Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

..." Malonu kai eini su panele ir visi i ja ziuri (grazi) "

na as tik biskeli pataisysiu ... jei jau visi "ziuri" tai nevqalia galima butu itarti kad kazkas negerai , gal tushas nubeges , gal akis iskritus smile.gif

sakyciau ne " ziuri " o pagauni kitu zvilgsnius kai megina paziuret ...
plonybe tokia ... ir tiek ...

man smagu kai vyksta tokie reikaliukai ...

Atsakyti
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, lygiai kaip ir skoniu mirksiukas.gif Vienam gali atrodyti, kad tai pats graziausias zmogus , kitas tas pats zmogus gali pasirodyt net nepatraukliu, tad objektyviai manau negalima nusprest. Kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
kodėl vyrams gražių reikia? o tai Jums mielosios reikia bukapročių aborigenų? abejoju biggrin.gif MB ir gražus ir protingas, o aš dar gražesnė biggrin.gif lotuliukas.gif niekada nekyla toks klausimas, nes pačiai reikia gražaus žmogaus šalia. Bet sumąstyk tu man tokį klausimą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2008 07 16, 17:26)
kodėl vyrams gražių reikia? o tai Jums mielosios reikia bukapročių aborigenų? abejoju  biggrin.gif MB ir gražus ir protingas, o aš dar gražesnė  biggrin.gif  lotuliukas.gif niekada nekyla toks klausimas, nes pačiai reikia gražaus žmogaus šalia. Bet sumąstyk tu man tokį klausimą...  biggrin.gif

biggrin.gif va pritariu
Atsakyti
nemaciau nei vieno grazaus vyro su grazia panele tongue.gif tiksliau esu maciusi, bet kas liecia santuoka, ar gyvenimo partnerio pasirinkima, tai man grazus vyrai niekada graziu nepasirenka schmoll.gif thumbup.gif
nezinau kodel taip yra, bet ir siaip pastebejau, kad grazus vyrai retai salia turi grazuoles...o grazuoles visada turi baisuoklius (bet senus ir pinigingus lotuliukas.gif ) , tai kaip ir pasitvirtina mano spejimai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2006 12 13, 15:41)
Mažytė pastabėlė - galėtų didžiuotis savimi.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistika @ 2008 07 17, 17:27)
nemaciau nei vieno grazaus vyro su grazia panele  tongue.gif...

na matot kaip yra. tiesiog skoniai yra skirtingi. Dažniausiai būna taip: man labai super graži pana, nu nereali, o MB sako priešingai. taip, kad negalima teigti, kad gražios panos renkasi labai jau negražius. Juk skoniai yra skirtingi. Tarkim man kelia šiurpą riestanosiai soliariuminiai bachūrai arba raumenų kalnai neišlendantys iš sporto salės. Tikriausiai kitos juos laiko super bachūriukais, kur šalia jų turi būti super mergaitės. Gal ir jus pamatę vieni žmonės sako, kokia baisi pana šalia tokio gražaus vaikino, o kiti atvirkščiai. o normalūs žmonės žiūri į save, koks skirtumas ar gražus kitas ar ne svarbu mano šeimoje būtų viskas gerai, o kiti tegul bambas nusipjausto su savo paistalais.
Atsakyti
kaip man nusibodo lietuvisko puosimosi kodeksas.i parduotuve grietines ir tai pasidazyti, anot lietuvisko mastymo, reikia.geriausiai jauciuosi uzsienyje.ten tokios puoseivos gatveje atrodo lyg, atleiskit, vienos profesijos atstoves.nes yra NENORMALU eiti apsipirkti maisto produktu arba pasivaikscioti i parka avint 7 cm aukstakulnius, 'pilnu' makiazu ir trimis rinkemis grandineliu aplink kakla.tokios aprangos, kokia devi nemaza dalis lietuvaiciu, paskirtis tikrai ne gatvei, na nebent ... paskaitykit uzsienieciu vyru atsiliepimus, kuriais, deja nereiketu labai didziuotis. taip, jie raso, kad 9 ir 10 merginos 'amazing beauties', bet yra ir sakinio pratesimas 'super fit for one's leisure'
Atsakyti
manyciau visumoje vyrui reikia grazios del saves, tokia ne taip greitai atsibosta, nes graziu barbiu mazoka ax.gif , o siaip jei vyras tikrai myli jam bus grazi tokia, kokia kitam nepatiktu.
Atsakyti
QUOTE(rasama @ 2008 07 19, 21:07)
kaip man nusibodo lietuvisko puosimosi kodeksas.i parduotuve grietines ir tai pasidazyti, anot lietuvisko mastymo, reikia.geriausiai jauciuosi uzsienyje.ten tokios puoseivos gatveje atrodo lyg, atleiskit, vienos profesijos atstoves.nes yra NENORMALU eiti apsipirkti maisto produktu arba pasivaikscioti i parka avint 7 cm aukstakulnius, 'pilnu' makiazu ir trimis rinkemis grandineliu aplink kakla.

va cia tai sutinku...su nostalgija prisimenu gyvenima Amerikoje, kai iki pardes gali ir su naminem sliopkem ir naminem kelnem nueit biggrin.gif ir tai busi graziausia biggrin.gif man regis net europoje nera tokio atsiputimo kaip ten biggrin.gif o jau nekalbu, kad LT einant i kluba privaloma maziausiai 3 valandas prie veidrodzio praleist, nes visi ateina arba saves rodyti, arba i kitus vepsoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bufeto vedėja: 20 liepos 2008 - 20:19
Is kai kuriu pasisakymu pasirode keista,kad grazios tapatinamos su kvailomis,nemoksomis,negalinciomis buti gera zmona,mama,neva jau ta "negrazesne" bus ideali santuokoje,ir jei vyras pasirinko(samoningai!) ta "negrazesne",tai kiek jis turi buti apgailetinas,jei santuoka statoma baimes pagrindu?baime,kad zmona nenueitu pas kita,kad kiti i ja neziuretu. Ar manoma,kad ta "negrazesne" mergina yra tiek savimi nepasitikinti,jog neisdris padaryti kazka tokio,kas izeis ar supykdys vyra?tik grazios taip gali?
As manau,kad vyrai renkasi grazias/negrazias tiesiog pagal savo skoni,nemanau,kad yra(nors ka cia,ant sio svieto visko yra..)tokiu,kurie rinkosi zmonu/draugiu isvaizda grynai isskaiciave,kad taip bus geriausia jiems kartu,kad maziausiai problemu kils ir pan. O jei vyro pasirinkta mergina atitinka ir visuomenes grozio standartus,tai kogero tik sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 07 19, 21:12)
manyciau visumoje vyrui reikia grazios del saves, tokia ne taip greitai atsibosta, nes graziu barbiu mazoka  ax.gif , o siaip jei vyras tikrai myli jam bus grazi tokia, kokia kitam nepatiktu.

mazoka g.gif , manau, kad per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Na vkus i cvet tovarishchia net mirksiukas.gif tokia teisinga rusiška patarlė.

O čia posmelis į tema:
neseniai užėjau į mūsų rajone esančia maža maisto parduotuvėle su dukra ir iškat atkreikiau dėmesį i LABAI gražią merginą (nepagalvokit nieko bloga blush2.gif ) doh.gif , tiesiog iš karto pagalvojau "ooo tai ir pas mus modeliai pasirodo, ne tik po senamiestį vaikšto". Ir su ta mintim, merginai kažkas paskambina į telefona. Ji pakelia rageli ir pradeta "labas, ei tu nach....bl... kaip vakar prisigėrėm, bl.... aš vos atsičiūxinau ir taip toliau ir panašiai (kalbėjo garsiai ir kar trečias buvo riebus keismažodis doh.gif doh.gif doh.gif ) Aš dukrą greičiau už rankos ir moviau iš ten kol neprisiklausė ko nereikia. Eidama pro šali dar užmečiau į ją akį ir tada man ji pasirodė šveiniai tarian baisi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Nesakau, kad gražios kvailos, bet jei ar vyrai tikrai ieško tik gražių labai abėjoju. Pažystu ir gražių, kurios niekaip negali vyro susirasti, ir nelabai, dėl kurių vyrai plėšosi mirksiukas.gif
Atsakyti