani šiltnamy sėdi blink.gif .Bačkos neturiu,ale tas pats atsitempė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 17, 16:29)
Gelbėju - jei tas apšnekėtasis raudonžandis žada būti, gali ramintis, Šustauskais  mažų mažiausiai  mėlynkiaušiai galėtų buti  smile.gif

Nu ir koks čia gelbėjimas daba?Gerai įkaušęs raudonžandis Šustauskas.Plikas.Ant bačkos skeryčiojasi blink.gif Su tokia pagalba,tai tuoj ir fotkė neperprogramuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 17, 16:35)
Aha,Ex,dėk,bo jau ir mano fantazija įsisiūbavo . Iš abiejų pusių plikas Vytautas ant bačkos pas mani šiltnamy sėdi  blink.gif .Bačkos neturiu,ale tas pats atsitempė  doh.gif

Nu ir koks čia gelbėjimas daba?Gerai įkaušęs raudonžandis Šustauskas.Plikas.Ant bačkos skeryčiojasi  blink.gif Su tokia pagalba,tai tuoj ir fotkė neperprogramuos  unsure.gif

Nu vat jei ne tas Šustauskas, tai siūlyčiau geriau stulpą vietoj bačkos g.gif Blinda prie stulpo geriau, nei Šustauskas ant bačkos, o jei dar du ir dalijasi viena bačka... g.gif g.gif g.gif
Klausyk, Adija, o tu kartais su Šustausko palikuonim teisiamu dėl narkozikų nieko bendro neturi, kad tie Šustauskai su bačkom vaizduotę gadina,a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 17, 16:38)
Klausyk, Adija, o tu kartais su Šustausko palikuonim teisiamu dėl narkozikų nieko bendro neturi, kad tie Šustauskai su bačkom vaizduotę gadina,a?  g.gif

Nieko su jokiais narkotikais bendro neturiu ir neturėsiu.Aš už natūralius pasilinksminimo būdus tongue.gif O Šustauskas man su bačka siejasi nuo jo politinės karjeros pradžios.Gatvės politikas.Daba mano šiltnamy tupi per jus unsure.gif Tai koks popiežius pas mani beatklys daba?Taigi išgąsdins anas,visas plikas...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 17, 16:35)
Rusijos Obelaitė gal, Яблонька России .  Va tokia http://sortoved.ru/t...nka-rossii.html

Butent! thumbup.gif Aciu labai thumbup.gif

Pas ka galeciau stoti i eile situ ir Ex Citrinos seklytems gauti? blush2.gif Prie to pacio dar ir Sniegiu seklu prasysiu blush2.gif
Atsakyti
Kad tą Jablonką tik Tany atrodo augina,kiek pamenu g.gif Įdomu būtų,kad pasidalintų kaip ta Obelėlė pas ją auga ir dera.Ir gražiai fotografuot ji moka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 06 17, 14:43)
O manes mama kaip tik klause, ar turiu nors viena Monika, jos darbe lb gyre sia veisle, sodina kiekvienais metais ir dziaugiasi geru derliumi:-)

Na va , kaip keista g.gif , bet gali buti , kad apmove mane ir visai ne Monikas pardave unsure.gif . Siemet pas mane pirmus metus seimyna bus be pomidoru . Nu nieko , cia graziu raudonskruosciu prisiziuresiu bigsmile.gif

Kitiems metams jau uzsiprasiau , kad is Ukrainos parveztu "Black Ukraine" . Kazkur uzskaiciau , kad labai jau superiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 17 birželio 2014 - 16:33
QUOTE(Erika38 @ 2014 06 17, 16:30)
Siemet pas mane pirmus metus seimyna bus be pomidoru .

kodėl? Minėjot gi, kad auga kažkokie.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 17, 16:35)
kodėl? Minėjot gi, kad auga kažkokie.

Auga po kelis liliputikus ant krumelio , labai mazai uzmegzta vaisiu , krumeliai zemoki , stiprus , net risti dar tik keleta tereikejo , bet ziedeliai mazuciai , smulkuciai , sviesiai gelsvos spalvos . Matyt kazkas nepatinka ar zglazil koks neprietelis lotuliukas.gif , nes pernai visi dyvojosi kad pomidoru nenormaliai daug . Ir se tau boba devintines - siemet po kelis ant krumelio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 06 17, 16:49)
Auga po kelis liliputikus ant krumelio , labai mazai uzmegzta vaisiu , krumeliai zemoki , stiprus , net risti dar tik keleta tereikejo , bet ziedeliai mazuciai , smulkuciai , sviesiai gelsvos spalvos . .. pernai visi dyvojosi kad pomidoru nenormaliai daug . Ir se tau boba devintines - siemet po kelis ant krumelio  verysad.gif

o patręšt nenorit? Jei pernai labai gerai derėjo, dirvožemis gerokai paskurdęs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 17, 17:21)
o patręšt nenorit? Jei pernai labai gerai derėjo, dirvožemis gerokai paskurdęs.

Dejom is rudens karves kakuliu perpuvusiu , sodinant zuvies miltu ir humusiniu zemiu , po to palaisciau su DCM , purskiau su magniu (lapai kai kuriu krumu rode trukuma) . Net nebezinau kokio velnio dar uzmarmalinti , kad megztu ... cool.gif . Svarbiausia , ziedai nebyra , bet ir nemezga g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 17, 16:18)
Kad tą Jablonką tik Tany atrodo augina,kiek pamenu  g.gif Įdomu būtų,kad pasidalintų kaip ta Obelėlė pas ją auga ir dera.Ir gražiai fotografuot ji moka  ax.gif

siltnamyje pirma keke ispudinga...toliau nepasakyciau...
birzelio 7d.
[attachmentid=232417]
o lauke tia neseniai dejau foto, ten kaip tik jos...
[attachmentid=232418]
Atsakyti
Pomidorienės, priminkit, lapas po keke laikomas iki kol kekė ima nokti?
Ir ar laikotės taisyklės ant pomidoro palikti 10-15 lapų?

Genėjau šiandien ir sugalvojau pasikonsultuot.
Atsakyti