Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

Parduotuvese pasigedau PAMPERSU su debeseliais ax.gif , tikslaus pavadinimo nepamenu doh.gif , dabar pardavime pampersai su gelytemis, pakuotes abieju vienodos, bet sauskelnes skyresi uzsegimu, paveiksleliais, forma ir t.t....
Atsakyti
aš irgi jų pasigedau,mano vaikui labai jie tiko,nešuto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eeelita: 11 spalio 2006 - 14:09
tai va,liko tik su begemotu,niekur nerandu bezdeseliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2006 10 11, 17:32)
O gal kas bandete Pampers newbaby Nr. 1 - tuos is geltono pakelio, pacius maziausius? Kaip jie?

Tie be nusiskundimų ax.gif nė karto nepraleido,ko negaliu pasakyti apie nr 2 ir 3 schmoll.gif
Del naujagymiu labiau pasistenge biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kaip reikia su debeseliais.... biggrin.gif

i kokia parduotuve beuzeiciau, visur einu Pampers pakuociu apziureti... doh.gif
Atsakyti
Turbut jau tokiu nebus,nes Pampers nuolat sauskelnes tobulina,tai dabar naudojam naujas.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 13, 09:18)
Turbut jau tokiu nebus,nes Pampers nuolat sauskelnes tobulina,tai dabar naudojam naujas.

as tai supratau, kad tie ir buvo naujausi... ax.gif o tai kurie cia dabar naujausi???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 10 13, 14:24)
as tai supratau, kad tie ir buvo naujausi...  ax.gif  o tai kurie cia dabar naujausi????  g.gif

Ai,taip,as susipainiojau.Su debeseliais tie nauji mum perkant pasitaike tik karta,bet man jie nepatiko schmoll.gif Man labiau tie su gelytem smile.gif
Atsakyti
aha kur su debeseliais g.gif g.gif g.gif mums jie labai patiko,vien del to kad uzsegimai buvo tamprus,tai nors nespausdavo o situ su gelytem tai ziurek kartais slaunytes raudonos atrodo ir neverziu,o kas kad laisvai viskas prabegs,,,,debeseliai bent jau man buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dingo tie pampersai "s kancami" doh.gif verysad.gif Buciau zinojus,kad taip nutiks,tai buciau pries tai uzsipirkus mad.gif Islaksciau ir Kauna,ir Jonava- niekur ju nebera... Dabar nauji tai tie patys seni,tik su zaliu sluoksniu viduje,o man daug labiau patiko tampomas uzsegimas,ir vaikui patogiau (taip manau g.gif ). Jau supykus maniau daugiau Pampers nebepirksiu ir nusipirkau Libero,nu bet tie tai is vis tragedija... Tai vakar vel grizom prie Pampers... Turiu vilti,kad jie dar sugrįš wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2006 10 19, 08:31)
Dingo tie pampersai "s kancami" doh.gif  verysad.gif  Buciau zinojus,kad taip nutiks,tai buciau pries tai uzsipirkus mad.gif  Islaksciau ir Kauna,ir Jonava- niekur ju nebera... Dabar nauji tai tie patys seni,tik su zaliu sluoksniu viduje,o man daug labiau patiko tampomas uzsegimas,ir vaikui patogiau (taip manau g.gif ). Jau supykus maniau daugiau Pampers nebepirksiu ir nusipirkau Libero,nu bet tie tai is vis tragedija... Tai vakar vel grizom prie Pampers... Turiu vilti,kad jie dar sugrįš wub.gif  biggrin.gif

va va doh.gif
as dabar atradau tipo pakaitala, bet deja ne tas schmoll.gif , bet labai artima...
tai HUGGIES, bet ju buna tik nuo 10-16kg, Nr 4+ ir tik mazos pakuotes 14vnt..,kitokiu matmenu dar nemaciau, jos taip pat su elastingu liemeniu... perku RIMI, ar yra IKI nezinau, o MAXIMOJ nemaciau...
pameginkit, gal patiks 4u.gif

o del pampers, tai net pikstu ant tiekeju, nors nezinau ar jie kalti g.gif
Atsakyti
ir mes norim pampersų su debesėliais cry.gif cry.gif tik suerzino ir tiek taip trumpam pasirodę, taip jie mums patiko, labai patogūs, gražiai priglusdavo, na žodžiu tik geriausi atsiliepimai apie juos thumbup.gif
Atsakyti