Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

mes ir siandien tyrinejom pokus, tai radom sudebeseliais ir tampomais krasteliais thumbup.gif
tikrai geri pampersai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 09 18, 16:35)
mes ir siandien tyrinejom pokus, tai radom sudebeseliais ir tampomais krasteliais  thumbup.gif
tikrai geri pampersai  thumbup.gif

Na kiek aš perku man pasitaiko visada su tampomais krašteliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute5 @ 2007 09 18, 18:17)
Na kiek aš perku man pasitaiko visada su tampomais krašteliais thumbup.gif

o matėt, maximoj daba gera nuolaida - akcija Pampers pampersams, tai kaži ir tarp jų galima rasti su tampomais krašteliais? g.gif
Atsakyti
ten seni
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2007 09 19, 11:59)

aišku, ačiuks, questa mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
o mes vakar pirkom pampers norfoje su norfos kortele, atejom laimingom valandom tai gavom net 9 % nuolaida, tai visai neblogai gavosi ir plius pakuote buvo su dovanele, pampers marskineliais thumbup.gif , nors uzrasas ant marskineliu mums visai netiko "MOKAUSI SEDETI, TODEL SAVIM DIDZIUOJJUOSI" blink.gif , na mes jau vaikstom bigsmile.gif
Atsakyti
na jo per tas laimingas valandas apsimoka
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2007 09 19, 15:01)
na jo per tas laimingas valandas apsimoka

o NORFOS kortele nemokamai isduoda?
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 09 20, 23:27)
o NORFOS kortele nemokamai isduoda?

dabar jau nea, kazkiek kainuoja, lyg 10lt (jei neklystu ) blush2.gif , bet jei dazniau perki atsiperka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 09 21, 08:38)
dabar jau nea, kazkiek kainuoja, lyg 10lt (jei neklystu ) blush2.gif , bet jei dazniau perki atsiperka  thumbup.gif

tai su kaupu atsipirktų jei vien tik pampersus visad pirktum biggrin.gif
Atsakyti
debeseliai matosi naujuju pro sonine siule, o senuju LAPELIAI smile.gif
..ir kada tie NIEKAM TIKE pampersai su lapeliais parduotuvese isseks sad.gif??????????????
o tai vis is Vilniaus perkam, siaubas smile.gif
Atsakyti
As tai net nezinojau, kad tokiu nauju yra, ir visai atsitiktinai nusipirkom Maximoj, tai man jie thumbup.gif nepalyginsi su senais. Ir plonesni, i daug patogesni. Bet vat nezinau, sikart vel pirkom, ai vel uztaikiau ant senu doh.gif neradau kaip atskirt
Atsakyti