Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(*Salt* @ 2014 06 25, 19:37)
Vai2lka,suknele labai grazi wub.gif .

Aciu, Salt 4u.gif

QUOTE(Daniellė @ 2014 06 25, 22:09)
Stilingosios, gelbėkit, ar galiu šitaip į gatvę eiti?  help.gif  fool.gif
Susisuko galva galutinai. Kelnės per ilgos? Trūksta aksesuaro, žinau, bet žiauriai nemėgstu fool.gif

Bendras vaizdas dailu, labai grazi palaidinuke, bet prisikabinciau prie kelniu blizgaus audinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 25, 19:19)
Liada, man labai patiko, ypac palaidine.

Margaretta,ačiū 4u.gif

Danielle,superiniai rūbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 25, 21:09)
Stilingosios, gelbėkit, ar galiu šitaip į gatvę eiti?  help.gif  fool.gif
Susisuko galva galutinai. Kelnės per ilgos? Trūksta aksesuaro, žinau, bet žiauriai nemėgstu fool.gif

Man viskas idealiai grazu 4u.gif Tik blush2.gif gal vis tik diplomu atsiemimui suknele atsiras ax.gif ? Ta prasme, jei jum gerai - tai liuks. O as tai pati ketinu su suknia eit diplomo atsiimt blush2.gif , nors su ta, kuri jau pusmeti manes laukia, jauciu susalsiu doh.gif
Atsakyti

Danielle man cia labiau ziuretusi siauresnes ir kurkas trumpesnes... 4u.gif nes dabartinis ilgis ir kelniu laisvumas nesiziuri man nei prie bateliu nei prie palaidinukes ax.gif

va tokio tipo kelnytes susiziuretu jaunatviskiau

user posted image

Atsakyti
Sveikos damutes 4u.gif

Daniele, visa vaizda gadina kelnes, man jos atrodo tokios sunkios, blizgios, kaip is dzordanos butkutes spintos istrauktos... ax.gif siulau jas pakeisti i kazka lengvesnio, dailesnio, juk eisit atsiimti diplomo thumbup.gif ....man asmeniskai butu labai grazu midi scuba sijonas, gal koks pastelinis ar ryskus....kalbu apie kazka tokio:

user posted image
user posted image

ar bent jau koks nors kitoks, lengvas sijonelis... 4u.gif

atnesu viena savo derini tongue.gif galvojau parduosiu sia suknele, nes retai kada bevilkiu...susiruosiau padaryti foto i ebay ir gime toks derinys...tada persigalvojau, nes visai patiko biggrin.gif ka manot jus? Suknele gan storo, krentancio, o ne plazdancio silko, su kisenelem, tiesaus kirpimo (neliemenuota) smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 26 birželio 2014 - 12:55
Shievonne labai grazi suknute, neparduok, puikiai suderinai viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 26, 13:53)
atnesu viena savo derini tongue.gif galvojau parduosiu sia suknele, nes retai kada bevilkiu...susiruosiau padaryti foto i ebay ir gime toks derinys...tada persigalvojau, nes visai patiko biggrin.gif ka manot jus? Suknele gan storo, krentancio, o ne plazdancio silko, su kisenelem, tiesaus kirpimo (neliemenuota) smile.gif

Apsivilkciau dar koki karteli ir parduociau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 06 26, 11:14)
Bendras vaizdas dailu, labai grazi palaidinuke, bet prisikabinciau prie kelniu blizgaus audinio smile.gif
Pirmą sykį iš tikrųjų šitas kelnes užsidėjau, nes visada to blizgumo ir privengiau. Bet šį sykį manau, kad blizgantis batų galiukas susigorojo su kelnėmis kažkiek. Ačiū už pagyrimus palaidinei smile.gif

QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 26, 11:34)
Danielle,superiniai rūbeliai mirksiukas.gif
4u.gif

QUOTE(Stichija @ 2014 06 26, 11:39)
Man viskas idealiai grazu  4u.gif  Tik  blush2.gif  gal vis tik diplomu atsiemimui suknele atsiras  ax.gif ?  Ta prasme, jei jum gerai - tai liuks. O as tai pati ketinu su suknia eit diplomo atsiimt  blush2.gif , nors su ta, kuri jau pusmeti manes laukia, jauciu susalsiu  doh.gif
Ačiū 4u.gif Kadangi suknelė stebuklingu būdu išnyko ir neatsirado, vis dėlto su kelnėm ėjau. Vienintelė tokia buvau, bet ką jau biggrin.gif

QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 26, 12:41)
va tokio tipo kelnytes susiziuretu jaunatviskiau
Grynai tokias spintoj turiu, tik bėda ta, kad truputį svorio esu pametusi ir dar nespėjau garderobo atsinaujinti, tai daugelis kelnių šiek tiek platokos ir nedailiai krenta. Tikrai būčiau šitokias ir dėjusis, bet atrodė daug prasčiau, negu tos blizgios.

QUOTE(Shievonne @ 2014 06 26, 13:53)
Daniele, visa vaizda gadina kelnes, man jos atrodo tokios sunkios, blizgios, kaip is dzordanos butkutes spintos istrauktos... ax.gif siulau jas pakeisti i kazka lengvesnio, dailesnio, juk eisit atsiimti diplomo thumbup.gif ....man asmeniskai butu labai grazu midi scuba sijonas, gal koks pastelinis ar ryskus....
...
atnesu viena savo derini tongue.gif
Prakuojinot dėl Džordžos. Na realiai jos taip neblizga, gal čia apšvietimas gadina vaizdą biggrin.gif Ateities planuose tikrai yra toks sijonas, bet dabar tokio spintoj neturėjau, tai teko suktis iš padėties.

Jūsų derinys super, tiek bendrai, tiek kiekviena detalė atskirai. Neparduočiau suknelės, nebent nemėgstat to paties rūbo dėtis kelis kartus. Man tokios suknelės einamiausios yra, ne per daug įpareigojančios, bet tuo pačiu ir subtiliai gražios. thumbup.gif

Kam įdomu, bendras vaizdas šiandien buvo toks. Tik nedailiai sesę nukirpau, bet gal ji nenorėtų rodytis ax.gif
Atsakyti
Danielle, jus labai grazi. Kelnes patrumpinkite bent pora cm 4u.gif

Shievonne, viskas liuks.
Isduokit paslapti, kaip parduoti ebay blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 26, 23:30)
Danielle, jus labai grazi. Kelnes patrumpinkite bent pora cm 4u.gif

Aciu smile.gif netrumpinsiu, paieskosiu geriau kito seimininko joms, vis tiek tikriausiai daugiau ir neapsirengsiu niekad.... smile.gif
Atsakyti
Daniele, jus tikrai labai grazi, ziuriu tik i veida net kelniu nematau 4u.gif
Dekui uz nuomones merginos 4u.gif

Sygyta, ebay parduot labai paprasta, uzsiregistruoji, parasai gera parduodamo daikto apibudinima, antraste, kaina... pasirenki siuntimo buda, parasai kiek mazdaug kainuos siuntimas ir ikeli keleta graziu foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 26 birželio 2014 - 22:54
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 26, 23:50)
Daniele, jus tikrai labai grazi, ziuriu tik i veida net kelniu nematau 4u.gif
Dekui uz nuomones merginos 4u.gif

Sygyta, ebay parduot labai paprasta, uzsiregistruoji, parasai gera parduodamo daikto apibudinima, antraste, kaina... pasirenki siuntimo buda, parasai kiek mazdaug kainuos siuntimas ir ikeli keleta graziu foto 4u.gif

visa tai as zinau... bet is manes niekas neperka smile.gif
Atsakyti