Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Danielle suknele labai daili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Golka @ 2014 06 23, 19:08)
Danielle suknele labai daili  4u.gif

Na va, vienai - bateliai, kitai - suknelė, reiškiasi visai neblogai čia aš pasirėdžiau biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Suknelė SH, bijau sumeluoti, bet tikriausiai 12Lt kainavo ax.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Kam šiandien išeiginė, o kas labai į darba nori... biggrin.gif Į parduotuvę lėkdama trumpam užsukau, nesusilaikiau nenufotografavusi savo aprangos. Laukiu komentarų.
Striukytė šilkinė, ne odinukė kaip gali nuotraukose atrodyti.

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Visi derinukai jau dinge smile.gif Danielle paprastas kasdienis derinukas, daug neprikomentuosi smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 24 birželio 2014 - 17:56
Vaida, kaip iš madų žurnalo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 06 24, 14:04)
Mano atostoginis. Noriu vel!  smile.gif

Gražu, pavydžiu ir atostogų, ir puikios suknelės 4u.gif
Atsakyti
Aciu Malena ir Danielle 4u.gif

Gaila atostogos jau baiges verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 06 24, 14:48)
Aciu Malena ir Danielle  4u.gif

Gaila atostogos jau baiges  verysad.gif

O Lietuvoje kad ir atostogos būtų, bet tokiu oru net nėra kada pasipuošti doh.gif
Atsakyti
Danielle. paprastas dailus derinukas. Glaetumet koki idomesni salikeli pasiristi , kad pagyvinti, ar koki skrybeliuka mirksiukas.gif

Via2lka, grazus derinukas. Tik suknelei ilgio truksta blush2.gif ir nude basutes butu geriau...
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 24, 18:06)

Via2lka, grazus derinukas. Tik suknelei ilgio truksta blush2.gif ir nude basutes butu geriau...

Aciu 4u.gif ilgio truputi truksta, sutinku, bet labai jau man grazi ta suknele buvo ir del poros cm nesinorejo jos palikti parduotuvej biggrin.gif basutes su auksiniu apvadu tai man tiko smile.gif
Atsakyti
Vaidulka, vajei kaip grazu!!! Tik man irgi noretusi zeme besivelkancios suknytes! Bet siaip jus tobula visa!
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2014 06 24, 18:19)
Vaidulka, vajei kaip grazu!!! Tik man irgi noretusi zeme besivelkancios suknytes! Bet siaip jus tobula visa!

Aciu Zuvixxe 4u.gif
Atsakyti