Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

Afrodite nuoširdžiai sveikinu wub.gif tik perskaičiau ir susikaupe ašaros akyse ax.gif visos mes esam stiprios, suklumpam ir vėl stojames atrandam jėgų ir vėl bandom, bet tu esi super stipri ir šitiek daug patyrusi moteris, kad tave statau pavyzdžiu. Net MV sakiau, jau jei Afroditei pavyks, tai turkai bus stebukladariai ir jei iki šios akimirkos buvo bent maža abejonė dėl važiavimo i tr, tai dabar jos ne lašo neliko smile.gif AČIŪ tau, kad esi tokia stipri, kad visom suteiki vilties ir daliniesi visom žiniom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 22 liepos 2014 - 14:30
Aciu,mergaites labai aciu.Nemoku to jausmo papasakoti...tiesiog atrodo kad sveikintu ne mane...toks sokas,net is lovos negaliu islipt kojos virpa.Negaliu patiketi,tikrai negaliu patiketi.Eina sau,sakiau gal kai lapeli laikysiu is laboratorijos kur jau konkreciai atsakymai gal tada patikesiu?
Tiek laukimo dienu, tiek nezinios ir asaru ir kaip sunkiai ejom link to Stambulo,ypac mano vyras buvo nelabai suzavetas ir gazdino kaina,bet dabar...negaliu atsitoketi blink.gif
Aciu uz sveikinimus,nuosirdus aciu ir tylus, bailus priemimai sveikinimu nes kaip ir pacios zinot viskas labai trapu wub.gif
Atsakyti
Va cia tai naujienos!! Negaliu, abu su vyru spirgam is dziaugsmo thumbup.gif
mano 8 dpį buvo 234, labai gali būti du. Dabar mylek save, ilsekis, nes paskui, jei dvynukai, greitai neteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite, naujienos nuostabios wub.gif laaabai dziaugiuosi ir laikau kumstukus uz stipruoliuka/stipruoliukus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
:
As irgi nepraleidziu nei vienos serijos sios SMnoveles biggrin.gif, su malonumu lauksiu ir kito sezono rugseji biggrin.gif

Afrodite, sveikinu Jusu seima kad ir toliau taip viskas graziai klostytusi, o pavasari galeciau tave aplankyt GN
2.gif wub.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonCheri: 22 liepos 2014 - 14:41
afrodite- fantastiskos naujienos. Gal pasidalinsi su mumis apie pirmuosius pozymius
Atsakyti
Afrodite labia sveikinu jusu seima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as irgi labai seku ta tema uz visus sergu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke @ 2014 07 22, 15:46)
afrodite- fantastiskos naujienos. Gal pasidalinsi su mumis apie pirmuosius pozymius

Na dabar is tikruju net nesugebu aprasyti pirmuju pozymiu,tikrai parasysiu jums rytoj,pazadu 4u.gif
Tiesiog as nesugebu suvokti,kad tiek laiko laukimo,visokiu negandu ir praejimo, nevilties, depresijos,i eskojimu ir bemiegiu naktu,santykiu sunkumu mums PAVYKO. Dar tokia baime,tokia didele baime...as dar lakstau i tualeta su baime ar tik neprasidejo man mm.Realiai ,dar nesuvokiu tiesiog.
Tik keista buvo kad buvau labai rami siandien.Na tokia ramybe,pirma kart per visus bandymus tiek IUI tiek IVF be jaudulio nuvaziavom su autobusu,nes masinoj variklis pasirodo nusedo ir ramiausiai nuejau priduoti kraujo,as net kai skambinau i laboratorija buvau keistai rami ir kol ji ieskojo atsakymu ilgiausiai; nors as anskciau buciau jau kelis kart vos nenualpusi,o as sedejau ir mimikas vyrui rodziau.Bet va kai isgirdau atsakyma..tai miksciojau,net klausiau ar tikrai mano pavarde ir vardas,paskui sakau gal data ne siandeinos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada gerai ir aciu-reikia kazkaip atsigauti ir tirkai viska parasysiu 4u.gif
O kaip bebutu bet TUKRAI STEBUKLADARIAI,as tenoriu tik jiems padekoti.Visai kodel anksciau nepasipainiojo man Stambulas...kodel kaip kai kurioms na nenuskylo pirma IVF darytis ten...gal buciau nesidarius ir abejojusi,kaip ir dauguma mano pazystamu sako,na nieko jau stebuklingo gi jie ten nedaro o pinigai dideli.Bet jie DARO.
Kol kas nepykit bet virusiuku nebus lotuliukas.gif Va rugseji tai mergaites tirkai jums labai siusiu virusiukus -o tikiuuos kad viskas eisis sklandziai ir laimingai svarbiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 15:29)
Aciu,mergaites labai aciu.Nemoku to jausmo papasakoti...tiesiog atrodo kad sveikintu ne mane...toks sokas,net is lovos negaliu islipt kojos virpa.Negaliu patiketi,tikrai negaliu patiketi.Eina sau,sakiau gal kai lapeli laikysiu is laboratorijos kur jau konkreciai atsakymai gal tada patikesiu?
Tiek laukimo dienu, tiek nezinios ir asaru ir kaip sunkiai ejom link to Stambulo,ypac mano vyras buvo nelabai suzavetas ir gazdino kaina,bet dabar...negaliu atsitoketi blink.gif
Aciu uz sveikinimus,nuosirdus aciu ir tylus, bailus priemimai sveikinimu nes kaip ir pacios zinot viskas labai trapu wub.gif

Afrodite69 super naujienos wub.gif
Matau ,kad kaista temute ,bet ,kad tooookios zinios WOW!!! Saugok
save ,lepink pilvuka ir viskas bus super !
Laukiam nesulaukiam nestukese wub.gif
Atsakyti
Afrodite, baimė, deja, nedings..kad augtų hcg, kad užplaktų širdutė, kad geri echo rezultatai būtų 12, 18 sav, jei dvynukai, baimių dvigubai, paskui gimdymas, paskui irgi nesibaigia, mes jau dvi savaites ligoninėj su komplikacijom ir baimė veikia , namo baisu važiuot.. taip jau bus.
Nebesidairyk atgal, gal nebūtum važiavus, gal vyras nebūtų,kokį praėjom kelią, tokį, dabar svarbu rezultatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 22, 16:11)
Afrodite, baimė, deja, nedings..kad augtų hcg, kad užplaktų širdutė, kad geri echo rezultatai būtų 12, 18 sav, jei dvynukai, baimių dvigubai, paskui gimdymas, paskui irgi nesibaigia, mes jau dvi savaites ligoninėj su komplikacijom ir baimė veikia , namo baisu važiuot.. taip jau bus.
Nebesidairyk atgal, gal nebūtum važiavus, gal vyras nebūtų,kokį praėjom kelią, tokį, dabar svarbu rezultatas 4u.gif

Kitty,sveikatos jums-o je net sirdele suskaudo perskaicius verysad.gif bet nieko gal rimto? tikrai daug kantrybes ir stiprybes balioneliu siunciu ir labai nuosirdziai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As suprantu kad ar augs nekantrausiu,ir pan.man ta persileidimo smekla jau siandien virpesi dave sirdelei net...ir baime ir pergyvenimas niekada nedingsta nuo to laiko kai suzinai kad esi nestuke.gif
Tiesiog,kazkaip susigraudinau-matyt hormonai veikia....
o jei ir bus dvynukai kam siaip as nesu visai pries,o tikrai noreciau dvynuku neziurint i visus pavojus=tai ir ruosiuos jiems ir lauksiu kada i rankas paiimsiu.
As ir dabar su jais abiem kalbuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 22, 15:03)
kodel kaip kai kurioms na nenuskylo pirma IVF darytis ten...gal buciau nesidarius ir abejojusi,kaip ir dauguma mano pazystamu sako,na nieko jau stebuklingo gi jie ten nedaro o pinigai dideli.Bet jie DARO.

Gal tikrai butum nesidarius, o gal nebutu pavyke, juk ne visiems 100 % ten sekasi, ir tiems kur ir pirma karta gali nepasisekti , tiesiog kiekvienam skirtas "akmuo" kuri nesames, ir viskas turi buti taip, kaip kazkas uz mus suplanavo 4u.gif
Gal butent siu mazyliu ir laukete tiek metu, jie jums buvo skirti ir bus begalo ypatingi wub.gif 4u.gif
Svarbiausia - kad visi blogi prisiminimai liktu praeity ir viska atpirko rezultatas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 liepos 2014 - 15:52