Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

apgavikai
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 08 28, 21:04)
su lapukais buvo ant pakuotes g.gif o ant pamperio debeseliai rolleyes.gif

rimi vakar perziurejau gal 10 pakuociu su kirmele, viduj - su lapukais pampersai...paskambinau i kokybes telefona rimi ir pareikalavau kad isimtu is prekybos. dar patikrint varysiu kita savaite. ir vel skambinsiu jei ka - pirksiu pakuote, uz kasos atidarysiu ir jie man privales priimt atgal bl... nes informacijoj tai taip abejingai - sakau pirkt ir praplesus grazint ar nepirkt. sako nepirk. ir dzin - pranesu kad apgavyste ant pakuotes, o jiem kas... susinervavau.
ir i maxima skambinau, pranesiau, nes po to kai tada grazino pinigus, jie nesiteike pranest niekur ir sekmingai pardavineja su kirmelyte maiselius...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 29, 09:39)
rimi vakar perziurejau gal 10 pakuociu su kirmele, viduj - su lapukais pampersai...paskambinau i kokybes telefona rimi ir pareikalavau kad isimtu is prekybos. dar patikrint varysiu kita savaite. ir vel skambinsiu jei ka - pirksiu pakuote, uz kasos atidarysiu ir jie man privales priimt atgal bl... nes informacijoj tai taip abejingai - sakau pirkt ir praplesus grazint ar nepirkt. sako nepirk. ir dzin - pranesu kad apgavyste ant pakuotes, o jiem kas... susinervavau.
ir i maxima skambinau, pranesiau, nes po to kai tada grazino pinigus, jie nesiteike pranest niekur ir sekmingai pardavineja su kirmelyte maiselius...

Aš irgi noriu įsiterpti man parveža iš vokietijos pampersus tai jau ten seniai yra su tom gumytem ,tenka ir iš čia pirkti tai didelis skirtumas yra ,dabar pirkau pamparsus tai likau nustebusi kad atsirado su tom gumytemis ,ar senais pamparsais negali prekiauti parduotuvių tinklai , teisingai supratau...
Atsakyti
QUOTE(raimute5 @ 2007 08 29, 17:53)
Aš irgi noriu įsiterpti man parveža iš vokietijos pampersus tai jau ten seniai yra su tom gumytem ,tenka ir iš čia pirkti tai didelis skirtumas yra ,dabar pirkau pamparsus tai likau nustebusi kad atsirado su tom gumytemis ,ar senais pamparsais negali  prekiauti parduotuvių tinklai , teisingai supratau...

pakuote - nauju pampersu, o viduje - seni - va kur problema...
Atsakyti
Laba diena,

Esu Skaistė Sruogaitė, „Procter & Gamble Services LT” viešųjų ryšių atstovė. Norėtume patvirtinti, kad per klaidą, nedidelis kiekis „Pampers MaxiPlus Value“ sauskelnių naujose pakuotėse, kuriose yra 50 arba 2x50 vienetų, pateko į parduotuves Lietuvoje. Ant šių pakuočių teigiama, kad sauskelnės yra su elastingais krašteliais, kai Lietuvos rinkoje tokių produktų dar nėra. Mes labai apgailestaujame ir atsiprašome dėl šio nesusipratimo ir patvirtiname, kad „Pampers“ sauskelnės, kurias Jūs įsigijote, yra tokios pat kokybiškos, kokias pirkdavote iki šiol, tik jos neturi elastingų kraštelių.

Mes pripažįstame savo klaidą ir užtikriname, kad kiekvienas, nusivylęs pirkiniu, ant kurio pakuotės per klaidą nurodytas nesamas prekės privalumas, gali atsiųsti tuščią „Pampers“ pakuotę, kurią mes per 2 savaites nuo gavimo dienos pakeisime nemokamai nauja ir joje sauskelnės bus su elastingais krašteliais.

Pakuotes siųskite šiuo adresu:
UAB "Procter & Gamble Services LT”
Žalgirio g. 92
LT-09303 Vilnius

Informacija teikiama nemokamu telefonu 8 800 30000.

Dar kartą labai atsiprašome už sukeltus nepatogumus.

Skaistė Sruogaitė
Atsakyti
Na va, dabar jau tvarka thumbup.gif
Atsakyti
o čia jau gražu biggrin.gif malonu klausyti, mamos greičiau nes manau kiekis ribotas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 31, 18:22)
o čia jau gražu  biggrin.gif  malonu klausyti, mamos greičiau nes manau kiekis ribotas  tongue.gif

Jau neturėtų vėl nutraukti naujų sauskelnių tiekimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 31, 17:29)
Jau neturėtų vėl nutraukti naujų sauskelnių tiekimą  4u.gif

na mes jau nenaudojame ju, tik nakciai ir tai kitus triusikelius tokius, bet sitie mums labai patiko, pamenu sededavau parduotuvei vos ne ant keliu ir ziuredavau ar debeseliai ar lapukai lotuliukas.gif kiti nesuprasdavo blink.gif
Atsakyti
oj, kaip smagu. vadinas as neveltui triuksma keliau smile.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau kaip mamytes per poko sona pasiziuri ar pampersai su lapeliais ar su debeseliais, isstudijavau savo pampersu poka namie ir nuejau val\kar i Hyperi pabandyt laime - gal rasiu pampersu tampriais krasteliais. Nu ir akurat bigsmile.gif Pati pirma poka patikrinau - o ten debeseliai. Parsinesu namo, atidarau - tikrai, krasteliai tamprus thumbup.gif O pakuote tai paprasta, sena g.gif Nesuprantu kaip cia yra, kodel ant poko negali pazymeti kurie pampersai pagerinti, kurie - ne? Nereiketu mamytem poku sonus tikrinti hihihi.gif
Atsakyti
o mes pirkdavome visada iš Lenkijos, nes tikrai žinojau, kad jos bus su gumytėmis iš šonų.
Atsakyti