Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(RositaK @ 2014 06 30, 09:56)
nu va, viskas po truputį užaugs  4u.gif tau tą Lukriną liepė naudot dėl gleivinės (kaklelio) kaip suprantu  g.gif
Dėl kariotipo nerealiai  super drinks_cheers.gif tik kyla klausimas, KAIP MŪSIŠKIAI LT DIRBA!?  blink.gif  blink.gif
dėl PGD tada tikrai kyla klausimas ar verta...Juolab sakei, kad trečios dienos embrionus tiriant tik 40% tikslumas... g.gif na, manau matysit eigoje-neskubinkim įvykių  4u.gif 

Edena, gražaus starto  4u.gif

Aciu 4u.gif Bet jau turejo but mm ir vel jos uztruko doh.gif Tai truputi nervas ima, bet jei ir neateis tai sake darys hormonus ar be mm galim startuot , tikiuos viskas bus ok unsure.gif Tikesimes geriausio smile.gif Kol kas nei "3v" formule nepadejo, ir vonia buvo labai karsta, bet kas blogiausia tai net PMS jokio nera tai zodziu krecia pokstus mano organizmas verysad.gif
Atsakyti
Afrodite, nu super, kad geras, bet tik man visai da ar neaišku: tau ir LT buvo vieną kartą geras, o kitą blogas, tai sakei, mozaikinė translokacija ir ne visada matosi g.gif o tai čia kitaip tiria, visada mato?
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 30, 11:06)
Aciu  4u.gif  Bet jau turejo but mm ir vel jos uztruko  doh.gif  Tai truputi nervas ima, bet jei ir neateis tai sake darys hormonus ar be mm galim startuot , tikiuos viskas bus ok  unsure.gif  Tikesimes geriausio smile.gif Kol kas nei "3v" formule nepadejo, ir vonia buvo labai karsta, bet kas blogiausia tai net PMS jokio nera tai zodziu krecia pokstus mano organizmas  verysad.gif

žinok man irgi kažkokie čiūdai, visad kaip laikrodis 28-29, o šiandien jau eina 33c.d. ir nieko blink.gif sakau gal mėnulis kažkaip veikia, nes jau ne vienai šį mėnesį taip vyksta g.gif
turėčiau kiaušintakius tai vilčiausi kad nestuke.gif doh.gif o dabar sakau gal kokia cista sėdi unsure.gif Net nežinau pas kokį "normalų" gin. nueiti Kaune, tiek atsijungus nuo šitų reikalų...
Edena, nueikit pasirelaksuoti i hamama, ilgiau pagulesi ant silto marmuro, gal pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 birželio 2014 - 10:14
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 30, 09:49)
O siandien zadam susitikit su Edena drinks_cheers.gif
Visoms grazios dieneles 4u.gif

drinks_cheers.gif Taip taip rolleyes.gif begu jau ruostis thumbup.gif

Grazios dienos ir as visiems linkiu 4u.gif
Pas mus aciu Dievui oras normalus, nespirgina kaip buvo zadetas +30 , uztenka ir +26 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 06 30, 10:10)
žinok man irgi kažkokie čiūdai, visad kaip laikrodis 28-29, o šiandien jau eina 33c.d. ir nieko  blink.gif sakau gal mėnulis kažkaip veikia, nes jau ne vienai šį mėnesį taip vyksta  g.gif
turėčiau kiaušintakius tai vilčiausi kad  nestuke.gif  doh.gif o dabar sakau gal kokia cista sėdi  unsure.gif Net nežinau pas kokį "normalų" gin. nueiti Kaune, tiek atsijungus nuo šitų reikalų...
Edena, nueikit pasirelaksuoti i hamama, ilgiau pagulesi ant silto marmuro, gal pades  mirksiukas.gif

Ideja tikrai gera, ypac dabartinej stadijoj smile.gif nes jokio cia smagumo, tiek nervu sad.gif ir dar baisiausia kad bent hormonai butu normose ir be mm galetume pradet ... Gali but pas mane cista , nes linkusios, ir dabar prisiminiau kad ana menesi TR mate cista, bet sake nieko tokio ji dings, tai po vaistu turejo dingt ... bet dabar pradedu itart kad ji ten ir tuno g.gif
Reik ieskot hamamo ir ryt issiruosti jei dar nebus nieko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 birželio 2014 - 10:19
QUOTE(RositaK @ 2014 06 30, 10:56)
nu va, viskas po truputį užaugs  4u.gif tau tą Lukriną liepė naudot dėl gleivinės (kaklelio) kaip suprantu  g.gif
Dėl kariotipo nerealiai  super drinks_cheers.gif tik kyla klausimas, KAIP MŪSIŠKIAI LT DIRBA!?  blink.gif  blink.gif
dėl PGD tada tikrai kyla klausimas ar verta...Juolab sakei, kad trečios dienos embrionus tiriant tik 40% tikslumas... g.gif na, manau matysit eigoje-neskubinkim įvykių  4u.gif 

Edena, gražaus starto  4u.gif

Man zinok nepasake del ko skiria ta Lukrina g.gif Norejo kontroceptikus skyrti,bet pamate kad turiu hidrocefalija smegenu ir dar tas MTHFR geno mutacija,tai tada Semra sako,na ne Lukrina.Bet jai nepatiko kad turi duot Lukrino,nes ji sako pas jus juk buvo blogiausias rezultatas su ilgu.
PGD kai daro 3 dienos embrionams paklaida apie 40 proc. O kai daro 5 dienu tai galimybe suklysti tesiekia 1 proc.
Na, del LT darbo as visai patyliu verysad.gif man pasidare zinokit baisu verysad.gif AMH skiriasi,Kraujo kresumo atsakymai skirias,dabar kariotipas skirias.Na dar laukiu MTHFR genu atsakymo. Aisku,dziugu kad cia tai tokia diagnoze atmeta, bet kai pagalvoji juk vistiek grisi i Lietuva,eisi pas medikus ir nepribiginesi juk tikrtintis sveikatos i uzsieni verysad.gif Del to nelinksma darosi....
Grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 30, 11:18)
:Ideja tikrai gera, ypac dabartinej stadijoj  smile.gif nes jokio cia smagumo, tiek nervu sad.gif ir dar baisiausia kad bent hormonai butu normose ir be mm galetume pradet ... Gali but pas mane cista , nes linkusios, ir dabar prisiminiau kad ana menesi TR mate cista, bet sake nieko tokio ji dings, tai po vaistu turejo dingt ... bet dabar pradedu itart kad ji ten ir tuno  g.gif
Reik ieskot hamamo ir ryt issiruosti jei dar nebus nieko  blink.gif

tai o tu nebuvai pas jos echo? laukia matyt mmm 1dienos
pasakyk, kad gali buti cista, kad ji buvo praeita karta. nueik echo.
aisku, dar galejo tau uztempti del vaistu g.gif del streso g.gif bet kaip suprantu cia tik diena ar dvi dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 birželio 2014 - 10:27
QUOTE(RositaK @ 2014 06 30, 10:23)
tai o tu nebuvai pas jos echo? laukia matyt mmm 1dienos
pasakyk, kad gali buti cista, kad ji buvo praeita karta. nueik echo.
aisku, dar galejo tau uztempti del vaistu  g.gif del streso  g.gif bet kaip suprantu cia tik diena ar dvi dar?

Nu paskutine injek. 06.25, sake po jos galima laukt 7 d. mm tai dabar dar tik 5 d. kaip ju nera, bet siaip ar taip treciadnieni, bus 7 d. po inj. tada uzrase mane pasirodyt, as pastoviai bendrauju su sevda, siandien parasiau kad dar nera, sake pasnekejo su daktaru jei dar nebus tai treciad ateiti tada darys horm. O del cistos as tada anakart paklausiau kas bus jei ta cista liks, nes pas mane linkusios i policist, sake jiems nesvarbu, nesutrukdys. Tik nesupratau kiek zinau stimuliuot negalma su cista, gal pas juos cia kitaip blink.gif Na viskas paaiskes, as jau siandien irgi broviausi pas juos bet sake nera dar ka daryt, kas is to ka matys vistiek reik mm jei ju nebus darom hormonus ir jei ok pradedam unsure.gif Gaila kad viskas ne pagal plana, bet turiu dar 2 dienas issaukt, zodziu siandien imuose dar aktyvesnniu veiksmu biggrin.gif Kas nors gal dar zino kokiu patarimu ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 30, 11:35)
Kas nors gal dar zino kokiu patarimu ?  lotuliukas.gif

aa, nu tai aišku tada, jie žino ką daro mirksiukas.gif
sakau, eik mirkti į hamamą 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69, super žinios 4u.gif Linkiu gero derliaus, augink foliukus. Viskas bus ok 4u.gif
Edena, sėkmės starte 4u.gif Pabandyk atsilenkimu 20 padaryt, man visada padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 30, 10:39)
aa, nu tai aišku tada, jie žino ką daro  mirksiukas.gif
sakau, eik mirkti į hamamą 4u.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 06 30, 11:19)
Afrodite69, super žinios  4u.gif Linkiu gero derliaus, augink foliukus. Viskas bus ok  4u.gif
Edena, sėkmės starte  4u.gif Pabandyk atsilenkimu 20 padaryt, man visada padeda  ax.gif

Nepatikesit, man cia "beburnojant" kad ju nera, jos pasirode thumbup.gif thumbup.gif laiminga as kaip slyva, dar niekada taip nelaukiau biggrin.gif biggrin.gif Parasiau iskart sevdai, rytoj gavom appointmenta, tiesa, valanda veliau nei Afrodites, bet eisim pas dr. thumbup.gif super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 birželio 2014 - 11:27
QUOTE(Edena @ 2014 06 30, 12:27)

nu va, gerumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 30, 11:08)
Afrodite,  nu super, kad geras,  bet tik man visai da ar neaišku: tau ir LT buvo vieną kartą geras, o kitą blogas, tai sakei, mozaikinė translokacija ir ne visada matosi g.gif o tai čia kitaip tiria, visada mato?

Nezinau,Kitty as juk jiems pasakojau savo situacija. Kaip genetikas sake kad reikia daryti butinai kariotipa is fibroblastu;as sakau jam tai man dabar pjausyt odos lopineli,o jis sako ne,o kam? imsim krauja.Tai gal jie is daugiau paneliu tyria ir kazkaip matyt galima is fibroblastu pamatyt g.gif
Nes LT man Serapinas irgi sake kad reikia is fibroblastu daryti, bet Burnyte teige kad kam jai karpyt mano oda ir taip viskas aisku.
Mums sunkiau sekasi bendrauti su Jelena ir Kristina nes pas jas pastoviai atsiusiu,parasysiu,ok busiu ir lauki ilgiausiai doh.gif Sakiau gal bandyt Sevdai rasyt,nors ji ne mano kordinatore g.gif
Edeniukui,as linkiu kad kuo greiciau ir prasidedu mm mirksiukas.gif
Atsakyti