Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

Aga kazkur dingo verysad.gif Vakar nupirkau 2 jumbo pokus,o jie su paprastais uzsegimais doh.gif
Rytoj vaziuoju i viena baze jai kartais ten bus pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svet@: 20 spalio 2006 - 17:29
Nebuvau net atkreipus dėmesį į debesėlius doh.gif
Atsakyti
Tai va kad visis dabar su begemotu,zinau kad Lenkijoj pilna su debeseliais ir dar pigiau nei cia.Mesimes ir varysim pirkti pamperiu ane thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lenkijoj net nereikia pako knibinet kad pamatytum debeseli.ten pakuote papuosta kirmeliuku biggrin.gif
Atsakyti
As su debeseliais nerandu... verysad.gif ar ju jau nera? doh.gif
O...perskaiciau kad ir jus jau seniai nerandat...gaila... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnele: 21 spalio 2006 - 15:05
parduotuvėse vien su begemotais doh.gif ryt važiuosiu į Sanitex - paskutinė viltis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 10 22, 20:44)
parduotuvėse vien su begemotais  doh.gif  ryt važiuosiu į Sanitex - paskutinė viltis  thumbup.gif

bazės Sanitexe, gerai pasikuitus galima rasti, bet tik Nr. 4 , šiandien pati pirkau 4u.gif
Atsakyti
Rimi parduotuveje Kaune buvo Pampers pristatymas, paklausiau kur dingo senieji pampersai. Deja, mergina pristatinejusi sauskelnes net nesuprato apie ka kalbu g.gif Patare skambint nemokamu telefonu. Jei nustojo gaminti, tai atsizvelgs i mamyciu pageidavimus ir vel prades gaminti... schmoll.gif Zodziu niekur nera jokios informacijos, tinklalapyje beje irgi g.gif
Atsakyti
Man ir bet tik 1 karta yra pasitaike naujieji pampersai, bet pusesere sake perka Norfoj, tai ten sake , ji pastovei nusiperka naujuosius pampersiukus thumbup.gif
Atsakyti
Buvau ištikima Pampers'ams, ypač džiaugiaus kai netyčia keletą kartų pasitaikė sauskelnės su tampriais šoniukais. Su paprastais Pampers'ais dažnai prasiusiodavo pro šoną ir dažnai gerokai pakakojęs apsiterliodavo nugarytę doh.gif . Galiausiai pradėjo kartais pašusti. To niekad nepasitaikė su HUGGIES thumbup.gif Yra pakuočių 5 dydžio. Tik didelių pakuočių nesimato.
Dar bandžiau Happy, bet labai kieti ir grubūs pasirodė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2006 10 24, 17:03)
bazės Sanitexe, gerai pasikuitus galima rasti, bet tik Nr. 4 , šiandien pati pirkau  4u.gif

Aš pirkau ir kuistis nereikėjo, buvo ten jų. Mums kaip tik 4 reikėjo, o kitų dydžių tai nepažiūrėjau. Pirkau du pakus tų ne pačių didžiausių tai pakas išėjo apie 35 litus.

QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 25, 09:44)
Man ir bet tik 1 karta yra pasitaike naujieji pampersai, bet pusesere sake perka Norfoj, tai ten sake , ji pastovei nusiperka naujuosius pampersiukus thumbup.gif

Norfoj kiek žiūrėjau tai paskutiniu metu visi seni, visus dydžius peržiūrėjau doh.gif
Atsakyti
bazės Sanitexe, gerai pasikuitus galima rasti, bet tik Nr. 4 , šiandien pati pirkau

Cia paneriuose, ta baze yra , taip g.gif

Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 26, 15:07)
bazės Sanitexe, gerai pasikuitus galima rasti, bet tik Nr. 4 , šiandien pati pirkau 
Cia paneriuose, ta baze yra , taip g.gif

Sanitex Taikos pr. pilna tų naujų ir įvairių dydžių.
Atsakyti