Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

LaAbai jau mažos foto,nematau...sorry,metai.
Atsakyti
Graziai atrodote Iris wub.gif Aksesuarai tiktu, pagyvintu, nors maksimalizmas ir uzturbinta Treciadiene Adams - puikus variantas!
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 06 22, 20:51)
Temą sutvarkiau, visus off-topic'us ištryniau.

Derinių tema skirta pokalbiams apie derinius.

4u.gif aciu

Iris rudeni isipaisytu labai smile.gif , bet dabar gi vasara, kad ir salta bet spalvu norisi 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Drugeli nuostabu ,vienas graziausiu cia paskutiniu metu matytu derinuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu prisijungti prie jūsų ir pasirodyti ax.gif
Mano ofiso variantas šiandienai, kai lauke baisiai niūru ir šalta.

user posted image

user posted image

Žinau, kad sunkiai matosi, kitą sykį pasistengsiu namie nusifotografuoti prieš išeinant į darbą. blush2.gif

P.s. realiai esu labai blyškios odos. Sakykit, ar pėdkelnės žiauriai per tamsios?
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 23, 10:22)
Sveikos, noriu prisijungti prie jūsų ir pasirodyti  ax.gif
Mano ofiso variantas šiandienai, kai lauke baisiai niūru ir šalta.

P.s. realiai esu labai blyškios odos. Sakykit, ar pėdkelnės žiauriai per tamsios?

grazus bateliai!
pedkelnes bent jau nekrenta i akis good.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 06 23, 11:29)
grazus bateliai!
pedkelnes bent jau nekrenta i akis  good.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Danielle prie sitos suknutes sie bateliai visai neisipaiso g.gif Nes suknute matosi kartunine-linine (nezinau kuris variantas), bet matosi kad glamzosi ji ir stovi... Todel sie bateliai prie jos per puosnus... Graziau ziuretusi, kokie storu kulnu, masyvesni baciukai gal netgi su platformyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 23, 13:18)
Danielle prie sitos suknutes sie bateliai visai neisipaiso  g.gif  Nes suknute matosi kartunine-linine (nezinau kuris variantas), bet matosi kad glamzosi ji ir stovi... Todel sie bateliai prie jos per puosnus... Graziau ziuretusi, kokie storu kulnu, masyvesni baciukai gal netgi su platformyte   bigsmile.gif

Suknelė medvilnė + elastanas, nuotraukoje kitaip persiteikia. Ir tiesą sakant, nesiglamžo, bet stovi, man pačiai norėtųsi, kad labiau kristų smile.gif Dėl batelių irgi abejojau, man jie labai patinka, bet reikia jiems tinkamos progos sulaukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniellė: 23 birželio 2014 - 12:57
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 23, 13:56)
Suknelė medvilnė + elastanas, nuotraukoje kitaip persiteikia. Ir tiesą sakant, nesiglamžo, bet stovi, man pačiai norėtųsi, kad labiau kristų smile.gif Dėl batelių irgi abejojau, man jie labai patinka, bet reikia jiems tinkamos progos sulaukti smile.gif

tuo labiau sie bateliai netinka smile.gif Palaikykit kitai progai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 23, 14:05)
tuo labiau sie bateliai netinka smile.gif Palaikykit kitai progai smile.gif

Ačiū už patarimą. 4u.gif

Smagu, kad akmenim neužmėtėt, kitą sykį bandysiu drąsiau pasirodyti, kur daugiau elementų bandau suderinti, ne tik suknelę prie batelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 23, 14:26)
Ačiū už patarimą.  4u.gif

Smagu, kad akmenim neužmėtėt, kitą sykį bandysiu drąsiau pasirodyti, kur daugiau elementų bandau suderinti, ne tik suknelę prie batelių  ax.gif

biggrin.gif ner ko metyt tais akmenim mirksiukas.gif Rodykites drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti