Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 25, 19:53)
Nu jau supykau,tuoj keršysiu,kap drįstat nepripažint mano aprangos lotuliukas.gif

Liada, man labai patiko, ypac palaidine.
Atsakyti
Stilingosios, gelbėkit, ar galiu šitaip į gatvę eiti? help.gif fool.gif
Susisuko galva galutinai. Kelnės per ilgos? Trūksta aksesuaro, žinau, bet žiauriai nemėgstu fool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 25, 21:09)
Stilingosios, gelbėkit, ar galiu šitaip į gatvę eiti?  help.gif  fool.gif
Susisuko galva galutinai. Kelnės per ilgos? Trūksta aksesuaro, žinau, bet žiauriai nemėgstu fool.gif

Kur pirkai palaidine bigsmile.gif ?Labai grazi,bateliai irgi,kiek matosi,kelnes gal kiek per placios,bet visumoje viskas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 25, 22:24)
Kur pirkai palaidine bigsmile.gif ?Labai grazi,bateliai irgi,kiek matosi,kelnes gal kiek per placios,bet visumoje viskas thumbup.gif .

Ačiū! Visiškai ant durniaus čia pirkau smile.gif Tik nuardžiau tą apykaklę, nes labai pigiai blizgėjo.
Tai galiu diplomą atsiimti taip apsirengusi?
Dingo mano suknelė, kurią jau seniausiai buvau nusprendus rengtis. Būna dar ir taip. Išverčiau visus namus, puoliau į paniką, bet ji neatsirado. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 25, 21:29)
Ačiū! Visiškai ant durniaus čia pirkau smile.gif Tik nuardžiau tą apykaklę, nes labai pigiai blizgėjo.
Tai galiu diplomą atsiimti taip apsirengusi?
Dingo mano suknelė, kurią jau seniausiai buvau nusprendus rengtis. Būna dar ir taip. Išverčiau visus namus, puoliau į paniką, bet ji neatsirado.  doh.gif

Laisvai,labai graziai atrodai,bent jau man smile.gif ,vis griztu atgal paziureti i ta palaidine lotuliukas.gif .Noriu ir as jos biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 25 birželio 2014 - 21:33
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 25, 22:32)
Laisvai,labai graziai atrodai,bent jau man smile.gif ,vis griztu atgal paziureti i ta palaidine lotuliukas.gif .

Ačiū, tikrai ramiau pasidarė 4u.gif Ganėtinai greit atsiuntė, užsisakyk. Kaina tikrai juokinga, o kokybė patenkinama ax.gif

Matau, ten apačioj daugiau "kabančių", davai pakomentuokit, ką, man tikrai reikia kažkokio pritarimo arba kritikos blush2.gif
Atsakyti
Danielle, manau, kad gali taip apsirengusi eiti diplomo atsiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2014 06 25, 22:46)
Danielle, manau, kad gali taip apsirengusi eiti diplomo atsiimti 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Daniele, graziai atrodai. O tos palaidines kitokiu kalnieriuko variantu, maciau, yra, kiti tai tokie kuklus, visai patiko
vienas man..
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 25, 23:05)
Daniele, graziai atrodai. O tos palaidines kitokiu kalnieriuko variantu, maciau, yra, kiti tai tokie  kuklus, visai patiko
vienas man..

Aciu smile.gif

Yra kitokiu, tik as nenorejau, kad nugaroj sagute uzsisegtu, tai teko tokia imti.
Atsakyti
Danielle man viskas pasakiskai atrodo isskyrus kelnes... Zinant kad eisi diplomo atsiimti as jas keisciau i sijona iki keliu (pencil skirt) 4u.gif tada ir puikus bateliai gaus daugiau pasirodyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 06 25, 18:09)
Labai gražiai atrodot, su tokia figūra galite leisti sau visas spalvas  4u.gif
Ačiū jums 4u.gif

QUOTE(Golka @ 2014 06 25, 18:35)
Danielle grazu ,nors ir juoda  4u.gif
Dėkoju 4u.gif

QUOTE(Geeky @ 2014 06 26, 02:37)
Danielle man viskas pasakiskai atrodo isskyrus kelnes... Zinant kad eisi diplomo atsiimti as jas keisciau i sijona iki keliu (pencil skirt)  4u.gif tada ir puikus bateliai gaus daugiau pasirodyti  thumbup.gif
Na žinokit neturiu sijono tokios spalvos, tik juodą. O batų sidabriniai galiukai manau dera prie kelnių blizgėjimo. Bet ateičiai turėsiu omeny ir variantą su sijonu, įdomu būtų 4u.gif
Atsakyti