Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(kvartetas @ 2014 09 14, 11:30)
I cordas mano atveju netinka nes kirpau kakla ir zigzavau su siuvimo masina. Dabar visa ta negrazuma atskarusi krasta turiu paslepti. Zodziu ligu kazkas gavosi nors ir nera idealiai kaip man noretusi....

Tinka, jei akis mezginio susirenki ant virbaliukų, ir perkeli jas ant mašinos megzdama juostelę mirksiukas.gif

Nu, bet svarbu jau įveikei thumbup.gif Rodykis biggrin.gif
Atsakyti
Kvartetas, Močiute, ačiukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dar vienas siūlų likučių naikinimo rezultatas
Labai šiltos riešinės iš Madonna Lanoso siūlų. Stulpelius ir nykštį primezgiau virbaliukais, visa kita su 3 kl. mašina
user posted image
Atsakyti
Na rodau puse vasaros kankinta darbeli.
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 09 14, 16:53)
Na rodau puse vasaros kankinta darbeli.

Kvartetas, smagu, kad pagaliau pavyko 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Ko gero kiekviena turim tokių nedakankintų darbų. Bent pas mane jų dar yra doh.gif doh.gif doh.gif , tai neaišku, ar jie pavirs į ką nors ar į siūlų kamuoliukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha pati dziaugiuos, kad pavyko damusti. Seip stengiuosi neimti kito darbo, kol to dar nepabaigiau. Geriau truputi padedu i sona ir ilsiuosi as nuo jo, o jis nuo manes. Jei matau, kad beviltiska isardau iskart. O kas liecia butent sia suknele. Tai idomiausia buvo isbandyti tuos plasmasiukus kiaurarasciui. Nes tarkim nugara per viduri kiaurarastis, o is sonu lygus mezgimas. Rankoves taip pat. Vis sis tas naujo isbandyta.

Norisi megzti vis kazka naujo technine prasme. Va dabar labai noreciau wiwingo. Ir dar labai noreciau to dvuxfonturnij zakard. Tik pastarajam reikia siulu man. Visi bandymai buvo beviltiski ir man nepatiko, tad isardyti. Pati technika gaunasi, tik rezultatas ne tas (del siulu, ir spalvu suderinimo)

Va tai tiek is to mano mezginejimo.........
Atsakyti
Kvartetas , labai daili suknutė thumbup.gif
Darbeja, oho, kiek primezgusi, labai gražūs visi darbai 4u.gif ( kai kuriuos mačiau gyvai biggrin.gif mirksiukas.gif) , o baltas megztukas, tai labai kopijuotinas bigsmile.gif
Močiutte , šaunus apsiaustas ,labai norėčiau tokio biggrin.gif
Ir visoms mezgėjoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif , smagu , kad vėl grįžtam čia...
Atsakyti
Kvartetas, labai girtina suknelė, įdomiai kiauraraštį paskirstei, o kakliukas visai neblogai gavosi thumbup.gif . Mane kartais irgi apdaila pribaigia, taip su ja užtrunku, kad net mezginys pasidaro nemielas.
Darbėja, dar man įdomu kaip kilpas sagoms gaminote
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif

Kaip smagu, kad vėl yra kur akis paganyti, įkvėpimo pasisemti, pasimokyti kokių naujų dalykų. Kvarteto suknelė nerealiai gražios spalvos ir tas kiauraraštis wub.gif

Aš kai pavasarį į darbus išėjau, tai laiko mezgimui beveik ir nebliko, dar virbalais kažkiek pavirbaluoju vakare prie teliko, o bruoliukas tai visai apleistas buvo. Vasaros pabaigoje vis tik porą mezginių sugebėjau numegti blush2.gif

Jau ne veiną kartą patikrintas ir man tinknatis merino-šilko ratukas. blush2.gif Rankovės truputėlį trumpokos, vis žadu primegzt, bet jaučiu, kad taip ir sunešiosiu. doh.gif

user posted image

Daugiau foto

Ir paskutinis greitmezginys - tvido užmestukas. wub.gif Aš pati juo baisiai patenkinta, įsivaizduoju, kad bus nepamainomas rūbas šaltu pereinamuoju laikotarpiu, kai darbe dar bus nešildoma. smile.gif

user posted image

Daugiau foto

Atsakyti
As kvieciau prisideti , o ideja nusibezdzionavau nuo sito megztuko. Aciu kas mane pastebejot.
megztukas

Lace istikima savo atkaltiems modeliukams. Paprasti, bet tikrai neprasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 09 15, 10:45)
Lace istikima savo atkaltiems modeliukams. Paprasti, bet tikrai neprasti 4u.gif

Mielai išbandyčiau ir ką nors naujo, bet.... sunkiai sekasi man derinti darbą, šeimą ir mezgimą... unsure.gif Labai tikiuosi, kad taip nebus amžinai. unsure.gif
Atsakyti
Akirera, mezgiau pagal
user posted image
Bet man nepatiko apibraukta raudonai vieta, kur vienoj kilpos pusėj gaunasi blogų akių eilė , tai aš toj vietoj siuvau ir gavosi
user posted imageuser posted image

Lace, gražūs abu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O mano apvaliuko eksperimentas dar kampe mėtosi. Neapsisprendžiu vis, ar ardyt, ar pakirpt rankovės išėmimą priekio pusėj, nepatinka man ta prieky pasidaranti raukšlė. Nors kirpt tai labai mezginio nemėgstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjos, gražiai mezgat, žaviuosi darbų išbaigtumu.
Prašysiu patarimo - savaitgalį pagaliau prisikabinau riberį ir netgi pavyko kažkiek pamegzti. Bet numezgus daugiau eilių nustumt atgal (kai mezga riberio kabliukai) labai sunku kažkodėl, atrodo, kad svorių daugiau reikia, nu bet ir sukabinus viską ką turiu nebesigauna daugiau poros sprindžių ilgio platesnį daiktą megzt... Ką ne taip darau? g.gif

Kol kas tai mezgiau besiraitančius ir vėžlinau vąšeliu aplink biggrin.gif
user posted image
Atsakyti