Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(juokiukas @ 2014 11 05, 19:53)
Laba vakara

Prasau patarkite....nesuprantu nusimezgiau meginuka mezginio tankumui issimatuoti, bet neuztenka R LINIUOTES PUSES.... is storu siulu meginukas....nieko nebesusigaudau, kaip ismatuoti dabar jei skales neuztenka...

As dazniausiai meginukui nusimegzti uzsidedu 60a ir jas ismezgu 60eiliu. Tada ji su ligintuvu isgarinu. Pasiemu metra ir pamaruoju. Tarkim:
60a gaunasi 20cm, 60/20=3
60e gaunasi 23cm, 60/23=2,608

Atsakyti
Kvartetas, ačiukas už 4u.gif

Liemenė su mašinytėm 122 ūgio vaikinui, bus ir mažesniam broliukui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ir antroji liemenytė, mažesniąjam broliukui (104 cm ūgio)
user posted image
Atsakyti
mmmmmmmm wub.gif labai dailutes 4u.gif

O galit paaiskinti kad as suprasciau kaip cia reikia tas adatas isdeliot. nesuprantu as tu zenklinimu.
Kurios adatos dirba ant virsutines ir apatines adatines?
http://fotki.yandex....339/view/752814
Ka tie kaspinukai reiskia permatomi ir visiskai juodi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 06 lapkričio 2014 - 11:37
Darbeja, kokios fainos liemenės wub.gif ir kaip man ant sąžinės lipa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 11 06, 13:08)
Darbeja, kokios fainos liemenės wub.gif ir kaip man ant sąžinės lipa doh.gif

Kvartetas, Lace, ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lace, laipink ne ant sąžinės, o ant mašinos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kvartetas, aš šitų su riberiu nebandžius, bijau pripaistyt, bet ko gero nieko tie bantukai nereiškia doh.gif , gal Jautiena tiksliau paaiškins. Gal vakare kada pastudijuosiu dar knygoj, jei negausi atsakymo.... Juodas bantukas - pagal mane kraštas mezginio mirksiukas.gif

Atsakyti
Mano margutis. Nuotrauka nelabai kokybiska nes su telefonu pati save tongue.gif .
My Webpage
Ir toks pat identiskas mazajai 4u.gif
Atsakyti
Darbeja, o ten pirmoje liemenėje raštas ne per visą mezginio plotį numegztas. Kaip tokį reikia megzt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 11 06, 13:39)
Darbeja, o ten pirmoje liemenėje raštas ne per visą mezginio plotį numegztas. Kaip tokį reikia megzt? g.gif

Lace, yra beveik ant visų mašinų Single Motiv funkcija (SM ant karietos). Dedasi tokie žali plastmasiukai ant kiek nori adatų (24, 48, 72) ir mezgi ne per visą eilę.
Aš šiuo atveju su savo elektronine eksperimentavau, pastumdama piešinį ne visai vienas virš kito, bet tikrai nebūtina to daryt. Žaidžiau, kad dar vieną nenaudotą funkciją išmokčiau panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 11 06, 12:26)
mmmmmmmm wub.gif  labai dailutes 4u.gif

O galit paaiskinti kad as suprasciau kaip cia reikia tas adatas isdeliot. nesuprantu as tu zenklinimu.
Kurios adatos dirba ant virsutines ir apatines adatines?
http://fotki.yandex....339/view/752814
Ka tie kaspinukai reiskia permatomi ir visiskai juodi?

Kvartetas, tie pilnaviduriai kaspinukai tai žymi perfokortą ant adatinės, t. y. kurioj vietoj prasideda ir baigiasi ant adatinės perfokortos motyvas. Jie nupiešti ant adatinės, prie adatų, kur skaičiukai ... O KH tai mezgimo mašinos adatinė, o KR riberis (priekinė)... Pagal tuos pavyzdukus ir reikia išstumdyti adatas tose vietose, kaip parodyta ir megzt su perfokorta abiem adatinėmis kartu...
Na nežinau, ar supratot tą mano rašliavą g.gif
Darbėja, fainutės liemenytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 06 lapkričio 2014 - 13:01

Kvartetas, va instrukcijos lapas , kur aiškiai parodyta, kur tie pilnaviduriai ir tuščiaviduriai kaspinukai yra biggrin.gif

user posted image

Kraštinės rodyklės - pilnaviduriai, vidui dvi - tuščiaviduriai kaspinukai...
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 06, 13:46)
Lace, yra beveik ant visų mašinų Single Motiv funkcija (SM ant karietos). Dedasi tokie žali plastmasiukai ant kiek nori adatų (24, 48, 72) ir mezgi ne per visą eilę.
Aš šiuo atveju su savo elektronine eksperimentavau, pastumdama piešinį ne visai vienas virš kito, bet tikrai nebūtina to daryt. Žaidžiau, kad dar vieną nenaudotą funkciją išmokčiau panaudot  biggrin.gif

Lyg ir supratau, bet reikia pačiai pabandyti. biggrin.gif O taip mezgant vieną motyvą, nepagrindinis siūlas nebesitempia per visą mezginio ilgį?
Atsakyti