QUOTE(lutuke @ 2014 07 22, 15:46)
afrodite- fantastiskos naujienos. Gal pasidalinsi su mumis apie pirmuosius pozymius
Na dabar is tikruju net nesugebu aprasyti pirmuju pozymiu,tikrai parasysiu jums rytoj,pazadu
Tiesiog as nesugebu suvokti,kad tiek laiko laukimo,visokiu negandu ir praejimo, nevilties, depresijos,i eskojimu ir bemiegiu naktu,santykiu sunkumu mums PAVYKO. Dar tokia baime,tokia didele baime...as dar lakstau i tualeta su baime ar tik neprasidejo man mm.Realiai ,dar nesuvokiu tiesiog.
Tik keista buvo kad buvau labai rami siandien.Na tokia ramybe,pirma kart per visus bandymus tiek IUI tiek IVF be jaudulio nuvaziavom su autobusu,nes masinoj variklis pasirodo nusedo ir ramiausiai nuejau priduoti kraujo,as net kai skambinau i laboratorija buvau keistai rami ir kol ji ieskojo atsakymu ilgiausiai; nors as anskciau buciau jau kelis kart vos nenualpusi,o as sedejau ir mimikas vyrui rodziau.Bet va kai isgirdau atsakyma..tai miksciojau,net klausiau ar tikrai mano pavarde ir vardas,paskui sakau gal data ne siandeinos

tada gerai ir aciu-reikia kazkaip atsigauti ir tirkai viska parasysiu
O kaip bebutu bet TUKRAI STEBUKLADARIAI,as tenoriu tik jiems padekoti.Visai kodel anksciau nepasipainiojo man Stambulas...kodel kaip kai kurioms na nenuskylo pirma IVF darytis ten...gal buciau nesidarius ir abejojusi,kaip ir dauguma mano pazystamu sako,na nieko jau stebuklingo gi jie ten nedaro o pinigai dideli.Bet jie DARO.
Kol kas nepykit bet virusiuku nebus

Va rugseji tai mergaites tirkai jums labai siusiu virusiukus -o tikiuuos kad viskas eisis sklandziai ir laimingai svarbiausia