Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Aciu merginos. 4u.gif
As labai megstu beformius rubus. As esu size 8 tai nieko pries jeigu ir palpatinina smile.gif
Atsakyti
Shievonne buciau tavo ismatavimu , sakyciau parduok - man:) Nuostabi suknele, tu, ir viska labai puikiai suderinai thumbup.gif
Atsakyti
Shievonne man ir labai gražu - neparduot...
Dilgelyt, a Dilgelyt, a pasirodysi su vestuvine suknele? ax.gif Beje, kada ta diena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 06 27, 22:48)
Shievonne man ir labai gražu  -  neparduot... 
Dilgelyt,  a Dilgelyt,  a pasirodysi su vestuvine suknele?  ax.gif Beje,  kada ta diena?  ax.gif

4u.gif
oj ne, negreitai dar, pradejau dometis sukelem, bet tingiu labai viska planuoti,taupyt, liekneti...tai kita vasara nebent... smile.gif
Deimantas ant rankos jau yra - tad man labai gerai ir taip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 27 birželio 2014 - 22:31
Dilgelyt, Mallena, dekoju 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 27 birželio 2014 - 22:33
BM, as nieko pries neturiu pries beformius rubus, tik sakau, kad reiktu juos derinti atskirai. Jei virsus laisvas, tai apacia labiau iforminta ir atvirksciai. Esu macius jusu ankstesniu deriniu, man patinka jusu stilius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 27, 22:37)
BM, as nieko pries neturiu pries beformius rubus, tik sakau, kad reiktu juos derinti atskirai. Jei virsus laisvas, tai apacia labiau iforminta ir atvirksciai. Esu macius jusu ankstesniu deriniu, man patinka jusu stilius. smile.gif

Suprantu apie ka kalbi 4u.gif marskiniai apacioj buvo labiau fitted, but gan vesus rytas buvo tai teko "kailiuka" detis biggrin.gif
Atsakyti
BM, as irgi pagalvojau, kad laukiates, ir jau kokiam 7 menesy..nedrįsau tik parasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 28, 09:05)
BM, as irgi pagalvojau, kad laukiates, ir jau kokiam 7 menesy..nedrįsau tik parasyti blush2.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Shievonne, labai grazus derinys, kokia suknele ir bateliai! wub.gif

Atnesu savaji:

user posted image

Suknele: French Connection
Suede svarkas: Only
Batai: Pieces
Apyranke: All Saints

Atsakyti
Ryuk, nuostabu. Dar vienas irodymas, jog vien juoda gali atrodyti ispudingai
Atsakyti
BlueMoggy man irgi truputi iforminimo truksta, bet vistiek bendrai paemus dailu smile.gif

Ryuk grazuole, kaip is all saints lookbook wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 30 birželio 2014 - 10:40