Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 24, 17:11)
Rosita, o tai ka dabar tau kitaip zada? Kokia shema taike pirma karta? As va gryzau ir galvoju, kad siaip tai man nesake, kad ramiai, viskas bus ok, daugiau akcentavo, kad dabar PAZIURES kas ir kada nutinka su mano kiausialastem. Truputuka neramu  verysad.gif

Zada maziau vaistu naudot ir letrozoli ("femara").Aisku, nuvaziavus po 1.5metu gal dar ka pasiulys, paaiskins...Pirmakart taike trumpa schema, mazom dozem
Mano atvejis yra mano-kiekvieno istorija skirtinga, tad nesuabsoliutink 4u.gif ziurek, Kity irgi virs normos AMH buvo, o va kaip viskas baiges nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 24 birželio 2014 - 17:59
QUOTE(RositaK @ 2014 06 24, 18:57)
ziurek, Kity irgi virs normos AMH buvo, o va kaip viskas baiges nestuke.gif

taip, mano AMH 11, bet nebuvo kiaušialąstės tragiškai blogos, kaip supratau, iš 6 buvo viena ideali, kitos granuliuotos, bet sakė, ne tragedija. Manau, ir metforminas padėjo. O va Rygoj kai privarydavo iki hiper, tai ten, aišku, kokybė būdavo atitinkama.
bliam, nesuprantu, nugi paprasta logika, atrodo. Bet va ne.. Iki TR man AMH nebuvo darytas.

Del Nikos labai liūdna.. Kažin, ji turi snaigučių?

Afrodite, naudojomės telefonais visą laiką, nebuvo tokių bajerių.
Man iškilo klausimas, kam Cetrotide, jei taikoma ilga schema?
Tavo AMH tikrai visai normalus, nepergyvenk, dėl LA irgi, teks vartot vaistukus ir tiek, aišku, be ryšio, kad jie brangiai išeina. Nusipirk ten kuo daugiau, žiauriai pigūs, jei ką, parduosi visada.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 25, 08:17)
taip, mano AMH 11, bet nebuvo kiaušialąstės tragiškai blogos, kaip supratau, iš 6 buvo viena ideali, kitos granuliuotos, bet sakė, ne tragedija. Manau, ir metforminas padėjo. O va Rygoj kai privarydavo iki hiper, tai ten, aišku, kokybė būdavo atitinkama.
bliam, nesuprantu, nugi paprasta logika, atrodo. Bet va ne.. Iki TR man AMH nebuvo darytas.

Afrodite, naudojomės telefonais visą laiką, nebuvo tokių bajerių.
Man iškilo klausimas, kam Cetrotide, jei taikoma ilga schema?
Tavo AMH tikrai visai normalus, nepergyvenk, dėl LA irgi, teks vartot vaistukus ir tiek, aišku, be ryšio, kad jie brangiai išeina. Nusipirk ten kuo daugiau, žiauriai pigūs, jei ką, parduosi visada.

Na mums tas pats, 3 Cetrotide injekcijos, tada mm ir tada jau kiti vaistai, nezinau jie turbut cia tokia schema taiko g.gif Tikiuosi nebusim bandymo triusiais biggrin.gif

Dar del AMH man toks neaiskumas… Na pas mane jis 7 (1-14), kaip ir viskas normose, bet man stimuliavosi pries IUI tai gan silpnai, per 4 iUI tai buvo Letrozole + GONAL 300 ( po 50 x6 dienas) ir uzaugo tik 2 foliai, nors su tokiu AMH atrodo turetu gan lengvai stimuliuotis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 birželio 2014 - 08:24
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 25, 09:17)

Ne unsure.gif

Kity, o man nepadejo nei metforminas. Beto, jau LT turejau teigiama LA, bet turkai nekreipe I tai demesio
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 25, 09:21)
Dar del AMH man toks neaiskumas… Na pas mane jis 7 (1-14), kaip ir viskas normose, bet man stimuliavosi pries IUI tai gan silpnai, per 4 iUI tai buvo Letrozole + GONAL 300 ( po 50 x6 dienas) ir uzaugo tik 2 foliai, nors su tokiu AMH atrodo turetu gan lengvai stimuliuotis..

N, galbūt gali būti ir kitų priežasčių g.gif O AMH, kaip suprantu, ne TR darytas, nes pas juos norma 1-8 g.gif
Bet...Šiaip gonalio 50 yra labai maža dozė, neturėtų būti kažin kiek tų folių.

QUOTE(RositaK @ 2014 06 25, 09:23)
Kity, o man nepadejo nei metforminas. Beto, jau LT turejau teigiama LA, bet turkai nekreipe I tai demesio

Na matai... Sunku čia taip pasakyt gal..tavo granuliuotos, mano granuliuotos, gal skirtingas tos granuliacijos lygis,. nežinau, bet juk yra ir kiti veiksniai, spermiukų kokybė ir t. t. , čia daug sumuojasi visko..
Dėl LA keista..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 25, 08:36)
N, galbūt gali būti ir kitų priežasčių g.gif  O AMH, kaip suprantu, ne TR darytas, nes pas juos norma 1-8 g.gif

TR darytas 4u.gif Atsiustas tyrimo lapas , norma tikrai (0,80 -14,2) ng/mL, gal pakeite normas jie patys, pagal savo patirti ? g.gif nesuprasi
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 25, 09:36)
Sunku čia taip pasakyt gal..tavo granuliuotos,  mano granuliuotos, gal skirtingas tos granuliacijos lygis,. nežinau, bet juk yra ir kiti veiksniai, spermiukų kokybė ir t. t. , čia daug sumuojasi visko..
Dėl LA keista..

tai taip, suprantu, bet rodos metformina geriau net 6men, viskokius papildus, akupunktura ir t.t., o va tokie rezultatai doh.gif

Magnetuk, o tau irgi paskyre metformina? nesake kai stimuliuos - gal irgi letrozoli vartosi? smile.gif

Afrodite, siandien 3stim.d? berods turejai eiti echo? ax.gif 4u.gif

merginos, jus neismeskit tu likusiu dvieju pleistriuku, gi galim viena kitai perduoti jei tik po du is pakuotes reikia klijuotis - abiems pusems butu palankus sanderis manau rolleyes.gif

Maniakas, buvot apziuret antrakart leliuko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 25 birželio 2014 - 17:48
QUOTE(RositaK @ 2014 06 25, 17:42)

Magnetuk, o tau irgi paskyre metformina? nesake kai stimuliuos - gal irgi letrozoli vartosi?  smile.gif

dabar dar tokio nepaskyre. kazkokius vaistus minejo, bet as nesugebejau isidemeti g.gif
Kas yra LA?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 25, 18:42)
tai taip, suprantu, bet rodos metformina geriau net 6men, viskokius papildus, akupunktura ir t.t., o va tokie rezultatai  doh.gif

Magnetuk, o tau irgi paskyre metformina? nesake kai stimuliuos - gal irgi letrozoli vartosi?  smile.gif

Afrodite, siandien 3stim.d? berods turejai eiti echo?  ax.gif  4u.gif

merginos, jus neismeskit tu likusiu dvieju pleistriuku, gi galim viena kitai perduoti jei tik po du is pakuotes reikia klijuotis - abiems pusems butu palankus sanderis manau  rolleyes.gif

Maniakas, buvot apziuret antrakart leliuko?  4u.gif

Man siandien tik antra stimuliacijos diena.As vakar buvau apziuroje,pridaviau krauja ir dar reikejo papildomai sumoketi uz TTH,o siandien vel lekem i klinika nes reikejo PRL padaryti-na bet kainos tyrimu doh.gif Siandien labai karsta,tai grizom is klinikos ir namie buvom,as bandziau pamiegoti bet neisejo niekaip. Matyt nuo kondicionieriaus ir to skirtumo temperaturu man uzkrito nosis,jezus kad tik nesusirgt dbar blush2.gif
Tai va vakar paskambino man is klinikos ir pasake kad leistis Gonalio 250 tris dienas ir tada ateiti apziurai, tai penktadieni einu apziurai.Bus matyt kas ten dedasi. 4u.gif
oJE,mano LA juk irgi padidejes-nu jei neskirs heparino klausiu kodel,juk la rodo kraujo kresumo problemas o tai juk svarbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 25, 19:05)
dabar dar tokio nepaskyre. kazkokius vaistus minejo, bet as nesugebejau isidemeti  g.gif 
Kas yra LA?

LA yra vienas is Antifosfolipidinio
(kresumo) sindromo rodikliu Lupus antikoaguliantis 4u.gif

Afrodite, ne maza dozyte gavai thumbup.gif "smagaus" badymosi, kad isaugtu geras derlius biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
per savo neilgą miegą sapnavau,kad Afroditė po TR augina sūnelį ir vėl laukiasi po antro vizito su snaigutėm. Labai tikroviškai viskas buvo. Linkiu,kad pildytųsi!
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 22, 17:22)
ir tikiuosi apskaiciuoja kad tokios vistos kaip as truputi isvarvinau kol ten sutraukdama viska ora isstumdziau, ir po kurio laiko istraukus adatele nemazai ir atgal isbego  doh.gif  doh.gif  tikiuosi ryt geriau eisis  blink.gif

man seselė net kelis kartus pabrėžė, kad negalima išleidinėti jokių burbuliukų! sake pritraukti į švirkštą ir viską leistis su visais oro tarpeliais, kad nei lašas neišbėgtų 4u.gif
QUOTE(Karmensita @ 2014 06 23, 22:48)
Nueina į vairuotojų būdelę (ji stikliniais langais) ir matom, kaip jis neskubėdamas kažką su draugais žiūri kompe, juokauja, valgo sumuštinį

neblogai lotuliukas.gif Visai relaxe gyvena žmonės, įdomu, jei mes taip savo klientams padarytume LT biggrin.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 24, 16:41)

Afrodite, linkėjimai tau ir kumščiai už tave  4u.gif  Viskas bus ok  4u.gif
QUOTE(Edena @ 2014 06 25, 10:21)
Na mums tas pats, 3 Cetrotide injekcijos, tada mm ir tada jau kiti vaistai, nezinau jie turbut cia tokia schema taiko  g.gif  Tikiuosi nebusim bandymo triusiais  biggrin.gif

ir pas mane bus ta pati schema drinks_cheers.gif
QUOTE(RositaK @ 2014 06 25, 19:42)
gi galim viena kitai perduoti jei tik po du is pakuotes reikia klijuotis - abiems pusems butu palankus sanderis manau  rolleyes.gif
Maniakas, buvot apziuret antrakart leliuko?  4u.gif

Taip, aš tą patį pagalvojau. Grįžusi iš TR, padovanosiu savo likusius pleistriukus, kam reikės 4u.gif
Maniakas? ax.gif

Nica2, taip liūdna dėl tavęs..... verysad.gif parašyk, kaip kiti HCG, juk kartojot?...
KittyKitty, ar galėtum į tą kompaniją ir mane susapnuot? biggrin.gif As tau fotke atsiųsčiau, kad lengviau įsivaizduot būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 26 birželio 2014 - 10:53