Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(Wiliux @ 2014 07 22, 14:49)
Perskaičiau, šūktelėjau ir pradėjau ploti, net šuo pašoko smile.gif))
Dabar verkiu iš laimės smile.gif)). Labai labai džiaugiuosi. Saugok pilvelį ir laukiam požymių aprašymo!

o koks HCG Wiliux pas tave buvo?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 15:36)
Ka tik pasake HCG,taigi 220 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Siandien 9DPI po blastuciu thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinu ir laukiam pas nestukes thumbup.gif pagaliau 4u.gif

mano 8 DPI buvo 133 Hcg,
sodino dvi blastutes, auga pilvelyje viena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 14:53)
o koks HCG Wiliux pas tave buvo?

14 dieną po punkcijos (11d. Po trijų dienų embrionukų įsodinimo) - pats gražiausias skaičius pasaulyje (man) - 261.
Pas Kitty su dvynukais buvo šiek tiek mažesnis vieną dieną anksčiau (mums punkcija buvo tą pačią dieną, jiems perkėlė blastutes).
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 13:36)
Ka tik pasake HCG,taigi 220 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Siandien 9DPI po blastuciu thumbup.gif  thumbup.gif

Valioooooo clap.gif clap_1.gif yess.gif clap_1.gif : Afrodite sveikinimai brangioji tu mano wub.gif ploja.gif wub.gif
Zinooooojau kad jums pavyks wub.gif wub.gif super zinios, labai tikejau kad taip bus thumbup.gif augink stipruoliukus , tikiu jie siltaiiii labai isitaise pas tave jaukiuose namuciuose nestuke.gif wub.gif

Oho sia tema skaito 17 blink.gif Kiek jus palaike SM nariu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 liepos 2014 - 14:09
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 22, 15:01)
14 dieną po punkcijos (11d. Po trijų dienų embrionukų įsodinimo) - pats gražiausias skaičius pasaulyje (man) - 261.
Pas Kitty su dvynukais buvo šiek tiek mažesnis vieną dieną anksčiau (mums punkcija buvo tą pačią dieną, jiems perkėlė blastutes).

Na ir man taip iseina kad po punkcijos 14 diena su blastutemis 220. Reiks vyra nusodint kad nespangtu apie dvynius smile.gif
Jis verkia is laimes,o as soke sedziu-negaliu patiekti dar. doh.gif
ACCCIUUUUU UZ SVEIKINIMUS 4u.gif Bet kol kas viskas labai trapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 14:36)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai!!!
Atsakyti
Afrodite, nuoširdžiausi sveikinimai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 16:09)

Suprantama, brangute 4u.gif Dabar ilsėkis, mėgaukis vaisiais ir daržovėmis ir džiaukis gyvenimu nestuke.gif Pagaliau wub.gif
As dabar dar labiau nekantrauju del savo vizito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 13:36)

ach, kitaip ir negalėjo būti wub.gif Nuoširdūs sveikinimai brangioji, buvau "tylioji" seklė, tačiau visad mintimis palaikiau Jūsų šeimą drinks_cheers.gif Linkiu, kad skaičiukai augtų kaip ant mielių, o stiprus žirniukas įsikurtų 9 mėnesiams wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
AFRODITE sveikinu labai, labai. smile.gif Kokia sauni diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 14:09)
Na ir man taip iseina kad po punkcijos 14 diena su blastutemis 220. Reiks vyra nusodint kad nespangtu apie dvynius smile.gif
Jis verkia is laimes,o as soke sedziu-negaliu patiekti dar. doh.gif

sveikinimai nuoširdžiausi, sėkmės išnešioti, saugok save!
kaip smagu, negaliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Fantastiška!!! thumbup.gif Sveikinimai, saugok save! wub.gif
Atsakyti