Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(močiuttė @ 2014 08 02, 11:48)
Jurgite03 liuks  thumbup.gif .
O aš dar ant skerso megzt dar nedrįstu, vis galvoju kaip pataikyt dydį  g.gif . Ir kiauraraščio neper visą mezginį nebandžiau, regis nemokėsiu

aciu biggrin.gif
as ir pirma karta bandziau, kaip ir is trecio karto nusimezgiau lotuliukas.gif pirma karta nusimezgiau rankove ir puse kuno, tada mazdaug pasiskaiciavau. nusimezgiau visa susiuvau, nes galvojau jau bus gerai biggrin.gif ir ka ziuriu per platus kunas ir gal truputi trumpokas. Vel viska persiskaiciavau ir viskas gavosi lotuliukas.gif
nera sunku kiaurarasti ne per visa, kaip instrukciijoje parodyta susideliojau magnetukus ir viskas lotuliukas.gif ir ant karietos reikia prisukti priedus...
Atsakyti
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 08 02, 11:22)
Sveikutes,
mociutes mezginiai kaip visuomet grazus  thumbup.gif
si karta jau ir as pasirodau, nusimezgiau dar pries karscius, Plunges linas 3-ju giju dvigubas.
man tai mielas mezginis  wub.gif norisi dar ko nors is lino.

Kur galima pirkti tokius siūlus? Koks jū pavadinimas, ar gal etiketę parodytumėt? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 08 03, 17:20)
Kur galima pirkti tokius siūlus? Koks jū pavadinimas, ar gal etiketę parodytumėt?  blush2.gif

Plungeje yra parduotuve, cia be etiketes biggrin.gif is babinos.
Yra dar Birzu linas (Lino namai), ju parduotuviu yra daugiau, Kaune, Klaipedoje, Birzuose...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 07 31, 16:20)

Ačiū ačiū Jautienai 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Taip ir buvo - tas porolonas griovelyje apačioje nuo senumo buvo praskydęs ir susiplojęs, todėl gerai neprispausdavo adatos prie mašinos apačios ir ji strigdavo karietoje. Patingėjau per karštį važiuoti į Senukus pirkti langų sandarinimo juostos, tai pasirausau namie, radau kaip tik 1 cm storio porolono ir atsikirpau juostelę. O vis baru vyrą, kad jis kaip voveriukas nieko neišmeta ir viską kaupia doh.gif
Bėgu toliau mokytis megzti. Kad tik įkvėpimas neapleistų... (kaip jau kartą buvo doh.gif )
Atsakyti
Pagaliau po lovatieses nerimo, sugriztu pas jus smile.gif
Stai paskutiniai mano darbeliai
user posted image
user posted image
Cia megztuko nugara, priekis visiskai lygus smile.gif
Atsakyti
Zuzana, labai gražūs megztukėliai thumbup.gif . Antrasis labai įspūdingas, tikrai ne kasdieninis wub.gif
Atsakyti
Akirera, aciu uz pagyrima 4u.gif
Atsakyti
Kas nors padėkit, nusišausiu doh.gif
Išsikaliau kortą, radau kažkur , noriu išmegzt tinklą. Ir nors tu ką kelia akis į vieną pusę, ar taip turi būt pagal šią kortą ?????? Nu nesuprantu aš jų, tiek daug skaičiau ieškojau, bet sau atsakymo ir neradau .
Mezgu taip :1 eilė - karieta kairėj, korta užblokuota, pravažiuoju į dešinę, atblokuoju kortą tada važiuoju lace karieta ir t.t. kur rodiklėlės ten pagrindinė karieta pramezga. Bandžiau visaip pradėt ir ne nuo pirmos eilės, man nepavyko . Ir taip vargau su dar keliomis kortomis, bet jas įveikiau.
O ši doh.gif doh.gif doh.gif
Gal kas mezgėt su šia korta. Čia korta broliukui ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 08 16, 18:12)
Gal kas mezgėt su šia korta. Čia korta broliukui ?

pagal mane, tai čia standartinė korta broliukui. Tik maniškis, tai tokių nemėgsta, kur daug skylučių - akis mėto rolleyes.gif , tai nebandžius megzt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 rugpjūčio 2014 - 17:19
Ačiū aaagnex , kad atsilieoei. Visos atostogauja vis dar 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Močiutte, ši korta mezga taip:
dvi eilės kiauriaraščio karieta,
dvi eilės pagrindine,
keturios eilės kiauriaraščio karieta,
dvi - pagridine. Ir vėl iš pradžių.
Parindine reikia megzti tada, kai akys perkeltos ir visos adatos darbinėje padėtyje.
Korta broliuko. Man mezga puikiai. Šią prisijaukinau pirmą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arna: 18 rugpjūčio 2014 - 15:23
Sveikutės, ką tik pabaigtos suknutės dvynukėms smile.gif
user posted image
Atsakyti