QUOTE(ailima @ 2014 06 20, 10:28)
Man visus kartus LV kainavo iki 7500 lt su važinėjimu, bet kadangi ten paskutinius du kartus labai, labai prastai dalijosi, priešpaskutnį kartą nebuvo ką sodinti, o paskutinį, trijų dienų tik du liko ir tie tik 4 lastelių buvo, o įtaria, dėl spermos kokybės taip, IMSI jie netaiko, taigi...aš jau ten nebenoriu, nes pradės visokius donorus siųlyti, daryčiau LT VK, pirmas lelius pas juos pavyko, tai aš jais nesu labai nusivylusi, tik dėl kainos, nors tada ir IMSI nedarė, bet, LT kaina su IMSI man tikrai bus dvigubai didesnė nei LV, o tada jau netaip toli ir iki TR kainų

taigi...taupom, bet kažkaip visai nesitaupo, nelieka ir dar vos užtenka pragyventi, taigi mums kaip Afrodite sakė iki naujųjų rusų dar toli
As labai gerai tave
ailima suprantu ir ziinau kaip sunku yra nuspresti ir apsispresti, piinigai tikrai dideli

Taciau didziulis visdelto pliusas kad jie dirba labai sistemingai, jauties tikrai labai gerai ir niekas taves neskubina-mato kad esi susijaudines net palieka savo vizitine kad jei po visko dar kils klausimu galetum parasyti ir paklausti ju. Nors ten jie labai uziimti visi,begom begom.Taciau musu atveju,jie tikrai per dvi dienas padare labai daug,aisku tai kainavo pinigu bet paskui su vyru susedom ir pagalvojom kad sukisam dar daugiau ju budami cia LT.
Mes dareme kelis kartus Latvijoje,o paskui mums jau pasiule bandyt su donorais.Bandem ir LT. Paskutini kart LT VK klinikoje mums kainavo 14 tukst. Darem jau maximum. Bet kiek klaidu buvo

per visus vizitus ne kart nepasake kad gleivine bloga

net vaistu neskyre,o kai dare pukcija U ji atejusi ir pasake kad mano plona labai gleivine. Ispunktavo grazu skaiciu,o apsivaisino du

Is pradziu maniau kad tai laboratorijos klaida, taciau pasku dauguma mane uzpuole kad ka as cia varau musu embriologai geri ir t.t. pas mane kiausialastes blogos del to tiek ir gavosi. O stai Semra labai nustebo ir pasake kad jos manymu, tai buvo laboratorijos klaida.
Net jeigu ir imsime tai kad as esu translokacijos nesiotoja-mano kiausineliai apsivaisina tik jie del sutrikimu chromosominiu gali neiisiimplantuoti, ivykt persileidimas arba but apsigimimas.
As dabar nebenoriu nieko teigti ir sakyti,nes yra labai nemazai SM kurie dievina viena ar kita klinikos gydytoja ir iskart puola kad esi kalta tu pati o ne jie.
As dabar tik noreciau ir svajoju kad mums eitusi viskas sklandziai. Itampos ir nervu ir taip per akis.
O kas del IVF tai realiai kaina visai pakenciama kai pagalvoji kiek jie ziuri ir stebi tave, kaip priziurimi embrioniukai ir pan.

Ir niekas nepuola siulyti donorines spermos ar kiausialasciu kaip mums Latvijoje
O visa kita -zinot as irgi budama su labai suspaustu biudzetu,kai galbut grize liksim ant kokiu dvieju simtu litu tik ir reiks isgyventi,taip pat galvoju-kad tai bus tarsi atostogos.

Mes su vyru seniai nebuvom kazkur istruke ilgesniam laikui,vis taupymai ir taupymai ir tik darbas, paieska kokiu darbu kad dar kazka uzdirbtum ir pan. o dabar pagalvojom kad bus du viename. Paiilesisime,susipazinsime su nuostabiu miestu, lepinsimes vasarisku tikrai oru ir tuo paciu abu "paremontuosim " sveikata ir desim rimta zingsni link mudvieju svajos.
As nekeliu turku i debesis,ir jie klysti gali,taciau man kelia jie pasitikejima.ta ju prieziura, kiekvienas niuansas neaiskumas,turi buti issprestas . Gal as ir neturesiu rezultato, gal Stambulas man nebus si kart dosnus, bet zinot as kaip ir
Rosita, nors jau zinosiu realiai priezasti, zinosiu ko man laukti ir ko tiketis. Ko negavau cia LT.
Rositele, aciu

Meluociau jei sakyciau kad nesitikiu grizti

Labai apie tai svajoju, meldziuos ir net pergyvenu kad nespejom i Lopaicius nuvykt ant vaisingumo akmens pasedet

Tikiu kad turku pastangos ir musu tikejimas, viltis pralauz ta atrodo nesudauzoma nevaisngumo siena