Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

Geras...
Na, jei pamatysite kur nors Vilniuje naujų Pampersų - mums dar kurį laikas jų reikės, būsim dėkingos jei pranešit. 4u.gif
Atsakyti
Siandien pirkau Pampers Rimi akcijiniu. Prie jumbo pack'o dar priklijuota serveteliu pokas 72vnt. Ir ta pati kaina 54.99Lt. Grizus namo ir atplesus poka buvau maloniai nustebinta radus naujus pampersus tampriais krasteliais thumbup.gif
Ryt vaziuosiu dar uzsipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratv @ 2007 08 21, 18:06)
Ar jau parsivezet Pampers is Vilniaus. As irgi noreciau jas isbandyti smile.gif

Aš vakar parsivežiau, bet jau jie ten vėl naujoviški - kvepiantys, bet irgi su tampomais krašteliais biggrin.gif Tikiuosi nealergizuos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 26 rugpjūčio 2007 - 09:09
na va, pokas be kirmelytes o krasteliai tamprus... ot nu... loterija biggrin.gif
nu is rimi galima pabandyt jei bus...
Atsakyti
as vakar Kaune Sanitexe pirkau Jumpo paka su sena pakuote,o viduj buvo su tampria juostele pampersai bigsmile.gif .4 dydzio.idomu,kaip del 4+ dydzio butu g.gif
Atsakyti
pabijojau maximoj ir rimi siand pirkt. tai gal sanitexe pasiimsiu kada prie progos... nors jau atsirado baime juos pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal pro pako šoną matosi, kad kitokios sauskelnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 08 26, 22:26)
as vakar Kaune Sanitexe pirkau Jumpo paka su sena pakuote,o viduj buvo su tampria juostele pampersai bigsmile.gif .4 dydzio.idomu,kaip del 4+ dydzio butu  g.gif

o piesinukas ant pamperio - debeseliai ar lapukai?

nes ant anu lapukai buvo - da ziurejau per sona, bet jei jau kirmele ant pakuotes...tai galvojau tikrai su guma bus...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 27, 10:46)

nes ant anu lapukai buvo - da ziurejau per sona, bet jei jau kirmele ant pakuotes...tai galvojau tikrai su guma bus...

Turetu buti debeseliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 08 25, 21:03)
Siandien pirkau Pampers Rimi akcijiniu. Prie jumbo pack'o dar priklijuota serveteliu pokas 72vnt. Ir ta pati kaina 54.99Lt. Grizus namo ir atplesus poka buvau maloniai nustebinta radus naujus pampersus tampriais krasteliais  thumbup.gif
Ryt vaziuosiu dar uzsipirkt  ax.gif

Na, ir aš Rimi tokį paką nusipirkau - su senoviškais pampersais verysad.gif
Atsakyti
as pirkau tuosis vilniaus tai visai kitokie ir kvepiatys
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 27, 10:46)

su lapukais buvo ant pakuotes g.gif o ant pamperio debeseliai rolleyes.gif
Atsakyti