Sveikutes
Kas del tyrimu tai as turejau papkes; zalia papke ir uzrasas 2010 metu tyrimai ir proceduros ir t.t. Ir taip kiekviena papke priklausanti skirtingiems metams. Pirmas lapas metai, antras lapas turinys tyrimu. Sudeti visi absoliuciai tyrimai.
Pasidariau paskui atskirai Fertility summary; tai ten surasiau viska nuo pat pradziu. Data kas atlikta man, kas atlikta vyrui ir t.t.Visus israsus isverciau i anglu kalba ir butent surasiau i ta fertility summary.
Man is senesniu tai ziurejo tik operacijas, MRT, vyro spermogramas,IUI. Taip pat ziurejo kelis lapus kur mes dar bandem naturaliai ir kiekvieno menesio 21 c.d. darydavau prolaktino ir progesterono tyrimus.
IVF uzvedziau atskira papke. Padariau tokia alia lentele kaip ir stimuliacijos gaunam.Vienoj puseje surasiau c.dienas, vaistus, punkcija, kraujo tyrimai kokie (is anksto perziurejau kokie buvo daryti IVF metu), toliau foliu kiekiai kairej, desinej kiausidej, endometriumas, kada isodinimas, kas po jo buvo vartojamas, kada hcg ir kokie rezultatai.
Apacioj po lentele angliskai tik parasydavau kiek is viso ispunktavo, kiek buvo tinkamu, kiek apsivaisino ir kaip dalijosi.
Lenteles virsuje zymejau data ir pvz.3 IVF + ICSI+ PICSI, arba 5IVF+ ICSI+IMSI,EMBRYOGEN.
Lenteles irgi labai nagrinejo
Buvau susirasiusi net klausimus kuriuos norejau paklausti, bet...mums kadangi viskas pasuko kita linkme, tai ir nebepaklausiau, nes klausimus jau uzdavinejau kokie tuo metu buvo susije.
Bet siaip manau naudinga turet ypac svarbius klausimus pasirasius jei bijai pamirsti. As dar buvau paziurejusi sudetingesnius terminus angliskai ir juos pasirasius.