Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(darbeja @ 2014 09 09, 18:56)

Ristina, nesirodai čia, bet mačiau kitur  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ko gero reiks tituluot užmestukų karaliene  biggrin.gif , šauniai tau jie gaunasi  4u.gif

Ačiū aciuks.gif toli man iki karalienės biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus mezginukai. O as jau puse vasaros nedamusu vienos sukneles. Kaklo apdaila baigia mane pribaigti. Jau nuardinejau nzn kiek kartu. Vis neatitaikau siulo itempimu ir gaunasi tos neprigludes. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Kvartetas, aš kai darau kaklo apdailą, tai kraštą pradedu bent vienu numeriu mažesniu įtempimu nei pats mezginys, o paskui kas dvi eilės mažinu iki minimumo pagal siūlo storį, paskui ta pačia tvarka grįžtu atgal. Sulenkus gaunasi tamprus prigludęs kakliukas. Nežinau, ar supratai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 09 11, 08:16)
Kvartetas, aš kai darau kaklo apdailą, tai kraštą pradedu bent vienu numeriu mažesniu įtempimu nei pats mezginys, o paskui kas dvi eilės mažinu iki minimumo pagal siūlo storį, paskui ta pačia tvarka grįžtu atgal. Sulenkus gaunasi tamprus prigludęs kakliukas. Nežinau, ar supratai  smile.gif

Niu ir as taip darau. Bet jau uzkniso negyvai. Kaklo isemimas negilus. Megzti pradejau 7itempinu ir kas ketures eiles per2kartus sumazinu iki 3**. Gryztu atgalios didindama. Pridaigsciau pasimatavau -vel atvipes.

Jei sumazinu akiu skaiciu, galva nebeilindo. O uzsegimo det nenoriu. Jau zliubti norisi. Buvau nuteskusi i sona ir ilsejaus nuo jos.

Vistik mastau gal konstrukryviai kazkas negerai??? Pamenat buvau idejus megztuka su tuo kreiziniu nestandartyniu reglanu. Nu kaip ir pavyko viskas. Virsus sukitliavus viska, atrodo lyg ir nieko.
Atsakyti
Sveikos,
nieks nieko nerodo verysad.gif
Nubrūžinau tokį kišenėtą kardiganą. Eilinį kartą manekenui didokas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Darbėja, labai tvarkingas - fabrikinis 4u.gif
Aš dar adatų neužsisakiau - matyt neatėjo ūpas mezgimui doh.gif
Atsakyti
Darbėja, toks solidus ofisinis megztukas, labai dailiai apdirbtas thumbup.gif .
Kvartetas, aš niekada nepradedu tokiu dideliu tankiu, ne didesniu nei 5. Nors gal nuo siūlų priklauso, bet storais aš labai retai mezgu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 12 rugsėjo 2014 - 08:54
Daivuliau, Akirera, biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif

Akirera, tikrai tankumas priklauso nuo siūlų. Šitą kardiganą mezgiau tankumu 9, nes siūlas 100% vilna ir ne plonas. O apdaila šį kart esu tikrai patenkinta. Nemėgstu megzt susagstomų, tai jau iššūkis pačiai sau doh.gif
Atsakyti
Siulai pas mane lininiai 4giju. Nesitampo megztas daiktas praktiskai ne kiek. Niekaip nenutaikau tai kaklo apdailai. Siutas ima neispasakytai.

Ir darbejai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif . Paskutinieji darbai tikrai super super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 rugsėjo 2014 - 15:10
Kvartetas, megzk kaklo apdailą i-cordu mirksiukas.gif
Atsakyti
Darbėja kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
I cordas mano atveju netinka nes kirpau kakla ir zigzavau su siuvimo masina. Dabar visa ta negrazuma atskarusi krasta turiu paslepti. Zodziu ligu kazkas gavosi nors ir nera idealiai kaip man noretusi....
Atsakyti