nus, mergai, tai sudirbot mano nagus ane? nelakuoti mat, neilgi

kol tie kilbukai užaugs- spėsiu nusilakuot trissyk dar ( ale tik kad niekad to nedarau...)
pūkuotukas- taip, švelnutis, toks kaip atrodo

prosto katukas
apėjau savo džiungles, sakau pasišersiu mailių, ale peilis po ranka pasimaišė tai kaip dėjau per lapus, per pašastis, tik šnai šnai, ataaaa..ta...ta- karutis i pilnas. vėl. Tada pagrįžau, kritiškai peržvelgiau- ir dar kartą prasinešiau su kinžalu

Va, jau kvėpuoti įmanoma. Radau ir alka su bumbuliukais, ir podsniežniko kaštonus radau, isabel h jau mezga.
Tiesa, gal pamenat kas, kad kažkada, daigų stadijoje sulyginau marfa su pūkuotuku, vėliau sakiau, jog viena marfa uch, kita ui, taigi, ta kur uch kokia graži- jau su kekutėm, nedickom, bet pati didela jau, o kita, vargšiukė, vis dar pūkuota, nedidelė,per pora daigų nuo pūkuotuko auga...nu ir ką- ni figa ten ne marfutė

nugenėjau aplinkinius, dar "ją" biski padūzginau- pūkuotukas gryns

tai šiemet ragausim kailiukų net nuo dviejų

Kaži keliom šakom augint tą pūkį?
juodas rusas- kolkas tik žaliuoja, džiujeta irgi grožis dar tik, polset gal ir taisosi,teks atsiprašyt, jaučiu.
dar prašyčiau apie aladino lempą pakomentot- žemas, tankus , smulkus krūmus, vešlus be galo, o kur žiedai ir lempikės???
jaučiu reiks ėdesio mano ūkiui paduot papildomai, raugas riogso, reik naudot kiba
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2014 06 17, 20:47)
Ir ar laikotės taisyklės ant pomidoro palikti 10-15 lapų?
pernai buvo pas mane maras užsukęs, tai taisyklė nr. 1- jokių lapų ir atžalų naujų, beveik. šiaip tai negirdėjus tokio mono dėl skaičiaus, šienaujam iki pirmos kekės, paliekant po keke lapą, tada šienaujam iki antros, kai jau ana nokt nori, ir t.t.. Jei koki lapai per ilgi- trumpinu pusiau ir daugiau- pagal poreikį ir įkvėpimą.