Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(denaxa @ 2014 06 20, 12:20)
Dukra kai mokesi tai priklijavom ir vazinejau as pati visa laika su tom M-niekam netrukdo juk,ne pazeidimas,jei ne mokinys su tais lipdukais vazineja smile.gif

Ne pažeidimas, bet gi reikia laikytis greičio kito ir tt.
Atsakyti
Egloja, kaip tau sekasi vairavimas? Tu vos anksciau pradejai uz mane, pamenu dar anoj temoj prasiau papasakoti apie pirmaji sedima uz vairo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 06 20, 14:51)
Egloja, kaip tau sekasi vairavimas? Tu vos anksciau pradejai uz mane, pamenu dar anoj temoj prasiau papasakoti apie pirmaji sedima uz vairo  smile.gif

Man sekas visaip, pagrindinė bėda, kad retai teko vairuot - kartą per savaitę su instruktorium. Tai ką išmoksti, per savaitę ir užsimiršta. Na tokiais mažais žingsniais pirmyn, progresas yra. Dabar tikiuos jau su M raide važinėti daugiau ir bus kur kas geriau. Bet tikrai neužteks pamokų, reikės papildomų. Kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 15:01)
Man sekas visaip, pagrindinė bėda, kad retai teko vairuot - kartą per savaitę su instruktorium. Tai ką išmoksti, per savaitę ir užsimiršta. Na tokiais mažais žingsniais pirmyn, progresas yra. Dabar tikiuos jau su M raide važinėti daugiau ir bus kur kas geriau. Bet tikrai neužteks pamokų, reikės papildomų. Kaip tau sekasi?

As turejau 10 pamoku, dabar bus savaites pertrauka del instruktoriaus uzimtumo, bet siaip eidavau kasdien. Man atrodo, kad as dar visai nieko nemoku, instruktorius sako, kad labai daug pasiekiau nuo pirmos pamokos, kai atejau drebedama, "meciau" sankaba, sustodavau taip, kad jis vos nosim priekinio stiklo nepaliesdavo lotuliukas.gif Bet dar laaabai daug darbo laukia- aikstelej liko daug pratimu neismoktu, su atbuliniu nedraugauju.. Pasiemiau 30 pamoku, dar 20 liko, bet as jau panikuoju, kad tikrai neuzteks man ju.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 06 20, 15:32)
As turejau 10 pamoku, dabar bus savaites pertrauka del instruktoriaus uzimtumo, bet siaip eidavau kasdien. Man atrodo, kad as dar visai nieko nemoku, instruktorius sako, kad labai daug pasiekiau nuo pirmos pamokos, kai atejau drebedama, "meciau" sankaba, sustodavau taip, kad jis vos nosim priekinio stiklo nepaliesdavo  lotuliukas.gif  Bet dar laaabai daug darbo laukia- aikstelej liko daug pratimu neismoktu, su atbuliniu nedraugauju.. Pasiemiau 30 pamoku, dar 20 liko, bet as jau panikuoju, kad tikrai neuzteks man ju..  doh.gif

Aš kol kas nesigilinu į pamokų skaičių, svarbiausia - išmokt vairuot. Man jau atsiranda "šeštas" jausmas, kai pvz važiuojant atbuliniu tiesiog žinai į kurią pusę sukti vairą.
Šiandien kaip tik tolima kelionė, per visą Lietuvą, bandysiu bent kelis etapus pavažiuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 16, 08:17)
Tai kad ne  g.gif  mokantis nerodžiau, egzamino metu nerodžiau aikštelėj ir kiek mačiau niekas nerodo  mirksiukas.gif

man sakė privaloma,nes užskaitys kaip nekritinę klaidą ax.gif gegužės 28d.laikiau ir rodžiau biggrin.gif visi rodė kiek stebėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukas @ 2014 06 20, 17:10)
man sakė privaloma,nes užskaitys kaip nekritinę klaidą ax.gif  gegužės 28d.laikiau ir rodžiau biggrin.gif  visi rodė kiek stebėjau biggrin.gif

na, gal kažkas pasikeitė - aš laikiau kovą, tai tikrai nerodžiau (Vilniuje), ir niekam neužkliuvo. atsimenu klausiau mokykloje instruktoriaus, tai jis sakė tikrai nereikia...
Papildyta:
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 16:55)
Man jau atsiranda "šeštas" jausmas, kai pvz važiuojant atbuliniu tiesiog žinai į kurią pusę sukti vairą.

tai kad labai paprasta su tuo atbuliniu - į kuri pusę nori užpakaliu važiuot, į tą ir suki vairą....
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukas @ 2014 06 20, 16:10)
man sakė privaloma,nes užskaitys kaip nekritinę klaidą ax.gif  gegužės 28d.laikiau ir rodžiau biggrin.gif  visi rodė kiek stebėjau biggrin.gif

Kuriam čia mieste? Paskaičiau čia diskusijas ir paklausiau savo instruktoriaus, tai sakė nereikia g.gif
Atsakyti
as kai laikiau praktini egzamini regitros, tai taip pat nerodziau posukiu, ir susirinkau 9 klaidas.. kitakart jau viska rodziau smile.gif
Atsakyti
Dėl posūkių aikštelėje - rodyti privaloma. 2 kartus laikiau Regitroje ir abu kartus egzaminuotojai pradžioje egzamino pasakė, kad aikštelėje posūkiai rodomi, kur čia tarsi gatvės imitacija ir antrąkart retoriškai paklausė "O ar gatvėje irgi posūkių nerodysit..?"
Tad nepakenks jei rodysit, pačios išvengsit žioplų klaidų 4u.gif

QUOTE(Tikrė @ 2014 06 19, 10:48)
Sveikinu 4u.gif Su kokia mašina laikei?

Dėkui, laikiau 2 kartus su Hyundai i30.

Šiandien pasitikrinau internete - teisės pagamintos didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 21 birželio 2014 - 16:54
QUOTE(Flika @ 2014 06 21, 17:53)
Dėl posūkių aikštelėje - rodyti privaloma. 2 kartus laikiau Regitroje ir abu kartus egzaminuotojai pradžioje egzamino pasakė, kad aikštelėje posūkiai rodomi, kur čia tarsi gatvės imitacija ir antrąkart retoriškai paklausė "O ar gatvėje irgi posūkių nerodysit..?"
Tad nepakenks jei rodysit, pačios išvengsit žioplų klaidų 4u.gif

drinks_cheers.gif as ir visada rodau, jei dvejoju ar reikia, vis tiek rodau, pvz kai buna kelio zenklas su privaloma vaziavimo kryptim i desine, as rodau posuki i desine nors instruktorius sake kad nebutina, bet ir klaidos nebutu, klaida yra tik tada jei rodomo posukio signalu gali suklaidinti kitus vairuotojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 06 21, 17:16)
drinks_cheers.gif as ir visada rodau, jei dvejoju ar reikia, vis tiek rodau, pvz kai buna kelio zenklas su privaloma vaziavimo kryptim i desine, as  rodau posuki i desine nors instruktorius sake kad nebutina,  bet ir klaidos nebutu, klaida yra tik tada jei rodomo posukio signalu gali suklaidinti kitus vairuotojus smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti