[quote=Nica79,2014 06 20, 14:26]
[quote=Aivė,2014 06 20, 12:50]
Tai vat nesuprantu kaip taip isejo. Cristina, verteja, man viska pasake darykit namie, nes tyrimai ateist pas juos brangus. LT daro (isskyrus PAI) tik Santariskese ir tai jeigu gydytoja manys kad man ju reikia. Konsultacija tik liepos gale
Sveikos, visos!
Noriu pasakyti, kad esu tyli šio skyrelio skaitytoja ir labai sergu už visas ir "kumštukus laikau"

Galvoju, gal ir mums reikės važiuti į Turkiją, bet dabar laukiam bandomosios TESA ir žiūrėsime, ar ką ras.
Šiek tiek iškilo klausimas dėl genetinių tyrimų, vis žiūriu, kad labai juos Turkijoje daro visiems. Ar jiems nepakanka kariotipo, cistinės fibrozės ir, pavyzdžiui, y cromosomos mikrodel. tyrimų, darytų LT? Nes kariotipą ir CF abu tyrimą darėmės, tai, kai paskaitinėju, jie vis tiek liepia pas juos tirtis? Ar čia kas LT būną nepasidaręs?
[/quote]
Sveika,
Man perdare genetinius tyrimus nes jiems nepatiko lietuviskai,sake keliantis daug abejoniu ir neaiskumu. Kariotipa pasidarem 2011 metais,o MTHFR pasidariau 2014-04.
Aive, mums irgi Kristina sake kad labai brangus pas juos genetiniai tyrimai ir siaip pagal turkus ta klinika labai brangi. Taciau,musu atveju neissamus genetiniai tyrimai.Gal jie iki to neuzsikabino ar kazkas panasaus,nezinau. Genetikas kuris konsultavo pasake,kad jis turi pamatyti kurioj stadijoje kariotipo ta mozaikine translokacija kad paskui zinotu i ka atidziau ziureti kai nagrines embriono kariotipa ar kazkas panasaus.
Tiesa,sakant man jei butu pasiule rinkti,gal buciau vistiek dariusi pas juos genetinius.Nes mes planavome rugpjuti skrist atgal. O Lietuvoj sudetinga papult pas genetika,dar lauki kol atsakymus atsius ir nebuvau tikra kad jie tikrai daromi yra cia LT. Bet kaip ir sakiau,mums jie primigtynai sake ir pateike argumentus del ko darytis pas juos.Abejoniu nekylo.
AILIMA, na jiems kazkaip del mano skydliaukes hormonu ir prolaktino nieko nesake. Kai vykau pas juos,tuo metu tyrimas TTH buvo 0.378 ,ATPO 65.6 o prolaktinas 95. Taciau neisgeriau vaistu gal 4 ar 5 dienas ir jau atejo vakar mano atsakymas kad TTH virs 4.
As geriu tiroksina 75 mg ir bromokriptina 2 tabl=5mg.