Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 09:36)
Aive[/color],o tu visus genetinius tyrimus radai siuos LT? g.gif nes man kai dare MTHFR gena tai jokio isskyrimo nebuvo g.gif o kaip as supratau jie norejo daryti pas juos tuos tyrimus visus nes juk jiems visai neinformatyvus ir nepatiko tie mano tyrimai.MTHFR geno tyrimas tai buvo vos dvieju menesiu-bet jie dare is naujo. Kazkas jiems nepatiko ir sukele abejoniu,todel ir matyt pasidare pas save.

Tai vat nesuprantu kaip taip isejo. Cristina, verteja, man viska pasake darykit namie, nes tyrimai ateist pas juos brangus. LT daro (isskyrus PAI) tik Santariskese ir tai jeigu gydytoja manys kad man ju reikia. Konsultacija tik liepos gale doh.gif
Dar noriu parasyti del urologo konsultacijos. Afrodite berods irgi buvo. Vyrui israse vaistus, is kuriu vieni pasirodo yra antibiotikai (skyre be paselio tyrimu). Nusivezem kruva tyrimu ir sarasa isgertu antibu. Spekit kokius paskyre? Tuos kur pagal tyrimus jis nejautrus doh.gif Vyras liko nusivyles.
Atsakyti
Afrodite, o ką tau dėl skydliaukės sakė, dėl ATPO ir pan.?rašei, kad neišgerus kelias dienas tiroksino, TTH sukilo, kaip jie į tai reagavo,
kai pastojau prieš 7metus, mano ATPO buvo 600, TTH apie 2, tiroksiną gėriau po 50mg, po gimdymo nebegėriau du metus, ATPO ir TTH liko panašus, tai neaišku ar man jį reikia gerti, nuomonės prieštaringos, bet tau kaip surrantu TTH labai reaguoja, tau turbūt būtina, bet įdomu ką išvis sakė apie skydliaukės problemas
Atsakyti
[quote=Aivė,2014 06 20, 12:50]
Tai vat nesuprantu kaip taip isejo. Cristina, verteja, man viska pasake darykit namie, nes tyrimai ateist pas juos brangus. LT daro (isskyrus PAI) tik Santariskese ir tai jeigu gydytoja manys kad man ju reikia. Konsultacija tik liepos gale doh.gif

Sveikos, visos!

Noriu pasakyti, kad esu tyli šio skyrelio skaitytoja ir labai sergu už visas ir "kumštukus laikau" smile.gif Galvoju, gal ir mums reikės važiuti į Turkiją, bet dabar laukiam bandomosios TESA ir žiūrėsime, ar ką ras.
Šiek tiek iškilo klausimas dėl genetinių tyrimų, vis žiūriu, kad labai juos Turkijoje daro visiems. Ar jiems nepakanka kariotipo, cistinės fibrozės ir, pavyzdžiui, y cromosomos mikrodel. tyrimų, darytų LT? Nes kariotipą ir CF abu tyrimą darėmės, tai, kai paskaitinėju, jie vis tiek liepia pas juos tirtis? Ar čia kas LT būną nepasidaręs?

Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 06 20, 13:26)

Noriu pasakyti, kad esu tyli šio skyrelio skaitytoja ir labai sergu už visas ir "kumštukus laikau" smile.gif Galvoju, gal ir mums reikės važiuti į Turkiją, bet dabar laukiam bandomosios TESA ir žiūrėsime, ar ką ras.
Šiek tiek iškilo klausimas dėl genetinių tyrimų, vis žiūriu, kad labai juos Turkijoje daro visiems.  Ar jiems nepakanka kariotipo, cistinės fibrozės ir, pavyzdžiui, y cromosomos mikrodel. tyrimų, darytų LT? Nes kariotipą ir CF abu tyrimą darėmės, tai, kai paskaitinėju, jie vis tiek liepia pas juos tirtis? Ar čia kas LT būną nepasidaręs?

Labukas,
na tikrai ne visiems liepia tirtis, dazniausiai turbut jeigu jau pacios poros zino apie problema arba daugiau nepavykusiu IVF… unsure.gif Nes mums nereikejo jokiu genetiniu tyrimu, tik vyrui kariotipa dare, bet to uzteko atsakymas buvo geras daugiau ir nesigilino. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 20 birželio 2014 - 13:33
[quote=Nica79,2014 06 20, 14:26]
[quote=Aivė,2014 06 20, 12:50]

Sveikos, visos!

Šiek tiek iškilo klausimas dėl genetinių tyrimų, vis žiūriu, kad labai juos Turkijoje daro visiems. Ar jiems nepakanka kariotipo, cistinės fibrozės ir, pavyzdžiui, y cromosomos mikrodel. tyrimų, darytų LT? Nes kariotipą ir CF abu tyrimą darėmės, tai, kai paskaitinėju, jie vis tiek liepia pas juos tirtis? Ar čia kas LT būną nepasidaręs?
[/quote]
Sveika,
Man perdare genetinius tyrimus nes jiems nepatiko lietuviskai,sake keliantis daug abejoniu ir neaiskumu. Kariotipa pasidarem 2011 metais,o MTHFR pasidariau 2014-04.
Aive, mums irgi Kristina sake kad labai brangus pas juos genetiniai tyrimai ir siaip pagal turkus ta klinika labai brangi. Taciau,musu atveju neissamus genetiniai tyrimai.Gal jie iki to neuzsikabino ar kazkas panasaus,nezinau. Genetikas kuris konsultavo pasake,kad jis turi pamatyti kurioj stadijoje kariotipo ta mozaikine translokacija kad paskui zinotu i ka atidziau ziureti kai nagrines embriono kariotipa ar kazkas panasaus.
Tiesa,sakant man jei butu pasiule rinkti,gal buciau vistiek dariusi pas juos genetinius.Nes mes planavome rugpjuti skrist atgal. O Lietuvoj sudetinga papult pas genetika,dar lauki kol atsakymus atsius ir nebuvau tikra kad jie tikrai daromi yra cia LT. Bet kaip ir sakiau,mums jie primigtynai sake ir pateike argumentus del ko darytis pas juos.Abejoniu nekylo.
AILIMA, na jiems kazkaip del mano skydliaukes hormonu ir prolaktino nieko nesake. Kai vykau pas juos,tuo metu tyrimas TTH buvo 0.378 ,ATPO 65.6 o prolaktinas 95. Taciau neisgeriau vaistu gal 4 ar 5 dienas ir jau atejo vakar mano atsakymas kad TTH virs 4.
As geriu tiroksina 75 mg ir bromokriptina 2 tabl=5mg.
Atsakyti
Kažin kaip sekasi Nikai2? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 20, 15:05)
Kažin kaip sekasi Nikai2? g.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 20, 15:32)

ar aš teisingai supratau? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 20, 15:52)
ar aš teisingai supratau? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tyliu kaip žuvis thumbup.gif bul bul lotuliukas.gif
parašys pati tikiuos wub.gif
Atsakyti
O as nuspeju jau seniai Nikos rezultatus blush2.gif tikiuos kad neklystu wub.gif
O dabar zinot,pagalvojau o kam man to menesio gyventi Stambule? na niekaip nesuvokiu g.gif
Beje,taip del buto ir nezinau nieko.Kristina ka tik skambinau i mobilu,(isivaizduoju kokia man saskaita ateis doh.gif ) tai ji man sako as perskambinsiu,negaliu kalbet. doh.gif tai tylu dar verysad.gif
ATISIUKAS,kur buvo numaciusi butuka tai jis man reikiamam laikui uziimtas.Na aisku kur bus neuzimtas kai ieskai iki kelios vos likus dviem dienom doh.gif
O gal kam dare su ilga schema? gal stimuliuojasi ilgiau ar kaip? nes jei nereiktu man gyvent iki 21 dienos tai pigiau iseitu buto nuoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 20, 17:24)
gal stimuliuojasi ilgiau ar kaip? nes jei nereiktu man gyvent iki 21 dienos tai pigiau iseitu buto nuoma g.gif

aš kažko nesuprantu g.gif tau taikoma ilga schema. tą supratau.
bet kokia tau c.d. bus kai nuvažiuosi (sekmadienį?)? 21c.d?
nes mėnesio stimuliacijoms ir IVF nereikia, net ir su ilga schema, kai stimuliuojasi šiek tiek ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 20, 18:14)
aš kažko nesuprantu  g.gif tau taikoma ilga schema. tą supratau.
bet kokia tau c.d. bus kai nuvažiuosi (sekmadienį?)? 21c.d?
nes mėnesio stimuliacijoms ir IVF nereikia, net ir su ilga schema, kai stimuliuojasi  šiek tiek ilgiau  4u.gif

kad ji jau mm laukia, tai bus ciklo pradzia. Tikrai nereikes menesio.

ok, del Nikos tyliai...tyliai... Nu bet vis tiek didelis pliusas TR, kai po tiek nesekmiu ten net du sekmingi. Tau, Rositut, turetu tai suteikti ikvepimo 4u.gif viena nesekme TR nieko nereiskia 4u.gif
Atsakyti