QUOTE(Vai2lka @ 2014 06 26, 11:14)
Bendras vaizdas dailu, labai grazi palaidinuke, bet prisikabinciau prie kelniu blizgaus audinio
Pirmą sykį iš tikrųjų šitas kelnes užsidėjau, nes visada to blizgumo ir privengiau. Bet šį sykį manau, kad blizgantis batų galiukas
susigorojo su kelnėmis kažkiek. Ačiū už pagyrimus palaidinei
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 26, 11:34)
Danielle,superiniai rūbeliai
QUOTE(Stichija @ 2014 06 26, 11:39)
Man viskas idealiai grazu

Tik

gal vis tik diplomu atsiemimui suknele atsiras

? Ta prasme, jei jum gerai - tai liuks. O as tai pati ketinu su suknia eit diplomo atsiimt

, nors su ta, kuri jau pusmeti manes laukia, jauciu susalsiu
Ačiū

Kadangi suknelė stebuklingu būdu išnyko ir neatsirado, vis dėlto su kelnėm ėjau. Vienintelė tokia buvau, bet ką jau
QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 26, 12:41)
va tokio tipo kelnytes susiziuretu jaunatviskiau
Grynai tokias spintoj turiu, tik bėda ta, kad truputį svorio esu pametusi ir dar nespėjau garderobo atsinaujinti, tai daugelis kelnių šiek tiek platokos ir nedailiai krenta. Tikrai būčiau šitokias ir dėjusis, bet atrodė daug prasčiau, negu tos blizgios.
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 26, 13:53)
Daniele, visa vaizda gadina kelnes, man jos atrodo tokios sunkios, blizgios, kaip is dzordanos butkutes spintos istrauktos...

siulau jas pakeisti i kazka lengvesnio, dailesnio, juk eisit atsiimti diplomo

....man asmeniskai butu labai grazu midi scuba sijonas, gal koks pastelinis ar ryskus....
...
atnesu viena savo derini
Prakuojinot dėl Džordžos. Na realiai jos taip neblizga, gal čia apšvietimas gadina vaizdą

Ateities planuose tikrai yra toks sijonas, bet dabar tokio spintoj neturėjau, tai teko suktis iš padėties.
Jūsų derinys super, tiek bendrai, tiek kiekviena detalė atskirai. Neparduočiau suknelės, nebent nemėgstat to paties rūbo dėtis kelis kartus. Man tokios suknelės einamiausios yra, ne per daug įpareigojančios, bet tuo pačiu ir subtiliai gražios.
Kam įdomu, bendras vaizdas šiandien buvo
toks. Tik nedailiai sesę nukirpau, bet gal ji nenorėtų rodytis