Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjos

QUOTE(saulyte525 @ 2014 06 18, 06:24)
gal pagerintų užmezgimą pomidorų jei žiedus papurkšti "Завязь" (dar iš tos serijos ir "Buton" būna), mačiau senukuose prie trąšų tų mažų pakiukų yra, gal pomidorienės parašys ar realiai
Завязь padeda geriau užmegzti.

mano subjektyvia nuomone - stebuklo nėra. Jei pomidoras tinkamai prižiūrimas, turi visko, ko reikia, nuo augimo pradžios, auga gerai vėdinamame šiltnamyje, jis ir mezga puikiai. Jei yra bėdų - per kelias dienas šitas daiktas stebuklo nepadarys.
Atsakyti
Laba ryta, nu ponios fainu vaizdzeliu pametejusios thumbup.gif

Vakar ir pas mane siltnamyje kipsas buvo smile.gif

Taip atrode vakar Toro 4u.gif

user posted image
user posted image

Aurea, objektyvas nepritaikytas, todel visas netilpo 4u.gif

user posted image

Raissa H 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 18 birželio 2014 - 08:01
QUOTE(Riolita. @ 2014 06 17, 23:47)

gražu wub.gif

Beje, mergai, o kur Gaudvilė dingo? Išvyko saulės ir šilumos parvežt? g.gif
Atsakyti
Marmeladas, dar dėl Aladino lempų - galima čia pasižiūrėti, kaip atrodo kuriuo metu krūmas/vaisiai.

Apskritai, labai faina "enciklopedija" man šita thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 18 birželio 2014 - 08:13
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 06 18, 07:58)
Laba ryta, nu ponios fainu vaizdzeliu pametejusios  thumbup.gif

aha, ponia, nei kiek neatsiliekate blink.gif Netgi, sakyčiau, впереди паровоза lekiate bigsmile.gif
Gerai, kad vakar apsinuodijus buvau, šian dar net pomidorai nevilioja biggrin.gif
Atsakyti
vijoleta20, abeji wub.gif wub.gif ooo, jau visi treji wub.gif wub.gif
O Aurea kokio tipo pomidoras? Mėsingas?
Toro tai tikra pomidorų mašina bigsmile.gif gaila, kad tik ne visi kaip vienas, yra mažiukų. Bet kitaip turbūt neįmanoma.
beje, saintlina, vakar paskaičiavau gi tas kekes, tai Toyoto tikrai netraukia iki Toro, ten tik pirmas įspūdis toks schmoll.gif bet anų mažiau, 6-7 kekėj, ir labai dailios vienodos slyvukės, tai aš tikiuosi, kad jis subrandins man pomikų konservavimui. Nes tie Toro mažyliai taip so so. Ir jie parodė norą baigtis žiedine keke arba lapu unsure.gif o nėr net metro. Tai arba bus augimo iš pažasties, arba tikrai nekas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 18 birželio 2014 - 08:07
violeta20, oho kokios kekės thumbup.gif O dar spalva.... thumbup.gif Nieko, salotos irgi skanu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2014 06 18, 08:03)
Toro tai tikra pomidorų mašina bigsmile.gif gaila, kad tik ne visi kaip vienas, yra mažiukų. Bet kitaip turbūt neįmanoma.

Pernai Daimura buvo Toro foto įdėjus, tai toj nuotraukoj visi kaip vienas atrodė.
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2014 06 18, 08:03)

beje, saintlina, vakar paskaičiavau gi tas kekes, tai Toyoto tikrai netraukia iki Toro, ten tik pirmas įspūdis toks schmoll.gif bet anų mažiau, 6-7 kekėj, ir labai dailios vienodos slyvukės, tai aš tikiuosi, kad jis subrandins man pomikų konservavimui. Nes tie Toro mažyliai taip so so. Ir jie parodė norą baigtis žiedine keke arba lapu unsure.gif o nėr net metro. Tai arba bus augimo iš pažasties, arba tikrai nekas.

taip, Toyoto simpatiški vaisiai smile.gif
Toro - mažyliai? Metro dydžio žiedine keke baigėsi? blink.gif Gal ten sėklos supainiotos? Pas man jau dabar jie apie du metrus siekia.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 18, 09:13)
Pernai Daimura buvo Toro foto įdėjus, tai toj nuotraukoj visi kaip vienas atrodė.
Papildyta:
taip, Toyoto simpatiški vaisiai  smile.gif
Toro - mažyliai? Metro dydžio žiedine keke baigėsi?  blink.gif  Gal ten sėklos supainiotos? Pas man jau dabar jie apie du metrus siekia.

Oi, neeee, neaiškiai surašiau. Toyoto čia tokį norą pareiškė, Toro tai mano ūgio, ne pomidorai, o medžiai - tvirtuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2014 06 18, 08:16)
Oi, neeee, neaiškiai surašiau. Toyoto čia tokį norą pareiškė,

a, taip tada nesistebiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 06 17, 22:45)
Tiesiog jus mokat , zinot ir viska jau suprantat vos uzmetusios zvilgsni  ax.gif ,

gelbekit....

Taip taip, mes labai mokam gerai praplaut smegenis user posted image
žinom per kurią vietą gerai išvanot, kad iškart viskas paaiškėtų user posted image
ir suprantam, kad tikrai tas labai padeda nekantrioms naujokėms prisimint, kad Maskva ne per vieną dieną buvo pastatyta user posted image

Kantrybės, ponička, kantrybės user posted image Niekad negimdyk per anksti. Tavo pomidorų žiedai normalūs, tokie, kokie ir turi būti, žydi pomidorai lygiai tiek dienų kiek jiems ir priklauso, ant kekės augina ir brandina vaisius ne visus iš karto, o palaipsniui, noksta vaisiai ant kekės taip pat eilės tvarka. Ir tavo daigai tikrai dar labai per maži, kad iš jų jau dabar galėtum reikalaut daug ir didelių burbulų, leisk jiems užaugt. Va, po mėnesio manau ateisi į temą su tikrai gerom emocijom user posted image

Atsakyti
Ex, o Blinda kur? Po puodu pavožus laikai?
Atsakyti