LaAbai jau mažos foto,nematau...sorry,metai.
Graziai atrodote Iris
Aksesuarai tiktu, pagyvintu, nors maksimalizmas ir uzturbinta Treciadiene Adams - puikus variantas!

QUOTE(d'esprit @ 2014 06 22, 20:51)
Temą sutvarkiau, visus off-topic'us ištryniau.
Derinių tema skirta pokalbiams apie derinius.
Derinių tema skirta pokalbiams apie derinius.

Iris rudeni isipaisytu labai

Drugeli nuostabu ,vienas graziausiu cia paskutiniu metu matytu derinuku

QUOTE(Daniellė @ 2014 06 23, 10:22)
Sveikos, noriu prisijungti prie jūsų ir pasirodyti
Mano ofiso variantas šiandienai, kai lauke baisiai niūru ir šalta.
P.s. realiai esu labai blyškios odos. Sakykit, ar pėdkelnės žiauriai per tamsios?

Mano ofiso variantas šiandienai, kai lauke baisiai niūru ir šalta.
P.s. realiai esu labai blyškios odos. Sakykit, ar pėdkelnės žiauriai per tamsios?
grazus bateliai!
pedkelnes bent jau nekrenta i akis

QUOTE(jaicy @ 2014 06 23, 11:29)
Dėkui

QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 23, 13:18)
Danielle prie sitos suknutes sie bateliai visai neisipaiso
Nes suknute matosi kartunine-linine (nezinau kuris variantas), bet matosi kad glamzosi ji ir stovi... Todel sie bateliai prie jos per puosnus... Graziau ziuretusi, kokie storu kulnu, masyvesni baciukai gal netgi su platformyte 

Suknelė medvilnė + elastanas, nuotraukoje kitaip persiteikia. Ir tiesą sakant, nesiglamžo, bet stovi, man pačiai norėtųsi, kad labiau kristų

QUOTE(Daniellė @ 2014 06 23, 13:56)
Suknelė medvilnė + elastanas, nuotraukoje kitaip persiteikia. Ir tiesą sakant, nesiglamžo, bet stovi, man pačiai norėtųsi, kad labiau kristų
Dėl batelių irgi abejojau, man jie labai patinka, bet reikia jiems tinkamos progos sulaukti 

tuo labiau sie bateliai netinka

QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 23, 14:05)
Ačiū už patarimą.

Smagu, kad akmenim neužmėtėt, kitą sykį bandysiu drąsiau pasirodyti, kur daugiau elementų bandau suderinti, ne tik suknelę prie batelių

QUOTE(Daniellė @ 2014 06 23, 14:26)
Ačiū už patarimą.
Smagu, kad akmenim neužmėtėt, kitą sykį bandysiu drąsiau pasirodyti, kur daugiau elementų bandau suderinti, ne tik suknelę prie batelių