esu tyli sio skyrelio skaitytoja, uz visas laikau kumscius, kai zinosiu kada mes skrendam ir as prie jusu prisijungsiu, jei tik priimsit
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 16:17)
Kitty,sveikatos jums-o je net sirdele suskaudo perskaicius
bet nieko gal rimto? tikrai daug kantrybes ir stiprybes balioneliu siunciu ir labai nuosirdziai
As suprantu kad ar augs nekantrausiu,ir pan.man ta persileidimo smekla jau siandien virpesi dave sirdelei net...ir baime ir pergyvenimas niekada nedingsta nuo to laiko kai suzinai kad esi
Tiesiog,kazkaip susigraudinau-matyt hormonai veikia....
o jei ir bus dvynukai kam siaip as nesu visai pries,o tikrai noreciau dvynuku neziurint i visus pavojus=tai ir ruosiuos jiems ir lauksiu kada i rankas paiimsiu.
As ir dabar su jais abiem kalbuosi
As suprantu kad ar augs nekantrausiu,ir pan.man ta persileidimo smekla jau siandien virpesi dave sirdelei net...ir baime ir pergyvenimas niekada nedingsta nuo to laiko kai suzinai kad esi
Tiesiog,kazkaip susigraudinau-matyt hormonai veikia....
o jei ir bus dvynukai kam siaip as nesu visai pries,o tikrai noreciau dvynuku neziurint i visus pavojus=tai ir ruosiuos jiems ir lauksiu kada i rankas paiimsiu.
As ir dabar su jais abiem kalbuosi
Afrodite, nuosirdus sveikinimai
mano abu vaikai buvo pradeti liepos menesi
didele svente nesulaukanciu gandro temoje
Afrodite, labai labai dziaugiuosiu uz jus! Stebejau, skaiciau ir laukiau puikiu rezultatu!! Jei pavyko, tai manau viskas turi tikrai prasme ir jums viskas klostysis kuo puikiaiusiai! Ir palinkesiu tik ramybes, ramybes ir dar karta ramybes!!!
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 14:36)
Afrodite , neraliai dziuagiuosi kartu su jumis
Afrodite, sveikinu su tokiais graziais skaiciukais
tyliai sekdama Tavo istorija tikejau, kad sikart svente ateis ir i jusu kiema
Linkiu grazaus pilvuko augimo
ir ramybes! Viskas bus gerai!!
Afrodite, jau galim atleisti mažus kumštukus
sekiau, tikėjau..... ryte kai paskaičiau kad pridavei kraujuką, iš kart pasakiau kad skaičiukai bus virš 200
Nu gi pataikiau
Aukit, stiprėkit
o kitais metais susitiksim Beržyne su mažiukais
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 14:36)
wow
mes keliavom šiandien po Lietuvą ir kaip tik apie 14val. išvažiavom į Lenkiją
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 07 22, 14:33)
neblogai
Arteja vieno sezono pabaiga (be abejo kaip buna, teigiamai ir graziai )
Kitas sezonas Rugpjucio gale nusimato 
kad tik nepraleistume šiame seriale vieno mėnesio
Afrodite, ka jau cia bepridursi, fantastika!! Sveikinimai agromni ir tiek
O turkai tikrai sokiruoja geraja prasme
O turkai tikrai sokiruoja geraja prasme
Afrodite, nuoširdžiausiai nuoširdžiausiai
tegu mažiukų daugėja!!!!!!!
tegu mažiukų daugėja!!!!!!!
Sveikinimai Afrodites seimynai ,aukit ,stiprekit .Kuo daugiau skaitineji si skyreli su tokiomis sekmingomis pabaigomis ,tuo labiau norisi ir man .Nu jei dar Rositai pasisektu labai labai to linkiu ,tai tikrai varysim ir mes
Afrodite :wub:saulele labai sveikinu,stipriai apkabinu ir tik paties geriausio su meile