Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 23, 18:50)
Labukas 4u.gif
Paaiskino kad ankstesni bandymai nepavykdvo del pratos kokybes embrionu, o ju prasta kokybe del prastu kiausialasciu:( sake pas mane laaabai didelis AMH kad priiauga labai daug prastu, todel dabar kai darys IVF, ziures embrioniukus su tuo aparatu, kur viska fiksuoja, tada supras, kurioj stadijoj jie sustoja vystytis, kas ten blogai su jais vyksta unsure.gif
Man israse Climara pleistrus, Cetrodite 3 injekcijas, Glifor tabletes ir dar israse bet nepaaiskino kam FOLBIOL, gal zinote kas cia?

Labukas, apie Cetrotide injekcijas kaip tik parasiau auksciau 4u.gif siandien ja pirmaja kaip tik leidausi smile.gif Kada planuojate vykti jau ilgesniam laikui ten ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 06 23, 19:26)
Normos 1 - 8? Vajej, tai kokia maniskiu kokybe, kai 17.2?? blink.gif
Aciu, kad dalinates info wub.gif

Pas mane normos nenurodytos g.gif AMH darytas suomijoje, ir nebuvo jokiu abejoniu del jo, ne taip kaip su AMH darytu LT kyla klausimu ir perdaro pas save jie.
QUOTE(Edena @ 2014 06 23, 19:27)
Labukas, apie Cetrotide injekcijas kaip tik parasiau auksciau  4u.gif  siandien ja pirmaja kaip tik leidausi smile.gif Kada planuojate vykti jau ilgesniam laikui ten ? ax.gif

Baisu jau man bus:) gal iskart reikes detis ledo:))))
Planuojam ir labai norim Rugpjuti grizt cia:)
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 23, 18:35)
Neradom to vairuotojo,as pralekiau per visus zmones ziuredama lenteles,na nera net mano pavardes ar vyro.Vel skambinu Kristina,ta sako ok kur esate,ten kur liepiau-sakau taip,tai ta ok,tuoj ateis vairuotojas.tai laukem kol jis atejo. As ji pamaciau iskart priejau.o jau jo piktumas neispasakytas blink.gif

Kaip atrodo tas vairuotojas, gal toks jaunas lieknas?
Mes kai išvykinėjom, buvo toks nesusipratimas. Yelena užsakė transferį į orouostą. Atvažiuoja sutartu laiku, 8 val., į viešbutį Memorial vairuotojas, toks vyresnis, sako Memorial? Memorial. Veža mus ir žiūrim, kad sustoja Memorial ligoninės kieme. Išlipa. Ima mūsų daiktus lauk:). Ė, sakom, mes į orouostą. Vairuotojas susinervina, sako, kad jam moka tik už trumpus transferius, mus turi vežt kitas vairuotojas, ir nuvairuoja mus į garažą po Memorialu, palieka mus mašinoj, pasigauna jauną vairuotoją, kuris mus iš orouosto pirma vežė, turkiškai aprėkia, baksnodamas užsakymo lapą, ir nueina. Jaunasis vairuotojas visas piktas šoka į mašiną, paveža nieko nesakydamas 50 metrų iki kitos vairuotojų būdelės tam pačiam garaže, ir išlipa. Nueina į vairuotojų būdelę (ji stikliniais langais) ir matom, kaip jis neskubėdamas kažką su draugais žiūri kompe, juokauja, valgo sumuštinį ir pan. Kadangi rytas (gali būti kamščiai), o jau 8. 40, mes sėdim garaže, niekas mums nieko neaiškina, kaip bus toliau, aš pradedu nervintis, kad galim vėluot į lėktuvąsmile.gif. Imu telefoną ir bandau skambint Yelenai. Tik tada tai pamatęs jaunasis vairuotojas mus veža į orouostą. Aišku, kamščiai nerealūs. Spėjom, bet buvo panašu, kad jaunasis vairuotojas buvo piktesnis nei mes, kai aš turėjau realų pagrindą pykt, o jam mat sumuštinį suvalgyt sutrukdžiau:)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
Mes irgi jau po ilgos dienos. Magnetuk, malonu buvo susipažinti 4u.gif
Viskas praėjo , sakyčiau, labai sklandžiai. Vairuotojas pasitiko ir nuvežė į viešbutį. Mes iš anksto su Jelena buvom suderinę dėl AMH ir spermogramos, tai turėjom atvykti į kliniką šiandien prieš konsultaciją, kad dar dirbtų laboratorija. Juokingiausia buvo , kad vyro GPS sugrybavo ir nuvedė mus į tokią kaip ir valstybinę ligoninę. O ten minios turkų, pastatai apšiurę. Mano vyras jau sunerimo, sako, ar tu tikrai nori čia gydytis. O aš atsiminiau foto iš SM ir sakau, kad tikrai ne čia. Tada pamatėm Memorial pastatą kaip ir nelabai toli, bet tiesiai praeit negali- tvoros visur. Taigi galų gale apėjom ratą ir visai sušilę atskubėjom į kliniką. Mūsų koordinatorė buvo irgi Elis, tikrai šauni mergina. Pridavę tyrimus dar turėjom laisvo laiko, pavalgėm, pasivaikščiojom aplink. Konsultacijai priėmė netgi anksčiau nei buvom užrašyti. Ir tyrimų atsakymai jau buvo konsultacijos metu. Mes, kaip ir Magnetuko šeima, neturėjom problemų dėl kalbos tiek su gydytoja, kuri pirma apžiūrėjo, tiek su profesore. Išvados tokios, nepatiko mano GN, pasak profesorės bus problemos su kiaušintakiais, kiaušidė viena patraukta aukštyn ir reikia laparoskopijos visa tai sutvarkyti ( LT, kai padarė, sakė, kad kontrastas pratekėjo, viskas OK). Tada mums siūlo bandyt natūraliai 3 mėn ir jei nesigauna, tada tik IVF. LT aš konsultavausi su keliom gyd, tai tik vienos poliklinikos gyd. sakė( bet nemačiusi GN), kad gal reikia LP, kiti sakė, kad nereikia. Spermogramos visos išsamiai nemačiau, bet pasak prof., galima bandyti for spontaneous conception. Dėl mano rezervo, sakė, kad tuos tris mėn tikrai galima palaukt. Vat taip thumbup.gif .
Taigi, dabar reikia tik apsispręsti, kur daryt tą laparoskopiją.
Atsakyti

cestrella, saunu kad jums rado priezasti kodel nepastojate. Bet galvoju,tai jei itaria endo,tai kaip jie tiki apeiti tai? nesiule LP? matyt tas Liukrinas kazka daro,nes as irgi turiu endo ir man Liukrinas leistis buvo g.gif Na dziugu,kad po dvieju menesiu ir jus skleisite sparnus thumbup.gif
[/quote]
Afrodite, labai labai dziaugiuosi uz Jus, kad esate Stanbule ir bandysite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nesiule apeiti, tik liepe Liukrina leistis ir folio rugsti naudoti. Mes kaip supratome tai jis naikina endo gleivine, ja uzslopina. LP nesiule, tik liepe pasidaryti GN.
Man tik keista, paraseme tai daktarei Hande laiska dar budami TR, sekancia diena po konsultacijos, neatrase, paraseme paskui Yelenai ir tyla... Dabar nezinau nei kam skambinti, kaip mums nepaskyre jokios kordinatores g.gif
Ui vairuotojas ir mus tas jaunas, smulkutis veze. Irgi buvo nepatenkintas, kad be musu dar kazko reikejo laukti oro uoste. Laukem kazkokio studento, kaip supratom atvyko i klinika stazuotis, kad kartu visus paimtu ir nuvestu i klinika, tai jis nei vieno zodzio nei angliskai, nei rusiskai nemokejo, ir nesugebejo mums paaiskinti, kad teks palaukt. Tai susinervino, kad nemoka pasakyt pasuko Yelenai, matyt gavo velniu ir visa laika kol laukem piktas ruke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 23, 09:05)
svarbuausia daryt GN iki ovuliacijos, raso geriauisa 8-10 c.d. 4u.gif

o Pgd taiko tikrai ne visais atvejais, kaip kazkuri nare buvo rasius turkai taiko Pgd po 3 nepasisekusiu IvF 4u.gif nepriklausomai nuo embrionu skaiciaus 680 Eur berods

Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Ka tik is turku, dalinuosi savo ispudziais rolleyes.gif vykom per kijeva, kadangi turejom 6 val.tarp skrydziu tai spejom ir iki maidano nulekti smile.gif Stambule kaip ir taremes su Yelena mus pasitiko vairuotojas. Apsigyvenom viename is Yelenos pasiulytu viesbuciu Deniz palace, jaukus mazas viesbutukas, nuo jo iki klinikos apie 3 km. keliavom pestute tiek pirmyn tiek atgal. Prieme mus tik pusvalandziu veliau, konsultacija truko apie 2 valandas, kadangi su anglu kalba pas mane nekazka tai vertejavo kazkokia mergaite is kazakstano (vardo nezinau), veliau prisijunge Kristina, profesore prisijunge i pacia pabaiga, jau pradejau nerimauti ar ji is viso prisijungs ir ketinau klausti, bet ileke jos sekretore informavo, kad turi prisijungti, mane jau buvo apziureje, bet vel nurenge ir parode jai biggrin.gif , kazko naujo neisgirdau, padare AMH ir liepe pasidaryti GN, tada spes koki protokola taikyti, dar rado cista, tai reikes kontraceptiku pavartoti, o DHEA kuriuos buvo paskyres Treis sake nevartoti, nes jie nieko nepadeda, ir tikriausiai nuo ju pas mane cista. tai su manim kaip ir aisku, bet su MB tai visiskas nesusipratimas, kazkodel nepagalvojau kad gali reiketi sprermogramos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif , tai iseina taip, kad tures vien del to dar viena papildoma reisa daryti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif . Su nieko is merginu nepavyko snektelti, o kad buvo lietuvaiciu nemazai tai paminejo ir pati Semra biggrin.gif Po konsultacijos prisiminiau, kad nesame sutare del nuvezimo i orouosta, ieskojau Yelenos, bet niekas jos nepakviete, o kieno tik meginau teirautis del vairuotojo tai tik peciais traukejo ir siuntinejo i reception, o is ten atgal. Pavyko kazkaip telefonu su ja susisiekti, tai parupino mums masina, bet as taip ir likau nesupratus, ar tas atvezimas ir nuvezimas i orouosta priklauso, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Greisiukė @ 2014 06 23, 21:44)
Sveikutės 4u.gif ,
Mes irgi jau po ilgos dienos. Magnetuk, malonu buvo susipažinti  4u.gif

drinks_cheers.gif Malonu susipazinti, kita karta atpazinciau jau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mums Kristina sake,kad trasferis i viesbuti ir is viesbucio priklauso,o jau kai reikia vaikscioti i klinika kasdien tai jau patys. Kaip ir sakiau mums pasitaike super pasirodo ne seimininkas,o jo darbuotojas kuris labai aiskiai viska paaiskino. thumbup.gif Taigi,mes nuvaziuojame be problemu ir net dave kortele transferio ja tik pasipildyt reikia.
Mus pasitiko orouoste turkas,stambus,neaukstas,tamsaus gymio. O, tas jaunas kuris labai sunkiai kalba angliskai tai jis su mumis malonus abu kartus buvo.
Pas mus naujienos tokios. Siandien man 2 c.d. Apziurejo labai faina gydytoja,kuri irgi kalba angliskai ir tikrai gana aiskiai. Be problemu susikalbejome.Ji dar pasiteiravo manes del kiausintakiu,ar daryta nuotrauka.Pasakiau kad ne, bet LP ir histero metu yra israsai,kur sakoma kad viskas gerai,kiausintakiai platus ir skystis lengvai praeina. Na,nezinau ar reikia nerimauti dabar del ju g.gif nes mane per pirma vizitacija apziurejo dvi gydytojos ir niekam nekylo itarimu,na dabar gal irgi tik paklause,nes irgi kazko tokio neminejo g.gif
O naujienos tokios, kad atejo mano atsakymai-JIE NESUTAMPA SU LIETUVOS verysad.gif AMH Lietuvoj nustatyta 4.5,o pas juos pasirodo nustate 2.5.Gydytoja sake,kad negalejo pas mane buti toks aukstas AMH nes matytusi ant kiausidziu. O kad toks AMH dabar tai sako,jis normalus zinokit,viskas gerai.
Toliau Lietuvoje irgi atlikau antifosfolipidinisu tyrimus ir viskas gerai.O siandien pamaciau kad mano Lupus antioguliantus abu yra virs normos.
Taigi,Siandien sumokejome pirma inasa uz IVF 1933litu( bet cia iskaiciuotas dar TTH 104 lyros). Uz vaistus, gonalio 900, cetrotide 3 dez, ovitrelio 2 dez.folbiol, ir antibijotikus man ir vyrui sumokejome 673 lyru.
Man paeme tyrimus; e2, lh ir fsh-uz juos moketi nereikia,ieina i kaina,o va uz TTH teko moketi nes jis pas mane buvo pakiles,tai jie ziurejo is naujo, irrytoj leksim dar prolaktina priduoti (nes buvau kavos maza puodeli isgerus ir vaistus tai negalejau priduoti).
Siandien mes visur vaiksciojom be Kristinos.Buvo jauna mergaite Esli (toks rodos vardas) tai ji puikiai kalba angliskai,ne kaip ta kur registraturoje sedejo.Tai ji mane lydejo visur ir kai kalbejome su Semros sese apie gydyma,tai Semros sesuo kalbejo turkiskai o ta mergaite viska verte angliskai.Be problemu susibendravome thumbup.gif
Na,dabar laukiu skambucio ir suzinosiu kiek man leistis.
Buvo problemos mums su internetu,sugede buvo seimininko viesbucio sistema,tai ka tik mums patvarke ir duok Dieve bedu nebebus. Galesiu daugiau parasyti.
Turiu klausima senbuvems; Mums pasake,kad po 7 dienu musu telefonus uzblokuos,nes jie kazkaip cia neregistruoti. Kristina patare nusipirkt pati pigiausia telefona ir kortele ir be problemu bendrauti.
Ka jus darete ? ar jums tas pats buvo? Patarkite.
4u.gif
Magnetukas,malonu buvo pabuti ir susipazinti-labai dziugu kad viska spejote thumbup.gif
Na,prisidaviau ir as smile.gif
Papildyta:
O mums niekas neminejo apie embryoskopa g.gif As maniau kad jis jau i kaina iskaiciuotas ir neklausiau, o gal jis ne visiems daromas? reikes pasidometi kai bus kitas susitikimas,nes is tikruju labai dideli pliusa maciau kad jie daro ta embryoskopa.
Beje,mus pirma gydytoja kuri apziurejo visai nekalbejo angliskai tik turkiskai. Tai matyt kiekviena apziuri skirtinga ir as speju kad Magnetukas tikrai apziurejo gydytoja kuri siandien mane apziurejo,nes ji puikiai kalbejo angliskai.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 24, 14:41)
O mums niekas neminejo apie embryoskopa g.gif As maniau kad jis jau i kaina iskaiciuotas ir neklausiau, o gal jis ne visiems daromas? reikes pasidometi kai bus kitas susitikimas,nes is tikruju labai dideli pliusa maciau kad jie daro ta embryoskopa.
Beje,mus pirma gydytoja kuri apziurejo visai nekalbejo angliskai tik turkiskai. Tai matyt kiekviena apziuri skirtinga ir as speju kad Magnetukas tikrai apziurejo gydytoja kuri siandien mane apziurejo,nes ji puikiai kalbejo angliskai.

Mane vakar apžiūrėjo vyras, neisidemejau jo pavardes, o dabar internete nerandu g.gif Nors siaip mums vizitas buvo paskirtas su Hande Akbaş Güleç, bet kaip supratom tokios daktares vakar net nesutikom g.gif
Profesore kai man aiskino apie musu nepasisekimo priezastis sake taip: As matau kad pas jus visada prastos kokybes emrionai, matyt kazkas negerai su kiausialastemis, kadangi is turimu israsu matosi, kad anksciau emrionus ziurejo tik kas antra diena, tai sunku pasakyti kada ten kas sutrinka, todel mes dabar darydami IVF, stebesime jusu kiausialastes per embryoskopa ir galesime pasakyti, kada ir kas ten nutinka smile.gif Bet ar visiems tai daro, nezinau. neminejo, kad cia ypatingas atvejis, tiesiog sake jie ziures, kad suprastu kada ten tos mano kiausialastes suleteja ar net nustoja vystytis smile.gif
Atsakyti
Afrodite, telefonas visa laika veike, zinutes ejo gerai
Embrioskopas ieina I IVF kaina, cia IVF dalis

Magnetuk, pas mane pasak Semros irgi blogos kiausialastes, AMH virsija normas. Pradzioj mane kad embrionai buvo visad blogi del labaratoriju silpnumo, bet Embrioskopas parode ka kita verysad.gif

Negaliu, kaip liudna del nikos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 24 birželio 2014 - 16:07
QUOTE(RositaK @ 2014 06 24, 16:06)
Magnetuk, pas mane pasak Semros irgi blogos kiausialastes, AMH virsija normas. Pradzioj mane kad embrionai buvo visad blogi del labaratoriju silpnumo, bet Embrioskopas parode ka kita verysad.gif

Rosita, o tai ka dabar tau kitaip zada? Kokia shema taike pirma karta? As va gryzau ir galvoju, kad siaip tai man nesake, kad ramiai, viskas bus ok, daugiau akcentavo, kad dabar PAZIURES kas ir kada nutinka su mano kiausialastem. Truputuka neramu verysad.gif
Atsakyti