Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(cestrella @ 2014 06 23, 08:36)
Dekoju uz atsakyma 4u.gif Reiks bandyt skambint i VK del GN, idomu kada cia mane priims. O sakykite, ja reikia konkreciai kazkuria ciklo diena daryti ar nesvarbu (suprantama ne per mmm:))?
Na gal ta betvarkes ivaizdi sukuria personalas, o daktarai "susitemina" ir zino ka daro smile.gif
Papildyta:

Vat ir mums su vyru kilo klausimas, nesekmes atveju ka jie sako g.gif
O tuos embrionu tyrimus daro jie visuomet kaip IVF procedura atliekama, ar tik isskirtinais atvejais? ax.gif

svarbuausia daryt GN iki ovuliacijos, raso geriauisa 8-10 c.d. 4u.gif

o Pgd taiko tikrai ne visais atvejais, kaip kazkuri nare buvo rasius turkai taiko Pgd po 3 nepasisekusiu IvF 4u.gif nepriklausomai nuo embrionu skaiciaus 680 Eur berods
Atsakyti
Po viena. 2 liks nepanaudoti.
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 06 23, 11:24)
Po viena. 2 liks nepanaudoti.

4u.gif aciu 4u.gif atrase siandien ir Sevda ta pati...
bet Cetrotide injekcijos man asmeniskai tokios vienos sudetingesniu, sudetingiau nei gonal... ir toks niezuliukas susileidus, ir tikiuosi apskaiciuoja kad tokios vistos kaip as truputi isvarvinau kol ten sutraukdama viska ora isstumdziau, ir po kurio laiko istraukus adatele nemazai ir atgal isbego doh.gif doh.gif tikiuosi ryt geriau eisis blink.gif
Atsakyti
Dar beje turbut bus naudinga pasidalinti- po injekcijos apie 3 val buvo puses bulves dydzio istines gumbas- gerokai issigandau kad kazkokia alergine reakcija , nusiunciau Sevdai foto irparasiau sms, tai atrase kad pasirodo normal tokia reakcija, galima ant tos vietos ledo uzsideti...
Pasidalinu kad kas nesileide taip pat kaip as nesupanikuotu 4u.gif
Kaip siandien sekesi visiems susitikimai su prof.?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mes jau Stambule thumbup.gif Ir man siandien 1c.d.
Vakar velavo skrydis is Rigos, paskui Turkijoje ilgai stovejom kol ileido lektuva,o kai jau viska praejo teko ilgai laukti bagazo doh.gif Kristina su butu taip nieko ir nesuderino,sestadieni vakare paskambino ir sako,na neiseina susisiekti su seimininku,tai kol susiderinsim gal pagyvenkit Big box.Zodziu,pasakiau kad mes jau turime buta.Paklause kur ir pradejo dejuoti kad labai toli ir daug islaidu turesim ir pan.
Vairuotojas kuris turejo mus pasitikti,pradejo matyt skambint Kristinai,o ji mums.Mes aiskiname kad negalim nieko padaryt,laukiame juk bagazo.Na ji pasake kur mums eiti ir musu lauks vairuotojas.Tai ejom dar tos vietojs aerouoste ieskomome.Neradom to vairuotojo,as pralekiau per visus zmones ziuredama lenteles,na nera net mano pavardes ar vyro.Vel skambinu Kristina,ta sako ok kur esate,ten kur liepiau-sakau taip,tai ta ok,tuoj ateis vairuotojas.tai laukem kol jis atejo. As ji pamaciau iskart priejau.o jau jo piktumas neispasakytas blink.gif Zodziu,vaziuojam jau i buta o as sedziu ir vos neverkiu.Vairuotojas nerado dar adreso,tai as vel skambinau seimininkui buto,o tas tada jau sako duokit telefona vairuotojui ir kazka ten kalbejo,ogi pasirodo kad esam jau pravaziave ta buta,bet aciu Dievui netoli.Islipau nebuvo jau net jegu sypsotis doh.gif
Jau einam i buta ir as mintyse galvoju,na dar jei butas bus ne toks koks fotkese-tai tiesiog atsisesiu ir balsu verkt pradesiu.Nervia buvo kaip itempta stryga. bet butas saunus tikrai, vonioj visos priemones,vonia siaurute bet erdvi, virtuvej visi reikmenys,saldytuve ir vandens ir mineralinio mums palikta, serveteles ant stalo,cukrus kubeliais, nescafee trys viename.Svetainiuke,kuri sujungta su virtuve televizorius su 200 kanalu,kazkur apie 10 kanalu rusiskai thumbup.gif DVD playeris, muzikinis centras, miegamajame dvigule lova,spinta, lygintuvas,lyginimo lenta,plauku dziovintuvas, ranksluosciai, tapkutes mums abiems ir net ausu kistukai,sviestuvas prie lovos ant staliuko. Zodziu,butu realiai esame tikrai labai patenkinti.
Seimininkas dave transporto kortele,pasake kaip papildyti. Paaiskino kaip nuvykti iki klinikos,net nubraize aiskiai ant popieriuko schema. Tik va pas juos rauteris sugedo,tai dabar ka pagaunam ta ir naudojam.todel negaliu prisijunti ir daug plepeti.
Taigi,siandien ryte skambinu Kristina ir sakau,man pirma ciklo diena,kada man ryt ateiti ir ar leistis toliau vaistus.O ji ok,as perskambinsiu. Tai visa laime,kad su vyru nusprendem paziureti kaip greit nusigausime iki ligonines. Tai stai nuvykom mes tikrai lengvai ir greitai iki ligonines,tik stotele DALURAREZE siuo metu remontuojame,tai truputi pasivazinejom;islipom kitoj stotelej,o paskui jau grizom atgal ir islipom stoteleje Okemydani Sisli atrodo vadinasi. Bet nuo jos klinika irgi netoli.
Beje,galvojam kad stoja visuose stotelese,o ten pasirod turi pamygti toki knoptuka STOP ir sustoja tada biggrin.gif
Taigi,nuvaziavom ir pasivaiksciodami nuejom iki Memorial.Uzejom i klinika,sakom ai einam i WC ir gal Kristina susitiksime,tai nebereiks pinigu leisti ant skambuciu.Nera niekur Kristinos. bestovint prie lifto,vyrui sakau-hmm,man rodos ten lietuviai.Na ir nuejau paklausti,pasirodo jo musu mergaite viena su vyru atvyke.Niko nezinau,nes vardu prisistate.Taigi,pasedejom,pakalbejom su jais. Superiniai jauni zmogiukai,labai silti ir draugiski wub.gif Priejo sesute ruse prie manes ir sako tai atejot apziurai, sakau ne,tik su draugais susitikom ir galvojom kad Kristina pamatysim,tai pasakys kada ateiti rytoj ir kaip su vaistais. O ta sesute sako,tai eime as tave uzrasysiu.Dar manes paklause ar noriu rytoj ar poryt,nes nera skirtumo pradeti 2 ar 3 c.d. Sakau gal 3 c.d. bet matyt laiko nebuvo tai ji uzrase mus rytojui 9val. Pasake kad dar leistis vaistus ir palinkejo geros dienos.
Na ir netrukus musu bendrakeleivius irgi pakviete i apziura,nors speju streso buvo ir jiems, nes jie turejo isskristi rytoj anksti labai ryte,o ten irgi ilgokai lauke,o juk spermograma priduoti galima tik man rodos iki 15val.Na lauksime ziniu is ju.
Siaip nusivyliau labai koordinatoremis.Kristina nekonkreti, Jelena pasirodo man parase tuo metu kai ejau pro visas patikras kad tipo nera masinu ir neaisku ar bus mums trasferas,tai jei ne tipo soriukas doh.gif
Nervu tai is tikro istampe.
cestrella, saunu kad jums rado priezasti kodel nepastojate. Bet galvoju,tai jei itaria endo,tai kaip jie tiki apeiti tai? nesiule LP? matyt tas Liukrinas kazka daro,nes as irgi turiu endo ir man Liukrinas leistis buvo g.gif Na dziugu,kad po dvieju menesiu ir jus skleisite sparnus thumbup.gif
Zodziu,pasitiketi koordinatoremis visai neverta. Bent jau mano tokia nuomone 4u.gif
Sekmes visoms,kas liecia Nika-zinot as laikau kumsciukus ir galvoju o gal dar stebuklas ivyks.Noriu tuo tiketi,kazkaip sunku patiketi kad nepavyko verysad.gif
Del PGD as supratau taip kad jei jau numatyta ta procedura tai jos kaina 650 euru, bet jei kazkaip kitaip-vienam embrionui ar pan.tada kaina visai kita.As neatsimenu kiek tiksliai man sake,lygtais 350 vienam embrioniu, bet va Maniakui buvo vel kita kaina.
Na del kainu spausti reikia juodai.
Linkejimai visoms is Stambulo,siaip miestas puikus wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Mes jau po konsultacijos:) Susitikom ir susipazinom su Afrodites pora bigsmile.gif po konsultacijos pasilabinom bet nebelabai spejom susipazinti su dar viena pora ax.gif
Mes kazkaip kalbos barjero nepajutom, mums paskirtas daktaras siandien kalbejo puikiai angliskai, profesore taip pat biggrin.gif o ir koordinatore Elis buvo visur su mumis:)
Musu vizitas truko gal 1,5 val. Greit isdestem kad ir kaip daryta, greit paziurejo, ir dar greit nusiunte vyra sperm.tyrimui smile.gif
Paaiskino kad ankstesni bandymai nepavykdvo del pratos kokybes embrionu, o ju prasta kokybe del prastu kiausialasciu:( sake pas mane laaabai didelis AMH kad priiauga labai daug prastu, todel dabar kai darys IVF, ziures embrioniukus su tuo aparatu, kur viska fiksuoja, tada supras, kurioj stadijoj jie sustoja vystytis, kas ten blogai su jais vyksta unsure.gif
Man israse Climara pleistrus, Cetrodite 3 injekcijas, Glifor tabletes ir dar israse bet nepaaiskino kam FOLBIOL, gal zinote kas cia?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 23, 18:35)
Sveikutes 4u.gif
Jau einam i buta ir as mintyse galvoju,na dar jei butas bus ne toks koks fotkese-tai tiesiog atsisesiu ir balsu verkt pradesiu.Nervia buvo kaip itempta stryga. bet butas saunus tikrai, vonioj visos priemones,vonia siaurute bet erdvi, virtuvej visi reikmenys,saldytuve ir vandens ir mineralinio mums palikta, serveteles ant stalo,cukrus kubeliais, nescafee trys viename.Svetainiuke,kuri sujungta su virtuve televizorius su 200 kanalu,kazkur apie 10 kanalu rusiskai thumbup.gif DVD playeris, muzikinis centras, miegamajame dvigule lova,spinta, lygintuvas,lyginimo lenta,plauku dziovintuvas, ranksluosciai, tapkutes mums abiems ir net ausu kistukai,sviestuvas prie lovos ant staliuko. Zodziu,butu realiai esame tikrai labai patenkinti.
Seimininkas dave transporto kortele,pasake kaip papildyti. Paaiskino kaip nuvykti iki klinikos,net nubraize aiskiai ant popieriuko schema. Tik va pas juos rauteris sugedo,tai dabar ka pagaunam ta ir naudojam.todel negaliu prisijunti ir daug plepeti.
Taigi,siandien ryte skambinu Kristina ir sakau,man pirma ciklo diena,kada man ryt ateiti ir ar leistis toliau vaistus.O ji ok,as perskambinsiu. Tai visa laime,kad su vyru nusprendem paziureti kaip greit nusigausime iki ligonines. Tai stai nuvykom mes tikrai lengvai ir greitai iki ligonines,tik stotele DALURAREZE siuo metu remontuojame,tai truputi pasivazinejom;islipom kitoj stotelej,o paskui jau grizom atgal ir islipom stoteleje Okemydani Sisli atrodo vadinasi. Bet nuo jos klinika irgi netoli.
Beje,galvojam kad stoja visuose stotelese,o ten pasirod turi pamygti toki knoptuka STOP ir sustoja tada  biggrin.gif 
Taigi,nuvaziavom ir pasivaiksciodami nuejom iki Memorial.Uzejom i klinika,sakom ai einam i WC ir gal Kristina susitiksime,tai nebereiks pinigu leisti ant skambuciu.Nera niekur Kristinos. bestovint prie lifto,vyrui sakau-hmm,man rodos ten lietuviai.Na ir nuejau paklausti,pasirodo jo musu mergaite viena su vyru atvyke.Niko nezinau,nes vardu prisistate.Taigi,pasedejom,pakalbejom su jais. Superiniai jauni zmogiukai,labai silti ir draugiski wub.gif Priejo sesute ruse prie manes ir sako tai atejot apziurai, sakau ne,tik su draugais susitikom ir galvojom kad Kristina pamatysim,tai pasakys kada ateiti rytoj ir kaip su vaistais. O ta sesute sako,tai eime as tave uzrasysiu.Dar manes paklause ar noriu rytoj ar poryt,nes nera skirtumo pradeti 2 ar 3 c.d. Sakau gal 3 c.d. bet matyt laiko nebuvo tai ji uzrase mus rytojui 9val. Pasake kad dar leistis vaistus ir palinkejo geros dienos.
Na ir netrukus musu bendrakeleivius irgi pakviete i apziura,nors speju streso buvo ir jiems, nes jie turejo isskristi rytoj anksti labai ryte,o ten irgi ilgokai lauke,o juk spermograma priduoti galima tik man rodos iki 15val.Na lauksime ziniu is ju.
Siaip nusivyliau labai koordinatoremis.Kristina nekonkreti, Jelena pasirodo man parase tuo metu kai ejau pro visas patikras kad tipo nera masinu ir neaisku ar bus mums trasferas,tai jei ne tipo soriukas doh.gif
Nervu tai is tikro istampe.
cestrella, saunu kad jums rado priezasti kodel nepastojate. Bet galvoju,tai jei itaria endo,tai kaip jie tiki apeiti tai? nesiule LP? matyt tas Liukrinas kazka daro,nes as irgi turiu endo ir man Liukrinas leistis buvo g.gif Na dziugu,kad po dvieju menesiu ir jus skleisite sparnus thumbup.gif
Zodziu,pasitiketi koordinatoremis visai neverta. Bent jau mano tokia nuomone 4u.gif 
Sekmes visoms,kas liecia Nika-zinot as laikau kumsciukus ir galvoju o gal dar stebuklas ivyks.Noriu tuo tiketi,kazkaip sunku patiketi kad nepavyko verysad.gif
Del PGD as supratau taip kad jei jau numatyta ta procedura tai jos kaina 650 euru, bet jei kazkaip kitaip-vienam embrionui ar pan.tada kaina visai kita.As neatsimenu kiek tiksliai man sake,lygtais 350 vienam embrioniu, bet va Maniakui buvo vel kita kaina.
Na del kainu spausti reikia juodai.
Linkejimai visoms is Stambulo,siaip miestas puikus wub.gif

Labukas, Afrodite 4u.gif Jeigu bent keik kalbate angliskai siulau pereiti pas Sevda, pasiprasyti kad ji butu koordinatore, kristina buvo mums is pradziu pristate bet ji man issiblaskius pasirode ir as ne tiek geerai kalbu rusiskai... Sevda tuoj pat reaguoja visada, kaip ir siandien issigandau del to guzo ant pilvo doh.gif tai ir daktares pasiklause ir atrase greit, sake dont worry dear:) su ja kazkaip ramiai jauciuos. O tie vairuotojai isivaizduoju kad pasiute, yra ten ir fainu o yra turbut ir atitinkamu...piktu... O kokiame rajone apsistojote, Beyoglu:)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 23 birželio 2014 - 19:25
Afrodite, mes ten buvom 4u.gif
Del kainu, uz konsultacija mes sumokejom 420 TL, uz spermograma 152 TL, uz vaistus 210 TL
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 23, 19:50)
israse bet nepaaiskino kam FOLBIOL, gal zinote kas cia?

Folio rūgštis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 23, 18:50)
Labukas 4u.gif

Paaiskino kad ankstesni bandymai nepavykdvo del pratos kokybes embrionu, o ju prasta kokybe del prastu kiausialasciu:( sake pas mane laaabai didelis AMH kad priiauga labai daug prastu, todel dabar kai darys IVF, ziures embrioniukus su tuo aparatu, kur viska fiksuoja, tada supras, kurioj stadijoj jie sustoja vystytis, kas ten blogai su jais

Magnetuk, o koks Tavo AMH, jei ne paslaptis? ax.gif Mano irgi labai didelis, gal ir mums del to nesiseka gandru prisisaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 06 23, 19:11)
Magnetuk, o koks Tavo AMH, jei ne paslaptis? ax.gif Mano irgi labai didelis, gal ir mums del to nesiseka gandru prisisaukti  g.gif

9.1 ug/l

KittyKitty, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 23, 19:16)
9.1 ug/l

KittyKitty, aciu 4u.gif

Normos 1 - 8? Vajej, tai kokia maniskiu kokybe, kai 17.2?? blink.gif
Aciu, kad dalinates info wub.gif
Atsakyti