Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

Labas, mamukės,

iš pradžių susivervinau, kai perskaičiau jūsų patarimus, kaip atskirti naujus pampius nuo senų, kadangi teko išbandyti vieną poką naujų pampersų, o kai paskutinį kartą užsipirkau keletą pokų, tai visus pataikiau paimti senus. Bet dabar kaip ir džiaugiuosi senais, nes su jais nepasitaiko "šlapių" naktų, kaip su naujais pampersais biggrin.gif . Nežinau, gal aš tų naujųjų uždėti nemokėjau g.gif. Bet pro senuosius, kad ir kaip beuždėtum, vis tiek pro šalį niekas neprabėga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dera @ 2006 08 29, 18:23)
sveikos, atsirado dar naujesni uz naujuosius pampersus, su drambliuku, kuris sokineja ant pamperso(toks piesinukas nupiestas ant pakuotes. tai va naujieji(naujesni uz tuos kur cia diskutavote)su nesitampomais krasteliais verysad.gif , bet super sugeriantys, idetas kazkoks papildomas sluoksnis, kad sugertu daugiau. nu nezinau, as megstu naujoves, bet net nespejau priprasti prie naujuju, kai vel jos pasikeite schmoll.gif

as ir nusipirkau situs su "sokinejanciu drambliuku", ar visuose juose yra zalsvoka juosta viduje? galvojau, gal koki pasene pas mane doh.gif Bet man, labiau patiko tie, su besitampanciom juostelem... deja, ju neradau. g.gif
Atsakyti
Aha,ir man galvojau jau akyse zaliuot pradejo biggrin.gif biggrin.gif .Dar nespejau priprasti prie nauju su besitampanciom juostelem ir sia tau dar naujove doh.gif .Bet man sitie gal net labiau patinka g.gif
Atsakyti
O mes naudojam pampersus su debeseliais, ir tampomais kraštukais. Nežinau kodel, bet aš juos perku Vievi "Leader Price" parduotuvėje. jei kas važiuojate pro šalį galite užsukti ir nusipirkti. mano sesuo ten dirba, tik beda ta jog jie uzsakineja tik po du pokus, ir kol ju nenuperka kitu neuzsako. Na o Vilniuje kiek ieškojau tikrai taip pat niekur neradau. Tai kai nuvažiuoju pas seseri jau pasistengiu nusipirk jog užtektu iki karto.
negaliu pasakyt, kartais ir pati pagalvoju, kodel butent i šita parduotuve jau atveza naujus, o kitur nelabai eina gauti.
Atsakyti
Kaip tik ruošiausi ir aš jūsų klausti apie Pampersus su žaliu sluoksniu ir radau jūsų diskusijas apie tai. Su žaliu sluoksniu pasitaikė pirkti kartą, bet labai labai nusivyliau jais, jie ištisai praleidžia sysių (nors dydis ir geras). Nespėjam išvažiuoti iš namų kur nors su ką tik uždėtu pampersu, o viskas prabėga pro šalį. Jau nekalbu kad iš po nakties visa dukrytės lovytė būna šlaputėlė. Su vyru nusprendėme, kad pasitaikė brokuoti pampersai. Kaip jums atrodo šie su žalia juost?
O tuos tampomais kraštais, pataikėme tik vieną kartą nusipirkti, jie labai tikrai geri ir patogūs vaikučiui. Po to pasitaikydavo tik tie senieji (bet ir jie tikrai geresni už tuos su žaliu sluoksniu).
Atsakyti
Paskutini karta ir mes nusipirkom senus Pampersus, nes paprasciausiai emiau ir uzmirsau, kas ten ant sono turi buti - lapeliai ar debeseliai. Paaiskejo, kad debeseliai tongue.gif Praardziusi pakuote, radau tuos su zaliu sluoksniu. Is pradziu irgi pagalvojau, kad tai kazkoks brokas. Man jie siaubingi. Uztenka dukrytei viena karta gerai pasisioti, ir jau issiputes tas pampersas...
Atsakyti
Nagi labai lengva parduotuvėje įsitikinti, ar tai "tampomi" pampers'ai ar ne. Pakuotės šone (kur yra siaura baltos spalvos plėvelė-per ją matosi pampersai) turi matytis aitvariukai (tokie geltonai violetiniai rombai), nes ant tų pampers'ų pavaizduoti būtent tokia piešinukai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliz @ 2006 09 30, 11:29)
Nagi labai lengva parduotuvėje įsitikinti, ar tai "tampomi" pampers'ai ar ne. Pakuotės šone (kur yra siaura baltos spalvos plėvelė-per ją matosi pampersai) turi matytis aitvariukai (tokie geltonai violetiniai rombai), nes ant tų pampers'ų pavaizduoti būtent tokia piešinukai.  biggrin.gif

Įsitikinti, tai aišku lengva ax.gif Bet, kad "tampomų" jau niekur rasti neina. Visur tik tie nauji su begemotu ant pakelio 4u.gif
Atsakyti
Šiandien "tampomus" Norfoj pirkau Raudondvario pl..Dar tampomu perku Eurovaistinėj Maximoj Savanoriuose. Ir išsiaiškinau kaip atskirti kurie tampomi, o kurie su žalia juosta. Tai va - tampomi su baltu pliusu, o su žalia juosta su geltonu pliusu.
Atsakyti
Ir aš neįkertu arba visai žabalė esu ir to pliuso nematau.
Specialiai nusipirkau a la naujus pampersus su begemotu tongue.gif Tai aišku niekas nesitampo,viduj pamperso mėlyna :ax:tai tik tame ir pamačiau skirtumą nuo senųjų schmoll.gif ir kaip jie mums praleisdavo taip ir toliau sėkmingai praleidinėja schmoll.gif
Dėkoju Dievui kad pačią mažiausią pakuotę nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 10 01, 20:44)
Kur tas BALTAS PLIUSAS zymisi???

Pliusas yra ant pakuotės šalia dydžio. Pvz.4+
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikaja: 01 spalio 2006 - 22:11
Va Lenkijoje (į LT gi iš Lenkijos vežamos Pampers sauskelnės) tos gerosios Pampers štai tokiame pakelyje user posted image Gal greitu laiku tuos begemotinius Pampers pakeis su debesėliais 4u.gif
Atsakyti