Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

"Pagerintų" Pampersų, skirtų Rusijos rinkai, bent jau įpakavimas šiek tiek skiriasi. Ten pavaizduota kirmėlytė ir užrašyta stretch. Kodėl pas mus tokia makalynė gavosi? g.gif Ar tikrai pagerintų pampersų pakuotė niekuo nesiskiria nuo senujų?
user posted image
Atsakyti
Siandien hyper rimi,savanoriu pr buvo labai daug nauju pamperiu ir dar su fischr price zaisliuku pridetu bigsmile.gif kazkaip netr nereikejo daug ieskoti,vienoje puseje buvo grynai vien nauji sudeti tai pasiemiau pora poku,uzteks pradziai bet tikrai man jie labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pasiskaičiau čia patarimų ir neapsirikau. Nusipirkau naują pakuotę, bet vietoje mums tinkamesnio 5 dydžio teko tenkintis 4+, nes tik tokio dydžio vienoj iš kelių išieškotų radau naujas. Ieškojau pagal šone matomus debesėlius/lapelius. Net pati nusustebėjau, kad tikrai per šoną persimato.
Atsakyti
Naujuju pampersu juostele su paveiksliuku priekyje gerokai siauresne nei senuju (ta, ant kurios lipdukai klijuojasi) ir piesinelis smulkesnis, o ir ant uzpakalines dalies yra nupiestas gyvunas - kartais suniukas, kartai liutukas. Tad gerai isiziurejus pakuote, matyti, kurie nauji, kurie seni. Tikrai lengva atskirti.
Atsakyti
vakar pirkau eurovaistinėje (sekmadieniais su saulutės ar maximos kortele 15 proc. nuolaida) naujus pampersus, na tikrai jie thumbup.gif thumbup.gif
ir tikrai matosi, kad nauji, per baltą juostelę įsižiūri ir debesėliai ir užpakalyje esantis paveiksliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi prie naujuju perejom. super thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiuos pampersus atradau gegužės mėnesį. thumbup.gif Tai kartą norfoj dvi lentynas pakuočių išvarčiau ieškodama naujųjų. Dabar, kiek pastebėjau, dažnai prie senųjų priklijuoja drėgnų servetėlių pakuotę, kad pirktų. Tačiau dabar pabrango. Pavasarį pirkau už 52lt, dabar 55.(76vnt. 4dydžio). O tamprieji labai gerai sodinant vaiką ant puodo. Jei labai nesuveržtas, sodinant nereikia atsegti. Bent jau mano ,,džiūvėsėliui".
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 14, 19:38)
o kiek kainuoja siaip pas juos be nuolaidos? nes buna antkaini uzmeta tai tiek 15proc nelabai jauciasi  blush2.gif

pirkau ne jumbo, bet mažesnę pakuotę, ji eurovaistinėje bevei 44 litai, su nuolaida gavosi 37, ir dar eurolitų gavau. Maximoje ta pati pakuotė 40 kainuoja (berods, vakar žiūrėjau, bet nepamenu) bet išeina pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kokia gera tema thumbup.gif , bus aišku, kaip nusipirkti SENUS pampersus, nes man KIEKVIENĄ kartą reikia keisti drabužius pakakojus dukrai, nes per šonus prateka, kai uždedu naujus. Kadangi kakoja ji kokius 3 kartus per dieną minimum, tai tiek kartų ir keičiam garderobą. Jaučiuosi, tarsi auginčiau naujagimę doh.gif Nauji man visai nepatinka schmoll.gif . Net patalynę apšlapina per šonus, jei daugiau pasiusioja. Su senais neturėjau jokių problemų. Vienintelis naujųjų pliusas - juos žymiai patogiau uždėt.
Atsakyti
Na va, apsisviete SM apie Pampersu naujoves ir mes susigundeme nusipirkti naujo tipo pampersu (4 dydzio). Labai liuksiski, tikrai labai patogiai uzsideda. Galimas daiktas, kad teks nuo zaliu Huggies pereiti prie siu Pampers.
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2006 08 18, 20:30)
oi kokia gera tema  thumbup.gif , bus aišku, kaip nusipirkti SENUS pampersus, nes man KIEKVIENĄ kartą reikia keisti drabužius pakakojus dukrai, nes per šonus prateka, kai uždedu naujus. Kadangi kakoja ji kokius 3 kartus per dieną minimum, tai tiek kartų ir keičiam garderobą. Jaučiuosi, tarsi auginčiau naujagimę  doh.gif Nauji man visai nepatinka schmoll.gif . Net patalynę apšlapina per šonus, jei daugiau pasiusioja. Su senais neturėjau jokių problemų. Vienintelis naujųjų pliusas - juos žymiai patogiau uždėt.

Va šiaip ir mes pastebėjom, kad su naujaisiais žymiai dažniau reikia keisti patalynę. Nes sauskelnės net nebūna įpatingai šlapios, vadinasi viskas prabėga pro šonus g.gif . Nors parduotuvėje, prieš pirkdama sauskelnes vis tiek pažiūriu ar yra naujų biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, atsirado dar naujesni uz naujuosius pampersus, su drambliuku, kuris sokineja ant pamperso(toks piesinukas nupiestas ant pakuotes. tai va naujieji(naujesni uz tuos kur cia diskutavote)su nesitampomais krasteliais verysad.gif , bet super sugeriantys, idetas kazkoks papildomas sluoksnis, kad sugertu daugiau. nu nezinau, as megstu naujoves, bet net nespejau priprasti prie naujuju, kai vel jos pasikeite schmoll.gif
Atsakyti