Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Ristina thumbup.gif tu uzmestuku karalienė lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 07 18, 07:35)
Ristina  thumbup.gif  tu uzmestuku karalienė  lotuliukas.gif  4u.gif

Nea, visokių tįsalų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Į Ristinos tįsalų kompaniją smile.gif
user posted image
ir pledukas
user posted image
Atsakyti
Tįsalas tai kaip tįsalas bigsmile.gif thumbup.gif

Bet pledukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
aha, pledukas grazus! kokie siulai ir koks mazdaug dydis gavosi? gal ir man paleist garter karieta kokiai dienai ar dviem wink.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
10 proc alpaka, 90 proc. WV 200 akių, 400 eilių 10 tankiu. Dydis 83 x 103 cm. Čeksėjo apie 17 val doh.gif
Atsakyti
Man abu darbai gražūs. Labai. Jau buvau bepradedanti svajot apie garter karietėlę, bet 17 val. doh.gif blush2.gif Reikia kantrybės turėt biggrin.gif
Panašų megztuką esu mezgus rankom. Smagiai nešiojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arna: 19 liepos 2014 - 23:01
man taip pat labai labai grazus abu darbukai. wub.gif
Ristina tavo taip pat 4u.gif
Atsakyti
Jetau, kokių gražių darbelių čia yra 4u.gif

Norėjau paklausti, gal kas turite Singer Knitter LK100? Tai tokia visiškai paprastutė mašinytė, bet labai smagi mokymuisi.

Bet po ilgos pertraukos aš jį išsitraukiau, ir nebesugebu net pradėti megzti g.gif Gal kas nors man galės patarti.
Viską darau pagal instrukciją:

karieta kairėje pusėje, reikiamą skaičių adatų nustumiu į B poziciją:
user posted image

ir tada reikia su karieta tiesiog perbraukti, ir čia man STOP: adata įstringa karietoje, nuotraukoje matosi adatos galiukas, kuris neleidžia stumti karietos:
user posted image

Nesuprantu, ar aš kažką vis dėlto ne taip darau? Remiuosi dar ir tokiu Youtube filmuku: https://www.youtube....w...5F1&index=1 (nuo 4:10 min tas momentas kai reikia perbraukti karieta). (Beje, šitam filmuke apie mezgimą mašina pasakoja toks saldus saldus jaunuolis lotuliukas.gif )
Kažkada esu su šita mašina numezgusi stačiakampę palą, viskas veikė gerai, bet dabar aišku nieko neprisimenu kaip dariau, na tiesiog sekiau instrukciją.

Arba dar galvoju gal mano karietai kažko trūksta? Tai jeigu kas turite tokį modelį, pažiūrėkite prašau ar ir jūsų karieta tokia "tuščia" iš apatinės pusės:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inska: 31 liepos 2014 - 14:33
QUOTE(Inska @ 2014 07 31, 13:31)
<...>
speju - sponge bar? video kas ir kaip
Atsakyti
Sveikutes,
mociutes mezginiai kaip visuomet grazus thumbup.gif
si karta jau ir as pasirodau, nusimezgiau dar pries karscius, Plunges linas 3-ju giju dvigubas.
man tai mielas mezginis wub.gif norisi dar ko nors is lino.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Jurgite03 liuks thumbup.gif .
O aš dar ant skerso megzt dar nedrįstu, vis galvoju kaip pataikyt dydį g.gif . Ir kiauraraščio neper visą mezginį nebandžiau, regis nemokėsiu
Atsakyti