Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Ristina @ 2014 07 14, 12:02)
Ačiū visoms už pagyras  4u.gif  bigsmile.gif nors tam kam mezgiau nepatiko

Taip numegztos 5 juostos:120cm, 180cm, 270cm, 370cm, 500cm.

cia jau aplink tokios gavos? o plotis juostu koks? ir koks sijono ilgis? visai noriu tokio biggrin.gif biggrin.gif tik pasijonio reiktu dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 07 14, 11:14)
cia jau aplink tokios gavos? o plotis juostu koks? ir koks sijono ilgis? visai noriu tokio biggrin.gif biggrin.gif tik pasijonio reiktu dar blush2.gif

Psijonis tai būtinas biggrin.gif

Ilgis sijono ~105-107cm. Apytikriai juostų plotis pirmų trijų apie 20cm, apatinių apie 18cm.
Bet galima daryti ir 4 juostas. Norimą sijono ilgį, padalint iš juostų skaičiaus.
Atsakyti
Laba vakareli
Esu uzsiparinus juodai, ta mano issvajota kitliovka, kuria pirkau naudota,nekitliuoja atviromis akimis verysad.gif tik uzbaigta mezgini gali sukitliuoti.... turbut nudirbusi savo jau yra.....tai idomu ar butu imanoma dar pataisyti, ar cia jau netaisomas reikalas....jauciuosi nusivylusi
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 07 15, 21:50)
Laba vakareli
Esu uzsiparinus juodai, ta mano issvajota kitliovka, kuria pirkau naudota,nekitliuoja atviromis akimis  verysad.gif  tik uzbaigta mezgini gali sukitliuoti.... turbut nudirbusi savo jau yra.....tai idomu ar butu imanoma dar pataisyti, ar cia jau netaisomas reikalas....jauciuosi nusivylusi

O ka reiskia kitliuoti?
Atsakyti
kitliavimas, tai kaip suprantu, yra mezginio daliu sujungimas grandinele, tokia pat kaip vaseliu mezgama.

juokiukas: as kazkaip neiziuriu, kur butu skirtumas kitliavimo masinai, kokios akys ant jos sukabintos g.gif pvz sitam video ties 2:40min g.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 07 15, 22:50)
ta mano issvajota kitliovka, kuria pirkau naudota,nekitliuoja atviromis akimis  verysad.gif  tik uzbaigta mezgini gali sukitliuoti.... turbut nudirbusi savo jau yra.....tai idomu ar butu imanoma dar pataisyti, ar cia jau netaisomas reikalas....jauciuosi nusivylusi

Jei jau kitliuoja užbaigtą mezginį, tai turi kitliuot ir atviras akis biggrin.gif , tik reikia teisingai sukabint ant adatų.
Aš susiuvu tiek ir šonines akis, tiek kaklo apdailai naudoju, man labai patinka smile.gif , nes siūt su adata nelabai mėgstu doh.gif

Sonatata, nesu atsakius į klausimą dėl oranžinio pleduko krašto užbaigimo. Jis visas megztas su Garter karieta, kraštai irgi su ja ripsu numegzti.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 07 16, 15:35)
Jei jau kitliuoja užbaigtą mezginį, tai turi kitliuot ir atviras akis  biggrin.gif , tik reikia teisingai sukabint ant adatų.
Aš susiuvu tiek ir šonines akis, tiek kaklo apdailai naudoju, man labai patinka  smile.gif , nes siūt su adata nelabai mėgstu  doh.gif

Sonatata, nesu atsakius į klausimą dėl oranžinio pleduko krašto užbaigimo. Jis visas megztas su Garter karieta, kraštai irgi su ja ripsu numegzti.

vat tame ir esme,kad akis tai tikrai gerai uzkabinu, bet esme,kad yra nusireguliavusi masina, nes adata praktiskai pataik ne i atvira aki o salia jos....ir del to paskui isyra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 07 16, 23:54)
vat tame ir esme,kad akis tai tikrai gerai uzkabinu, bet esme,kad yra nusireguliavusi masina, nes adata praktiskai pataik ne i atvira aki o salia jos....ir del to paskui isyra  schmoll.gif

O negali būti adata palinkus?
Atsakyti
Jaukutis biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
siūlai: 1 siūlas lino + 1 plonas siūlas alpakų vilnos smile.gif
Raštas tuck, tankumas 10.
Atsakyti
Garžu ir pavydu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2014 07 17, 10:55)
Garžu ir pavydu.  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif

Prašom nepavydėt tongue.gif o marš megzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 07 16, 20:54)
vat tame ir esme,kad akis tai tikrai gerai uzkabinu, bet esme,kad yra nusireguliavusi masina, nes adata praktiskai pataik ne i atvira aki o salia jos....ir del to paskui isyra  schmoll.gif
o ar nesireguliuoja ta adata? paziurinek, gal koks varztelis yra? o jeigu nera - tai plaktuku, plaktuku. na duotum man, tai as pataisyciau biggrin.gif

Ristina: mielas apdarelis, taip susisukt vesu vasaros vakara i toki, mmm faina!
Atsakyti