Sveikutes
Mums Kristina sake,kad trasferis i viesbuti ir is viesbucio priklauso,o jau kai reikia vaikscioti i klinika kasdien tai jau patys. Kaip ir sakiau mums pasitaike super pasirodo ne seimininkas,o jo darbuotojas kuris labai aiskiai viska paaiskino.

Taigi,mes nuvaziuojame be problemu ir net dave kortele transferio ja tik pasipildyt reikia.
Mus pasitiko orouoste turkas,stambus,neaukstas,tamsaus gymio. O, tas jaunas kuris labai sunkiai kalba angliskai tai jis su mumis malonus abu kartus buvo.
Pas mus naujienos tokios. Siandien man 2 c.d. Apziurejo labai faina gydytoja,kuri irgi kalba angliskai ir tikrai gana aiskiai. Be problemu susikalbejome.Ji dar pasiteiravo manes del kiausintakiu,ar daryta nuotrauka.Pasakiau kad ne, bet LP ir histero metu yra israsai,kur sakoma kad viskas gerai,kiausintakiai platus ir skystis lengvai praeina. Na,nezinau ar reikia nerimauti dabar del ju

nes mane per pirma vizitacija apziurejo dvi gydytojos ir niekam nekylo itarimu,na dabar gal irgi tik paklause,nes irgi kazko tokio neminejo
O naujienos tokios, kad atejo mano atsakymai-JIE NESUTAMPA SU LIETUVOS

AMH Lietuvoj nustatyta 4.5,o pas juos pasirodo nustate 2.5.Gydytoja sake,kad negalejo pas mane buti toks aukstas AMH nes matytusi ant kiausidziu. O kad toks AMH dabar tai sako,jis normalus zinokit,viskas gerai.
Toliau Lietuvoje irgi atlikau antifosfolipidinisu tyrimus ir viskas gerai.O siandien pamaciau kad mano Lupus antioguliantus abu yra virs normos.
Taigi,Siandien sumokejome pirma inasa uz IVF 1933litu( bet cia iskaiciuotas dar TTH 104 lyros). Uz vaistus, gonalio 900, cetrotide 3 dez, ovitrelio 2 dez.folbiol, ir antibijotikus man ir vyrui sumokejome 673 lyru.
Man paeme tyrimus; e2, lh ir fsh-uz juos moketi nereikia,ieina i kaina,o va uz TTH teko moketi nes jis pas mane buvo pakiles,tai jie ziurejo is naujo, irrytoj leksim dar prolaktina priduoti (nes buvau kavos maza puodeli isgerus ir vaistus tai negalejau priduoti).
Siandien mes visur vaiksciojom be Kristinos.Buvo jauna mergaite Esli (toks rodos vardas) tai ji puikiai kalba angliskai,ne kaip ta kur registraturoje sedejo.Tai ji mane lydejo visur ir kai kalbejome su Semros sese apie gydyma,tai Semros sesuo kalbejo turkiskai o ta mergaite viska verte angliskai.Be problemu susibendravome
Na,dabar laukiu skambucio ir suzinosiu kiek man leistis.
Buvo problemos mums su internetu,sugede buvo seimininko viesbucio sistema,tai ka tik mums patvarke ir duok Dieve bedu nebebus. Galesiu daugiau parasyti.
Turiu klausima senbuvems; Mums pasake,kad po 7 dienu musu telefonus uzblokuos,nes jie kazkaip cia neregistruoti. Kristina patare nusipirkt pati pigiausia telefona ir kortele ir be problemu bendrauti.
Ka jus darete ? ar jums tas pats buvo? Patarkite.
Magnetukas,malonu buvo pabuti ir susipazinti-labai dziugu kad viska spejote
Na,prisidaviau ir as
Papildyta:O mums niekas neminejo apie embryoskopa

As maniau kad jis jau i kaina iskaiciuotas ir neklausiau, o gal jis ne visiems daromas? reikes pasidometi kai bus kitas susitikimas,nes is tikruju labai dideli pliusa maciau kad jie daro ta embryoskopa.
Beje,mus pirma gydytoja kuri apziurejo visai nekalbejo angliskai tik turkiskai. Tai matyt kiekviena apziuri skirtinga ir as speju kad Magnetukas tikrai apziurejo gydytoja kuri siandien mane apziurejo,nes ji puikiai kalbejo angliskai.