Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Shievonne, labai labai grazu wub.gif

Neparduok sukneles, tikrai. Geriau isduok, kur pirkai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 26, 23:50)
Daniele, jus tikrai labai grazi, ziuriu tik i veida net kelniu nematau 4u.gif

Aciu jums labai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 26, 22:59)
visa tai as zinau... bet is manes niekas neperka smile.gif

Ziurint ka parduodi, ebay populiariausias brand'as kiek pastebejau yra Zara, net nenesiotini daiktai parsiduoda biggrin.gif jeigu koks nors retesnis prekes zenklas, gali buti, kad nepavyksta parduoti, arba gal tiesiog detalesne antraste parasyk. Ivardyk spalva, dydi, stiliu, tikra kaina jau antrastej smile.gif taip didesni sansai, kad kazkam paieskoj tavo preke ismes smile.gif

Balbetka, aciu 4u.gif Massimo Dutti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 26, 23:03)
Kam įdomu, bendras vaizdas šiandien buvo toks.

Danielle grazuole, tu puosi ruba, o ne jis tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 06 27, 11:49)
Danielle grazuole, tu puosi ruba, o ne jis tave  4u.gif

Kaip smagu, ačiū labai 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 27, 10:59)
Ziurint ka parduodi, ebay populiariausias brand'as kiek pastebejau yra Zara, net nenesiotini daiktai parsiduoda biggrin.gif jeigu koks nors retesnis prekes zenklas, gali buti, kad nepavyksta parduoti, arba gal tiesiog detalesne antraste parasyk. Ivardyk spalva, dydi, stiliu, tikra kaina jau antrastej smile.gif taip didesni sansai, kad kazkam paieskoj tavo preke ismes smile.gif

Balbetka, aciu 4u.gif Massimo Dutti 4u.gif

bandziau pvz AS batus... nei vieno watcherio net lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal didele pradine kaina nustatei g.gif arba ne sezonas g.gif 4u.gif
Antrastej Rasyk: Beautiful All Saints Ankle/Biker Boots, Uk size 5, in perfect condition, RRP £229

O aprasyme, kad genuine leather, kad pirkai pernai uz belekiek brangiai, o parduodi va kaip pigiai...ir tinka prie sukneliu vasara ir prie dzinsu ziema biggrin.gif ir bukle labai gera, beveik be avejimo zymiu bigsmile.gif bla bla bla...Grab a bargain!
Atsakyti
Shievone labai patiko suknyte wub.gif neparduok dar 4u.gif
Papildyta:
Greitas smile.gif
http://public.fotki....enas/image.html
Atsakyti
BM, islaikot savo stiliuka, super thumbup.gif gatveje tikrai atsisukciau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
BM, man trūksta figūros įforminimo... Apačia gaunasi labai išpūsta ir stambinanti (atrodo, lyg lauktumėtės). Šiaip visi rūbai dailūs, bet viršutinės dalies ir sijono kartu taip nedėvėčiau. Prie viršutinės dalies tiktų džinsai, šortai, o prie sijono kokia labiau aptempta palaidinė.
Atsakyti
BM, jaukus ir mielas kaip ir daugima tavo deriniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 27, 18:55)
BM, man trūksta figūros įforminimo...

drinks_cheers.gif

Nepatinka man tokie rubai,kaip maisai,kunas is vis kazkur dingsta g.gif .Man negrazu 4u.gif .
Atsakyti