Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

Afrodite, o tau to scrach nedare?
Ir dar: kai sake gydys MTHFR?

Na, man net neuzsimine apie PGD...matyt reik tris IVF pas juos daryt doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 19, 19:38)
Afrodite, o tau to scrach nedare?
Ir dar: kai sake gydys MTHFR?

Na, man net neuzsimine apie PGD...matyt reik tris IVF pas juos daryt doh.gif  unsure.gif

Ne,Rositele man scratch kol kas nedare, bet kaip ir nekalbejo apie ji g.gif Gal kad man nenusimato isodinimo del to?
O va ka jie man padare is genetiniu ;
FACTOR II
FACTOR V LEIDEN MUTATION
MTHFR REDUTCTASE 677
MTHFR REDUCTASE 1298
PAI-1 4h/5g Polimorfizm
Siuo tyrimus liepe darytis tik pas juos;
Homocistein
AMH
ANTICARDIOLIPIN IgG/IgM
Lupus anticoagulant
Protein C activity
Protein S activity
Anthithrombin III activity
Tai uz situos buvo didziausia suma.
Paskui jau genetikas paskyre specialiai kariotipa .
Blyn, neisgeriau kelias dienas tyroksino tai pasoko TTH -4.28 doh.gif Hemoglobinas ir hemokritas sulyg apatine norma. Bet va rodo kraujas infekcija-tai speju nuo gerkles,nes siryt labai gerkle skaudejo ir purskiuos dabar vaistus nuo gerkles.Na bet tikiuos toke dalykai nepamaisys.
Kad tik dabar mm nesudurniuotu ateit-ot neramu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Karmensita @ 2014 06 19, 18:25)
Tai tiek ten to ir kainininko, dėl PGD yra kainos jų puslapyje kur Payment, žemiau IVF kainos :

PREIMPLANTATION GENETIC TESTING FEES

-Aneuploidy testing by  array-CGH technique

350 USD per single embryo analysis

-Mutation analysis for single gene disorders/HLA matching

For set-up procedures 3630 USD, for each PGD cycle 650 euro

O dėl operacijų, tai būnant ten Kristina nusivedė į buhalteriją ir ten atspausdino operacijų kainas.

Aisku,man matai skaitosi kaip single gene disorder. Mozaikine translokacija,tai del to matyt man tokia kain ir yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 19, 20:28)

O va ka jie man padare is genetiniu ;
FACTOR II
FACTOR V LEIDEN MUTATION
MTHFR REDUTCTASE 677
MTHFR REDUCTASE 1298
PAI-1 4h/5g Polimorfizm

Nesuprantu kodel man nepadare ju vietoje g.gif Gal paklaust gal galima kazkaip issiust krauja... g.gif
Afrodite, gal galesi brukstelt per kiek laiko tau padare ir dave atsakyma? Bijau kad LT nusites del laukimo atsakymu...
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 06 19, 11:34)
Laba diena,

Gal kuri pasidalins savo žiniomis.
Antras klausimas - ar endometriozė turi nors kokią įtaką IVF procedūrai?

Taip pat, ar fragmentuoti embrionai turi nors menkiausių šansų? Apie stebuklus gyvenime nešneku, bet realiai kaip yra?

Ps. gal kuri pasidalintų info apie R.Gricių ( girdėjau kad jo pacientė po nesėkmingo IVF pas jį, sėkmingai pastojo Turkijoje).

MYG,
1. Gricius man sake, kad endometriozė iki 3 stadijos neturetu tureti dideles itakos IVF.
2. Kaip supratai, as pas Griciu dariausi 1 IVF. Po Bogdanskienes jis man buvo tikras rojus. Demesingas, paslaugus, malonus, profesionalus. BET visa autoriteta jis man susidirbo, kai as issigandusi MB tyrimu, kalusiau, ar mes tikrai turime sansu su PICSI, ar mums pagal musu tyrimus nereiketu IMSI, nes kiek skaiciau... (tai jis man tada liepe maziau skaityt) ir patikino, kad mums IMSI TIKRAI nereikia. Kai tuo tarpu kai nusiunciau vertima TR, jie net be apziuros parase, kad mums IMSI butinas. ANtras dalykas - pas Griciu ispunkitavo man 17 kiausialasciu, 12 apsivaisino, 3 dienoj liko 4 vidutiniai, visi fragmentuoti.. Tad man jo kiekybes metodika nelabai patiko. Trumpai - jei yra galimybe vaziuot i TR, pas G nedaryciau, bet jei LT - buciau linkusi bandyti dar karta 4u.gif
3. Del fragmentuotu embrionu ir man idomu. kiek pamenu, sake fragmentacija iki 10 proc. nera labai blogai. Bet apskritai su fragmentuotais embrionais pastojimo šansas tikrai yra, bet fragmentacija gali tureti neigiamos itakos.

QUOTE(Edena @ 2014 06 19, 12:10)
Na siaip su gyvenimu ir bilietais  tai beveik dvigubai nei LT ( LT panasiai iki 10.000
Labai gerai pasakei  thumbup.gif  Ir mes tuoj nuvaziuosim reikes aiskiai susideliot su jais tas sumas , nes tikrai neatsivezam AMEX korteles su 40.000 Doleriu kreditu !  Po tokio antpludzio greit liru kainas Eurais pakeite. Cia kaip ir operaciju kainos pasikeite ant tiek kartu. Zodziu - reiks skaiciuot smile.gif Na ka noret - Turkija  biggrin.gif

Na, mes LT sumokejom beveik 14000. BET TR mes gausime IMSI, ko cia negavome. Taip pat paskraidysim su lektuvu biggrin.gif pakeisim aplinka, kazkiek nuo namu pabegsi. Buto nuoma - taip, kainuoja. Maistas - LT irgi valgai, tai realiai viso menesio maisto pinigus gali atideti prie IVF. Cia as taip guodziuosi biggrin.gif

Afrodite69, savaitgali i kaima vaziuoju, be kompo busiu, tai sekmes tau kelioneje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 06 20, 08:29)
Nesuprantu kodel man nepadare ju vietoje  g.gif Gal paklaust gal galima kazkaip issiust krauja...  g.gif
Afrodite, gal galesi brukstelt per kiek laiko tau padare ir dave atsakyma? Bijau kad LT nusites del laukimo atsakymu...

Sveikutes 4u.gif
Rositele,as kiek suprantu kad galima ir patiems prasyti to PGD tyrimo,tai jei vaziuosi dar karteli pirmai konsultacijai tiesiog klausk ir sakyti kad as noriu pasidaryti ir t.t.
Aive,o tu visus genetinius tyrimus radai siuos LT? g.gif nes man kai dare MTHFR gena tai jokio isskyrimo nebuvo g.gif o kaip as supratau jie norejo daryti pas juos tuos tyrimus visus nes juk jiems visai neinformatyvus ir nepatiko tie mano tyrimai.MTHFR geno tyrimas tai buvo vos dvieju menesiu-bet jie dare is naujo. Kazkas jiems nepatiko ir sukele abejoniu,todel ir matyt pasidare pas save.
Atisa,gerai paiilseki mergyt ir labai aciu tau mums uz pagalba 4u.gif As parasysiu kaip man sekasi mirksiukas.gif
dabar vieno tik prasau mm kad nesudurniuotu ir neateitu ansksciau,galvoju jei siandien neateis tai jau rytoj nebus baisu taip jas sutikti.Juk stimuliacija galima pradeti ir 2c.d. ir 3 c.d. tai tikiuos kad siandien isgyvensiu dar be ju.O gal vaistai sudaro toki idomu ispudi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 08:36)
Sveikutes 4u.gif
Rositele,as kiek suprantu kad galima ir patiems prasyti to PGD tyrimo,tai jei vaziuosi dar karteli pirmai konsultacijai tiesiog klausk ir sakyti kad as noriu pasidaryti ir t.t.
Aive,o tu visus genetinius tyrimus radai siuos LT? g.gif nes man kai dare MTHFR gena tai jokio isskyrimo nebuvo g.gif o kaip as supratau jie norejo daryti pas juos tuos tyrimus visus nes juk jiems visai neinformatyvus ir nepatiko tie mano tyrimai.MTHFR geno tyrimas tai buvo vos dvieju menesiu-bet jie dare is naujo. Kazkas jiems nepatiko ir sukele abejoniu,todel ir matyt pasidare pas save.
Atisa,gerai paiilseki mergyt ir labai aciu tau mums uz pagalba 4u.gif As parasysiu kaip man sekasi mirksiukas.gif
dabar vieno tik prasau mm kad nesudurniuotu ir neateitu ansksciau,galvoju jei siandien neateis tai jau rytoj nebus baisu taip jas sutikti.Juk stimuliacija galima pradeti ir 2c.d. ir 3 c.d. tai tikiuos kad siandien isgyvensiu dar be ju.O gal vaistai sudaro toki idomu ispudi g.gif

Ramiai, viskas bus gerai…. Del sudurniavimo baisiai pergvenu ir as 4u.gif Kas jei ateis anksciau ir nespesim ant 3c.d. net 4cd jau sake per velu doh.gif Bandziau isklaust tokiu atveju gal pirma doze susileisciau namie vaistu, bet sake as ne taip suupratau, as privalau buti 2-3c.d. nes per velu bus po to , keistai kazkaip , galetu apsaugai pirmaja doze israsyti blink.gif na bet jei sudurniuos sakiau reiskias taip turejo but, bet siaip tai baisu vistiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 06 20, 08:03)
MYG,

Na, mes LT sumokejom beveik 14000. BET TR mes gausime IMSI, ko cia negavome. Taip pat paskraidysim su lektuvu  biggrin.gif  pakeisim aplinka, kazkiek nuo namu pabegsi. Buto nuoma - taip, kainuoja. Maistas - LT irgi valgai, tai realiai viso menesio maisto pinigus gali atideti prie IVF. Cia as taip guodziuosi  biggrin.gif

Afrodite69, savaitgali i kaima vaziuoju, be kompo busiu, tai sekmes tau kelioneje  4u.gif

Aha , mes taip pat susideliojom kad plius ir kunai bus atsipalaidave , gal teigiamai paveiks, kazkaip irgi su tais skaiciais "guodziuosi" biggrin.gif O del IVF kainos tai jusu atveju net mazai skiriasi nuo LT IVF dar plius kelione bus - daug smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 09:36)
Sveikutes 4u.gif

Na taip, reiks pasikalbet. Nes normaliai akis I aki nesisnekejom po nepavykusio, tik emailu parase, kad taikys kitus vaistus, maziau ju.
4u.gif sekmes didziausios-visos mintys I tave! nestuke.gif
Atsakyti
Man visus kartus LV kainavo iki 7500 lt su važinėjimu, bet kadangi ten paskutinius du kartus labai, labai prastai dalijosi, priešpaskutnį kartą nebuvo ką sodinti, o paskutinį, trijų dienų tik du liko ir tie tik 4 lastelių buvo, o įtaria, dėl spermos kokybės taip, IMSI jie netaiko, taigi...aš jau ten nebenoriu, nes pradės visokius donorus siųlyti, daryčiau LT VK, pirmas lelius pas juos pavyko, tai aš jais nesu labai nusivylusi, tik dėl kainos, nors tada ir IMSI nedarė, bet, LT kaina su IMSI man tikrai bus dvigubai didesnė nei LV, o tada jau netaip toli ir iki TR kainų smile.gif taigi...taupom, bet kažkaip visai nesitaupo, nelieka ir dar vos užtenka pragyventi, taigi mums kaip Afrodite sakė iki naujųjų rusų dar toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 06 20, 10:28)
Man visus kartus LV kainavo iki 7500 lt su važinėjimu, bet kadangi ten paskutinius du kartus labai, labai prastai dalijosi, priešpaskutnį kartą nebuvo ką sodinti, o paskutinį, trijų dienų tik du liko ir tie tik 4 lastelių buvo, o įtaria, dėl spermos kokybės taip, IMSI jie netaiko, taigi...aš jau ten nebenoriu, nes pradės visokius donorus siųlyti, daryčiau LT VK, pirmas lelius pas juos pavyko, tai aš jais nesu labai nusivylusi, tik dėl kainos, nors tada ir IMSI nedarė, bet, LT kaina su IMSI man tikrai bus dvigubai didesnė nei LV, o tada jau netaip toli ir iki TR kainų smile.gif taigi...taupom, bet kažkaip visai nesitaupo, nelieka ir dar vos užtenka pragyventi, taigi mums kaip Afrodite sakė iki naujųjų rusų dar toli  biggrin.gif

As labai gerai tave ailima suprantu ir ziinau kaip sunku yra nuspresti ir apsispresti, piinigai tikrai dideli doh.gif Taciau didziulis visdelto pliusas kad jie dirba labai sistemingai, jauties tikrai labai gerai ir niekas taves neskubina-mato kad esi susijaudines net palieka savo vizitine kad jei po visko dar kils klausimu galetum parasyti ir paklausti ju. Nors ten jie labai uziimti visi,begom begom.Taciau musu atveju,jie tikrai per dvi dienas padare labai daug,aisku tai kainavo pinigu bet paskui su vyru susedom ir pagalvojom kad sukisam dar daugiau ju budami cia LT.
Mes dareme kelis kartus Latvijoje,o paskui mums jau pasiule bandyt su donorais.Bandem ir LT. Paskutini kart LT VK klinikoje mums kainavo 14 tukst. Darem jau maximum. Bet kiek klaidu buvo doh.gif per visus vizitus ne kart nepasake kad gleivine bloga verysad.gif net vaistu neskyre,o kai dare pukcija U ji atejusi ir pasake kad mano plona labai gleivine. Ispunktavo grazu skaiciu,o apsivaisino du doh.gif Is pradziu maniau kad tai laboratorijos klaida, taciau pasku dauguma mane uzpuole kad ka as cia varau musu embriologai geri ir t.t. pas mane kiausialastes blogos del to tiek ir gavosi. O stai Semra labai nustebo ir pasake kad jos manymu, tai buvo laboratorijos klaida.
Net jeigu ir imsime tai kad as esu translokacijos nesiotoja-mano kiausineliai apsivaisina tik jie del sutrikimu chromosominiu gali neiisiimplantuoti, ivykt persileidimas arba but apsigimimas.
As dabar nebenoriu nieko teigti ir sakyti,nes yra labai nemazai SM kurie dievina viena ar kita klinikos gydytoja ir iskart puola kad esi kalta tu pati o ne jie.
As dabar tik noreciau ir svajoju kad mums eitusi viskas sklandziai. Itampos ir nervu ir taip per akis.
O kas del IVF tai realiai kaina visai pakenciama kai pagalvoji kiek jie ziuri ir stebi tave, kaip priziurimi embrioniukai ir pan. thumbup.gif Ir niekas nepuola siulyti donorines spermos ar kiausialasciu kaip mums Latvijoje doh.gif
O visa kita -zinot as irgi budama su labai suspaustu biudzetu,kai galbut grize liksim ant kokiu dvieju simtu litu tik ir reiks isgyventi,taip pat galvoju-kad tai bus tarsi atostogos. thumbup.gif Mes su vyru seniai nebuvom kazkur istruke ilgesniam laikui,vis taupymai ir taupymai ir tik darbas, paieska kokiu darbu kad dar kazka uzdirbtum ir pan. o dabar pagalvojom kad bus du viename. Paiilesisime,susipazinsime su nuostabiu miestu, lepinsimes vasarisku tikrai oru ir tuo paciu abu "paremontuosim " sveikata ir desim rimta zingsni link mudvieju svajos.
As nekeliu turku i debesis,ir jie klysti gali,taciau man kelia jie pasitikejima.ta ju prieziura, kiekvienas niuansas neaiskumas,turi buti issprestas . Gal as ir neturesiu rezultato, gal Stambulas man nebus si kart dosnus, bet zinot as kaip ir Rosita, nors jau zinosiu realiai priezasti, zinosiu ko man laukti ir ko tiketis. Ko negavau cia LT. verysad.gif
Rositele, aciu 4u.gif Meluociau jei sakyciau kad nesitikiu grizti nestuke.gif wub.gif Labai apie tai svajoju, meldziuos ir net pergyvenu kad nespejom i Lopaicius nuvykt ant vaisingumo akmens pasedet lotuliukas.gif Tikiu kad turku pastangos ir musu tikejimas, viltis pralauz ta atrodo nesudauzoma nevaisngumo siena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 12:09)
As labai gerai tave ailima suprantu ir ziinau kaip sunku yra nuspresti ir apsispresti, piinigai tikrai dideli doh.gif Taciau didziulis visdelto pliusas kad jie dirba labai sistemingai, jauties tikrai labai gerai ir niekas taves neskubina-mato kad esi susijaudines net palieka savo vizitine kad jei po visko dar kils klausimu galetum parasyti ir paklausti ju. Nors ten jie labai uziimti visi,begom begom.Taciau musu atveju,jie tikrai per dvi dienas padare labai daug,aisku tai kainavo pinigu bet paskui su vyru susedom ir pagalvojom kad sukisam dar daugiau ju budami cia LT.
Mes dareme kelis kartus Latvijoje,o paskui mums jau pasiule bandyt su donorais.Bandem ir LT. Paskutini kart LT VK klinikoje mums kainavo 14 tukst. Darem jau maximum. Bet kiek klaidu buvo doh.gif per visus vizitus ne kart nepasake kad gleivine bloga verysad.gif net vaistu neskyre,o kai dare pukcija U ji atejusi ir pasake kad mano plona labai gleivine. Ispunktavo grazu skaiciu,o apsivaisino du doh.gif Is pradziu maniau kad tai laboratorijos klaida, taciau pasku dauguma mane uzpuole kad ka as cia varau  musu embriologai geri ir t.t. pas mane kiausialastes blogos del to tiek ir gavosi. O stai Semra labai nustebo ir pasake kad jos manymu, tai buvo laboratorijos klaida.
Net jeigu ir imsime tai kad as esu translokacijos nesiotoja-mano kiausineliai apsivaisina tik jie del sutrikimu chromosominiu gali neiisiimplantuoti, ivykt persileidimas arba but apsigimimas.
As dabar nebenoriu nieko teigti ir sakyti,nes yra labai nemazai SM kurie dievina viena ar kita klinikos gydytoja ir iskart puola kad esi kalta tu pati o ne jie.
As dabar tik noreciau ir svajoju kad mums eitusi viskas sklandziai. Itampos ir nervu ir taip per akis.
O kas del IVF tai realiai kaina visai pakenciama kai pagalvoji kiek jie ziuri ir stebi tave, kaip priziurimi embrioniukai ir pan. thumbup.gif Ir niekas nepuola siulyti donorines spermos ar kiausialasciu kaip mums Latvijoje doh.gif
O visa kita -zinot as irgi budama su labai suspaustu biudzetu,kai galbut grize liksim ant kokiu dvieju simtu litu tik ir reiks isgyventi,taip pat galvoju-kad tai bus tarsi atostogos. thumbup.gif Mes su vyru seniai nebuvom kazkur istruke ilgesniam laikui,vis taupymai ir taupymai ir tik darbas, paieska kokiu darbu kad dar kazka uzdirbtum ir pan. o dabar pagalvojom kad bus du viename. Paiilesisime,susipazinsime su nuostabiu miestu, lepinsimes vasarisku tikrai oru ir tuo paciu abu "paremontuosim " sveikata ir desim rimta zingsni link mudvieju svajos.
As nekeliu turku i debesis,ir jie klysti gali,taciau man kelia jie pasitikejima.ta ju prieziura, kiekvienas niuansas neaiskumas,turi buti issprestas . Gal as ir neturesiu rezultato, gal Stambulas man nebus si kart dosnus, bet zinot as kaip ir Rosita, nors jau zinosiu realiai priezasti, zinosiu ko man laukti ir ko tiketis. Ko negavau cia LT. verysad.gif 
Rositele, aciu 4u.gif Meluociau jei sakyciau kad nesitikiu grizti  nestuke.gif  wub.gif Labai apie tai svajoju, meldziuos ir net pergyvenu kad nespejom i Lopaicius nuvykt ant vaisingumo akmens pasedet lotuliukas.gif Tikiu kad turku pastangos ir musu tikejimas, viltis pralauz ta atrodo nesudauzoma nevaisngumo siena 4u.gif

Afrodite, tu tiek praejai, tad tau nepasisekti tieiog negali. Laikau kumstukus stipriai suspaudus smile.gif Virusiukai tau ir kitoms mergaitems, dideles, dideles sekmes jums visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 11:09)

Rositele, aciu 4u.gif Meluociau jei sakyciau kad nesitikiu grizti  nestuke.gif  wub.gif Labai apie tai svajoju, meldziuos ir net pergyvenu kad nespejom i Lopaicius nuvykt ant vaisingumo akmens pasedet lotuliukas.gif Tikiu kad turku pastangos ir musu tikejimas, viltis pralauz ta atrodo nesudauzoma nevaisngumo siena 4u.gif

Labai pritariu Afrodite drinks_cheers.gif thumbup.gif Nuomone labai issamiai issakiai, ir labai teisingai. Laikysime uz jus viska kas imanoma, kad tik jums pasisektu 4u.gif Jeigu neprisijungciau jau ar jus neprisijungtumet, gero skrydzio jums ir sekmingo starto wub.gif wub.gif Ir ta siena tikrai , tikiu, pralausit 4u.gif
Na siaip ar taip, mes greitu metu susitiksime jau ten, parasykite dar is ten kaip seksis 4u.gif group.gif ir palaikom rysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 20 birželio 2014 - 11:30
QUOTE(Ingbri @ 2014 06 20, 12:23)
Afrodite, tu tiek praejai, tad tau nepasisekti tieiog negali. Laikau kumstukus stipriai suspaudus  smile.gif Virusiukai tau ir kitoms mergaitems, dideles, dideles sekmes jums visoms  smile.gif

Aciu,saulele-o tavo tokie stiprus nestuke.gif virusiukai PRIVALES jau prikibt prie manes biggrin.gif Ir jums sekmes ir svarbiausia geros savijautos ir puikios nuotaikos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 06 20, 12:29)
Labai pritariu Afrodite  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Nuomone labai issamiai issakiai, ir labai teisingai. Laikysime uz jus viska kas imanoma, kad tik jums pasisektu  4u.gif  Jeigu neprisijungciau jau ar jus neprisijungtumet, gero skrydzio jums ir sekmingo starto  wub.gif  wub.gif  Ir ta siena tikrai , tikiu, pralausit  4u.gif
Na siaip ar taip, mes greitu metu susitiksime jau ten, parasykite dar is ten kaip seksis  4u.gif  group.gif ir palaikom rysi  ax.gif

Aciukas Edena,jo butinai parasysiu -aisku jei internetas bus lotuliukas.gif nes vis dar nezinome kur reikes gyvent doh.gif Sakiau siandien jau skambinsiu Kristinai ir klausiu.
Bet kaip bus smagu kad busim ne vieni mes per si laika thumbup.gif
ir buvo mesta tokia mintis,kad reiktu visai susitikti paskui su sios temutes naremis-tai man ji patiko,tik va kiek reali nezinau lotuliukas.gif
Ok,einu toliau deliotis pliusiukus ant daikteliu kuriuos pasidejau jau ir perziuret ko gali trukt.
Grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti