Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 20, 18:24)
ok, del Nikos tyliai...tyliai... Nu bet vis tiek didelis pliusas TR, kai po tiek nesekmiu ten net du sekmingi. Tau, Rositut, turetu tai suteikti ikvepimo 4u.gif viena nesekme TR nieko nereiskia 4u.gif

taip, turėtų suteikti, bet dedu į kelnes kaip niekad, nes žinau koks mažas šansiukas belikęs. Mąstau realiai

Afrodite tada tikrai nereiks mėnesio. kas tau sakė kad viso mėnesio reikia? trims savaitėms rezervuokis būst-jei kelių dienų ir prireiks, tai BigBox'e visad vietos rasi 4u.gif relax cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 20, 18:14)
aš kažko nesuprantu  g.gif tau taikoma ilga schema. tą supratau.
bet kokia tau c.d. bus kai nuvažiuosi (sekmadienį?)? 21c.d?
nes mėnesio stimuliacijoms ir IVF nereikia, net ir su ilga schema, kai stimuliuojasi  šiek tiek ilgiau  4u.gif

Na,man sake kad taiko ilga schema,kai buvau buvo 21 c.d. ir tada pradejau leistis vaistus. Man siandien yra 25c.d.
Tai va man idomiai nuskambejo tas pasakymas kad menesiui,o kam menesiui? g.gif suku suku galva,blyn kazkokia nesamone gaunasi g.gif
sakykim 14 c.d. darys punkcija,na jei nuspres kad deti su siuo ciklu bet augins iki blastukiu tai dar plius 5 dienos.na dar pabut ramiai galima kokias 2-3 d.na maximum gaunasi paciam procese 22 dienos.
Nors aisku nezinia ar man nuo vaistu nesuveluos mm,ar ateis laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 18:43)
Na,man sake kad taiko ilga schema,kai buvau buvo 21 c.d.

gal turėjo galvoje kad jei nuo 21c.d. leidies vaistus tai visas mėnesis su vaistais gaunas g.gif tada taip, mėnuo
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 20, 18:45)
gal turėjo galvoje kad jei nuo 21c.d. leidies vaistus tai visas mėnesis su vaistais gaunas g.gif tada taip, mėnuo

tai kad ne,nes Kristina paskaiciavo kad mums gaunasi kazkur iki liepos 21 dienos but g.gif o jie zinojo kad mes grisime atgal i lietuva g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pradėjau jau kelionei ruoštis, t.y. tyrimus, išrašus versti. Jaučiuos kaip prieš egzaminą tongue.gif
Galvoju kaip patogiau padaryt, kad gyd. geriau būtų viską sužiūrėt: ar tyrimus visus atskirai sudėt pagal datas ir rūšį, ar viską kaip ligos istoriją chronologiškai surašyt su tyrimais kartu? g.gif Bet tada jei norės kelis tyrimus palygint reikės viską išseginėt ir tyrimus rankiot unsure.gif .

Lankytinom vietom per daug nesidomiu šiam kartui, nes visai nebus laiko.

Atsakyti
QUOTE(Greisiukė @ 2014 06 20, 21:35)
Sveikos 4u.gif

Pradėjau jau kelionei ruoštis, t.y. tyrimus, išrašus versti. Jaučiuos kaip prieš egzaminą  tongue.gif
Galvoju kaip patogiau padaryt, kad gyd. geriau būtų viską sužiūrėt: ar tyrimus visus atskirai sudėt pagal datas ir rūšį, ar viską kaip ligos istoriją chronologiškai surašyt su tyrimais kartu? g.gif Bet tada jei norės kelis tyrimus palygint reikės viską išseginėt ir tyrimus rankiot unsure.gif .

Lankytinom vietom per daug nesidomiu šiam kartui, nes visai nebus laiko.

Sveikute 4u.gif , as rytoj deliosiu smile.gif galvoju gal pagal data desiu, nes senesni gal jiems ir neidomus bus, tyrimu neverciau tik LP israsa, oi neramu ir man kazko rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš turėjau abu variantus: ir išverstą gydymo istoriją, ir testus, ir testų lentelę. Galiu pasakyti, kad labiausiai žiūrėjo būtent testų lentelę (horizontaliai tyrimų datos, vertikaliai kraujo tyrimo pavadinimas), po to trumpai pervertė ligos istoriją ir ilgai žiūrėjo gimdos nuotraukas (išrašo net nežiūrėjo). Viską vis tiek teks papasakoti gyvai - visą anamnezę, kuo gydėtės ir pan.
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 06 20, 22:48)
Sveikute 4u.gif , as rytoj deliosiu smile.gif galvoju gal pagal data desiu, nes senesni gal jiems ir neidomus bus, tyrimu neverciau tik LP israsa, oi neramu ir man kazko  rolleyes.gif

Aš pačių tyrimų irgi neverčiu, tik išrašus iš procedūrų. Dėl neramumo drinks_cheers.gif

QUOTE(Karmensita @ 2014 06 20, 23:04)
Sveikos,

aš turėjau abu variantus: ir išverstą gydymo istoriją, ir testus, ir testų lentelę. Galiu pasakyti, kad labiausiai žiūrėjo būtent testų lentelę (horizontaliai tyrimų datos, vertikaliai kraujo tyrimo pavadinimas), po to trumpai pervertė ligos istoriją ir ilgai žiūrėjo gimdos nuotraukas (išrašo net nežiūrėjo). Viską vis tiek teks papasakoti gyvai - visą anamnezę, kuo gydėtės ir pan.

Testus tai turi minty kraujo tyrimus? O kokio senumo tyrimus rašei į lentelę? Noriu viską susirašyt, kad pasakojant gyvai ko nepamirščiau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kas del tyrimu tai as turejau papkes; zalia papke ir uzrasas 2010 metu tyrimai ir proceduros ir t.t. Ir taip kiekviena papke priklausanti skirtingiems metams. Pirmas lapas metai, antras lapas turinys tyrimu. Sudeti visi absoliuciai tyrimai.
Pasidariau paskui atskirai Fertility summary; tai ten surasiau viska nuo pat pradziu. Data kas atlikta man, kas atlikta vyrui ir t.t.Visus israsus isverciau i anglu kalba ir butent surasiau i ta fertility summary.
Man is senesniu tai ziurejo tik operacijas, MRT, vyro spermogramas,IUI. Taip pat ziurejo kelis lapus kur mes dar bandem naturaliai ir kiekvieno menesio 21 c.d. darydavau prolaktino ir progesterono tyrimus.
IVF uzvedziau atskira papke. Padariau tokia alia lentele kaip ir stimuliacijos gaunam.Vienoj puseje surasiau c.dienas, vaistus, punkcija, kraujo tyrimai kokie (is anksto perziurejau kokie buvo daryti IVF metu), toliau foliu kiekiai kairej, desinej kiausidej, endometriumas, kada isodinimas, kas po jo buvo vartojamas, kada hcg ir kokie rezultatai.
Apacioj po lentele angliskai tik parasydavau kiek is viso ispunktavo, kiek buvo tinkamu, kiek apsivaisino ir kaip dalijosi.
Lenteles virsuje zymejau data ir pvz.3 IVF + ICSI+ PICSI, arba 5IVF+ ICSI+IMSI,EMBRYOGEN.
Lenteles irgi labai nagrinejo mirksiukas.gif
Buvau susirasiusi net klausimus kuriuos norejau paklausti, bet...mums kadangi viskas pasuko kita linkme, tai ir nebepaklausiau, nes klausimus jau uzdavinejau kokie tuo metu buvo susije. 4u.gif
Bet siaip manau naudinga turet ypac svarbius klausimus pasirasius jei bijai pamirsti. As dar buvau paziurejusi sudetingesnius terminus angliskai ir juos pasirasius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 06 20, 12:50)
Dar noriu parasyti del urologo konsultacijos. Afrodite berods irgi buvo. Vyrui israse vaistus, is kuriu vieni pasirodo yra antibiotikai (skyre be paselio tyrimu). Nusivezem kruva tyrimu ir sarasa isgertu antibu. Spekit kokius paskyre? Tuos kur pagal tyrimus jis nejautrus  doh.gif Vyras liko nusivyles.

Pagal kokius tyrimus nejautrus? Nes šiaip ne žmogus yra nejautrus antibiotikams, o konkreti bakterija. Viena bakterija jautri vieniems antibams, kita- kitiems. Mums irgi abiems skyrė doksiciklino, nes pas vyrą spermoje dažnai būdavo leukocitų, o man skyrė dėl kiaušintakių. Tai labai plataus spektro antibiotikas, dažniausiai veikia didžiąją dalį bakterijų g.gif Kokius tavo vyrui skyrė? Kokia bakterija buvo nejautri tiems antibams?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 20, 14:05)
Kažin kaip sekasi Nikai2? g.gif

as irgi apie ja vakar kaip tik pagalvojau 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2014 06 20, 15:59)
Tyliu kaip žuvis  thumbup.gif bul bul lotuliukas.gif
parašys pati tikiuos

thumbup.gif biggrin.gif Na galima jau nutuokti, nekantriai lauksim Nika2 komentaru thumbup.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 16:24)
O as nuspeju jau seniai Nikos rezultatus blush2.gif tikiuos kad neklystu wub.gif
O dabar zinot,pagalvojau o kam man to menesio gyventi Stambule? na niekaip nesuvokiu g.gif
Beje,taip del buto ir nezinau nieko.Kristina ka tik skambinau i mobilu,(isivaizduoju kokia man saskaita ateis doh.gif ) tai ji man sako as perskambinsiu,negaliu kalbet. doh.gif tai tylu dar verysad.gif

Afrodite tikrai mano manymu jums menesi turejo omeny huo 21cd nes mums kai mes atvyksim 30 cd( nuo 26 c.d vaistai) tai paskaiciavo 3 savaites, manau jums analogiskai, siulau uz bute visam menesiui tikrai nemoket jei iseis anksciau jau parlekti namo 4u.gif ir kiek klausinejau tai punkcija nebutinai 14cd, Gali ir anksciau turkai daryt 4u.gif o kaip mm, dar neatejo? na siaip ar taip bent jau nepaveluosit but pas juos ant 2cd 4u.gif

Sekmes Magnetukui, safari_s ir Greisiukai vizite 4u.gif Lauksim ziniu !!
Afrodite, CRistina man ir vaistus pradet buvo pasakius 21cd bet paskui sevda atejo sako jos ciklas ilgesnis jai nuo veliau reikia pradeti, tai paskui paskaiciavo abi jau nuo kada, bet Cristinai su skaiciavimu tai gali but blogai blush2.gif Na ziuresit, o gal kaip tik tiek laiko ir reikes, bijau net ka ir sakyt. gal patiems mums dar teks keist atgalinius bilietus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 21 birželio 2014 - 10:24
QUOTE(Edena @ 2014 06 21, 11:19)
as irgi apie ja vakar kaip tik pagalvojau  4u.gif
thumbup.gif  biggrin.gif  Na galima jau nutuokti, nekantriai lauksim Nika2 komentaru  thumbup.gif

Afrodite tikrai  mano manymu jums menesi turejo omeny huo 21cd nes mums kai mes atvyksim 30 cd( nuo 26 c.d vaistai) tai paskaiciavo 3 savaites, manau jums analogiskai, siulau uz bute visam menesiui tikrai nemoket jei iseis anksciau jau parlekti namo  4u.gif  ir kiek klausinejau tai punkcija nebutinai 14cd, Gali ir anksciau turkai daryt  4u.gif  o kaip mm, dar neatejo? na siaip ar taip bent jau nepaveluosit but pas juos ant 2cd  4u.gif
Sekmes Magnetukui, safari_s ir Greisiukai vizite  4u.gif Lauksim ziniu !!
Afrodite, CRistina man ir vaistus pradet buvo pasakius 21cd bet paskui sevda atejo sako jos ciklas ilgesnis jai nuo veliau reikia pradeti, tai paskui paskaiciavo abi jau nuo kada, bet Cristinai su skaiciavimu tai gali but blogai  blush2.gif  Na ziuresit, o gal kaip tik tiek laiko ir reikes, bijau net ka ir sakyt. gal patiems mums dar teks keist atgalinius bilietus ax.gif

Aciu Dievui,kol kas mm neatejo blush2.gif nors patepliojo,zodziu stres buvo.
Kristina taip ir nieko nepaaiskino su butu zinokit, vakar vakare dar karta jai skambinau, siandien rasiau Jelenai laiska, Kristinai rasiau SMs zodziu tyla.
Tai lygtais patys suradom du variantus ir tai dziaugiames. Brangokai bet nieko nepadarysi.
O vaistus man Semra skyre nuo 21 c.d.
Del buto jau nebeiimame i galva, ai sakem pabusim savaitele ilgiau-papoilsiiausime smile.gif
Atsakyti