Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 13:13)
Ne pažeidimas, bet gi reikia laikytis greičio kito ir tt.

Kur parasyta,kad reikia laikytis kito greicio??? smile.gif Kito greicio laikymasis galiojo tada,kai buvo klijuojamas zenklas 70-greiti ribojantis zenklas(skirtas ne zmogui,o konkreciai masinai),o priklijuota M ar zalias lapas galioja tik besimokanciam ar stazo neturinciam vairuotojui (tai nera greiti ribojantis zenklas).Taip,gali sustabdyti policija,bet patikrins dokumentus ir palinkes gero kelio,ir tiek... ax.gif Sis klausimas kazkada jau buvo aptartas "Ne vienas kelyje" laidoje su pareigunais smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 10:12)
Kaip sekės?

Neišlaikiau ax.gif Bet, kad ir kaip keistai skambėtų, grįžau kaip ant sparnų po to egzamino biggrin.gif Po pirmo laikymo jaučiausi lyg absoliučiai vairuoti nemokėčiau, labai jau nemaloniai mane egzaminatorius nuteikė, o šįkart labai malonus pasitaikė, padariau 4 nekritines klaidas, bet prieš žiedą susimakalavau, pradėjau rikiuotis, nepastebėjau atlekiančios kitos mašinos, tai gavau kritinę klaidą. Automobilis tik klaikus, jau toks nuvargęs golfas, kad baisuma.. Faktas tas, kad pats egzaminatorius vietomis tikrai nežymėjo klaidų vien dėl pačio automobilio (pvz nesugebėjau pasiekti greitėjimo juostoje 30 km/h, nes net ir iki dugno numynus akseleratorių vos judėjo tas golfas..). Kvailai, kad ilgos eilės, mėnuo laiko iki kito egzamino, labai įkyru laukti..
Atsakyti

Na ką trečias kartas buvo sėkmingas, biggrin.gif Papuolė Golfiukas, kuriuo niekada nebuvau važiavusi, padariau 7 nekritines, nors maniau kad daugiau, nes atrode kad jis ten tik raso ir raso
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 06 25, 14:35)
Na ką trečias kartas buvo sėkmingas,  biggrin.gif  Papuolė Golfiukas, kuriuo niekada nebuvau važiavusi, padariau 7 nekritines, nors maniau kad daugiau, nes atrode kad jis ten tik raso ir raso

Sveikinam palikus musu gretas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 06 25, 14:35)
Na ką trečias kartas buvo sėkmingas,  biggrin.gif  Papuolė Golfiukas, kuriuo niekada nebuvau važiavusi, padariau 7 nekritines, nors maniau kad daugiau, nes atrode kad jis ten tik raso ir raso

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 06 25, 13:35)

Sveikinu 4u.gif Tikiuosi ir aš sugebėsiu iš trečio karto išlaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 06 26, 13:16)
Sveikinu 4u.gif Tikiuosi ir aš sugebėsiu iš trečio karto išlaikyti ax.gif

Susikaupsi ir išlaikysi smile.gif

Dar man nesitiki, šiandiena net iejau į Regitros puslapį pasižiūrėti ar tikrai gaminamos teisės. Kažkaip viskas kaip per sapną smile.gif
Atsakyti
O aš šeštadienį pirmą kartą laikysiu unsure.gif Bet kaip suvaldyti tą baimę. Realiai suvokiu, kad nu neišlaikysiu, nu nebūną taip, bet reikia gi tą pirmą kartą padaryti, nes tada nebus ir trečio smile.gif Važiuoju dar pas instruktorių šiandiena, pasivažinėsiu, bet vis tiek jaudulys viską sugadins huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2014 06 26, 15:07)
O aš šeštadienį pirmą kartą laikysiu  unsure.gif Bet kaip suvaldyti tą baimę. Realiai suvokiu, kad nu neišlaikysiu, nu nebūną taip, bet reikia gi tą pirmą kartą padaryti, nes tada nebus ir trečio  smile.gif  Važiuoju dar pas instruktorių šiandiena, pasivažinėsiu, bet vis tiek jaudulys viską sugadins  huh.gif

Aš pirmą kartą tai valirijono lašiuku išgėrusi ėjau, tai jaudulio nebuvo, antra karta man jie kažkaip netaip kaip norėjosi suveikė, nes koja labai drebėjo. O va vakar nieko negėriau, kažkaip sau pasakiau, kad daug valandų pravažiavai ir dabar privalai įrodyti sau. Iš vakaro nusiteikinėjau, kad reikia nusiteikti, kad važiuoju su instruktoriumi o ne egzaminuotoju.

Sekmės tau šeštadienį
Atsakyti
Ačiū, tikrai nieko negersiu smile.gif nes ir taip ne visus ženklus pastebiu, visai paskui išsiblaškiusi būsiu, bet kažkaip kvaila savijauta kai einu iš karto žinodama nuosprendį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2014 06 26, 14:18)
Ačiū, tikrai nieko negersiu  smile.gif  nes ir taip ne visus ženklus pastebiu, visai paskui išsiblaškiusi būsiu, bet kažkaip kvaila savijauta kai einu iš karto žinodama nuosprendį  smile.gif

Tai nenusiteikit neišlaikymui 4u.gif Kažkaip save įtikinkit, kad gali pavykti, o jei ir nepavyks, gi ne pasaulio pabaiga 4u.gif Labai sunku su jauduliu kovoti, pati tokia tryznojanti esu, bet kažkaip pagrindinis mano motyvas susikaupimui, kad "net ir neišlaikytas egzaminas bus dar viena vairavimo pamoka". Beje, būtent per neišlaikymus labai daug išmokau, ko instruktorius man visiškai neakcentuodavo ax.gif Linkiu negauti bjauraus egzaminuotojo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, bus kaip bus, stengsiuosi labai smile.gif
Atsakyti