patys vezates?
reiks ir man pastudijuoti pokus parduotuveje
, nes kiek teko neziurint pirkti, nepataikydavau, iskosim debeseliu

QUOTE(lupipita @ 2007 09 10, 13:41)
reiks ir man pastudijuoti pokus parduotuveje
, nes kiek teko neziurint pirkti, nepataikydavau, iskosim debeseliu 

niu bet ir painiava

QUOTE(Dangiuks @ 2007 09 10, 21:49)
Bet atidžiai pasižiūrėjus, tikrai lengva atskirti, kad su debesėliais

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 09 10, 20:50)
Bet tas atidus žiūrėjimas tai tik toks, kad reikia patį poką ardyti

QUOTE(Dangiuks @ 2007 09 10, 22:13)
Bet tas atidus žiūrėjimas tai tik toks, kad reikia patį poką ardyti
Tai ar taip turi būti? Galėtų neklaidinti mamyčių. Juk turėtų būti ant poko tiksliai nurodyta ir tiek 

Plėšyti negalima

Paėmus paką sauskelnių, kur šone tokia balta juostelė eina, tai pro ją galima įžiūrėti debesėlius

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 09 10, 21:27)
Plėšyti negalima
Paėmus paką sauskelnių, kur šone tokia balta juostelė eina, tai pro ją galima įžiūrėti debesėlius

aaaaaaaaa

as is pradziu nemaciau kas ten turi matytis kol viena mamyte man neparode dabar jau tikrai matosi, o siaip gi jau nebeturetu but su tai spokais , sake gi kad tik keletas gavimu buvo klaidingi

QUOTE(questa @ 2007 09 11, 11:39)
as is pradziu nemaciau kas ten turi matytis kol viena mamyte man neparode dabar jau tikrai matosi, o siaip gi jau nebeturetu but su tai spokais , sake gi kad tik keletas gavimu buvo klaidingi 

jo, dabar be kirmeliu turi tik but.
matyt cia, kaip anksciau mineta - vyksta tyrimas ir i senas pakuotes deda naujus ir tiria rinka.
o su kirmelem neapsimoka pardavinet, nes nueis kas, prisipirks kirmeletu paku ir nusius i P'and'G kad gaut po nauja poka. visai geras biznis

tai jau taip