Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Darbėja, liemenės šaunios. Ir Kvarteto margutis thumbup.gif
Darbėja, kaip kakliukus taip dailiai liemenėms padarei? Aš megztuką baiginėju, o kaklo apdailą pradėt bijau.
Galvoju gal prasimegzti sulpeliu, o paskui lygiu rašteliu "kišenę", bet ar pavyks dailiai prisiūt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 11 06, 15:53)
Lyg ir supratau, bet reikia pačiai pabandyti. biggrin.gif O taip mezgant vieną motyvą, nepagrindinis siūlas nebesitempia per visą mezginio ilgį?

Nesitempia, tik reikia žiūrėt, kad ta pirmoji kraštinė adata nebūtų išstumta į D padėtį. Galima nusistatyt antroj pusėj karietos, instrukcijoj yra paveiksliukas kaip tą padaryt. Bet ne bėda, ir rankele galima ją pagrąžint atgal į B padėtį
Va antra pusė mezginio
user posted image
Ir aš pirmą kart megzdama traukinukus nebuvau nužiūrėjus, kad reikia pirmą adatą prieš raštą apvyniot su tos pačios spalvos (geriau būtų plonesniu) siūliuku, kad nesigautų skylės tarp lygaus mezginio ir rašto pradžios
user posted image

Papildyta:
QUOTE(arna @ 2014 11 06, 16:16)
Darbėja, kaip kakliukus taip dailiai liemenėms padarei? Aš megztuką baiginėju, o kaklo apdailą pradėt bijau.

Ačiū pagyrusiom liemenes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir man pačiai jos mielos tokios gavosi 4u.gif

Arna, aš kaklą prikitliavau, bet daugybė apdailos pamokų yra čia
http://www.mnemosina.ru/vaz-uroki

Kvartetas, gražus tavo margutis thumbup.gif , bet išsiprašyk, kad kas kitas iš toliau pafotkintų, norisi viso vaizdelio mirksiukas.gif O ko kito nerodai??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 06 lapkričio 2014 - 15:43
tai kad darbe save su teleponu nuciauskinau. biggrin.gif . Kitas maunamas ant gyvo manekeno, manekenas darzely rolleyes.gif
Atsakyti
Darbėja, liemenytės super, tai džiaugsis mašinuoti broliukai biggrin.gif . Apdaila ideali thumbup.gif
Kvartetas, gražiai pasiskirstęs margumas megztinuko 4u.gif . Tik kakliukas kartais ne per laisvas? Gal fotkėje taip atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 07 lapkričio 2014 - 09:38
QUOTE(darbeja @ 2014 11 06, 16:41)
Ir aš pirmą kart megzdama traukinukus nebuvau nužiūrėjus, kad reikia pirmą adatą prieš raštą apvyniot su tos pačios spalvos (geriau būtų plonesniu) siūliuku, kad nesigautų skylės tarp lygaus mezginio ir rašto pradžios

O tas siūlas paskui nusiima? g.gif Jis grynai mezgimo metu reikalingas, ar taip paskui ir lieka? unsure.gif Nebandžius tai klausimų daugybė, turbūt sėsčiau megzt, viskas gerokai aiškiau būtų. unsure.gif
Papildyta:
Aš savų mezginių neturiu parodyti, tai nors iš interneto platybių atnešu blush2.gif Gal kam raštai pravers. mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Jo laisvokas, nes as ji per jega tampiau. Modelis megztinio pradineje mintyje buvo uzmatytas siek tiek kitoks. Va kazkas tokio https://www.google.l...z...079;361;512

Bet deja deja nesigavo kaip norejau. Galiu numesti tik vienam peciui geriausiu atveju. Arba kai sigarinu laisvesnis kakliukas ir tiek. 4u.gif
NU gal savaitgali mane pafotkins vyras, aiskiau matysis.
Atsakyti
Lace, dar paveiksliukai iš instrukcijų. Gal bus aiškiau biggrin.gif

user posted image
user posted image
Kai baigiasi motyvo mezgimas, tas siūlas nebereikalingas, paprasčiausiai jį sukaišioji gražiai antroj pusėj.
Ir dar vienos eilinės timpos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Darbeja , ar baigsi viena syk. Is pavydo tuoj nusigriausiu nagus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 07, 14:35)
Lace, dar paveiksliukai iš instrukcijų. Gal bus aiškiau  biggrin.gif

Dabar jau visiškai aišku drinks_cheers.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu smile.gif
user posted image
Kelnytės po padrąsinimo mezgės tikrai smagiai. Rezultatu džiaugiuos. Su megztuku viskas ėjos puikiai iki kaklo apdailos. Bandžiau ir aš kitliuot, bet kažkodėl mano kitliavimo mašina storesnėje vietoje pasiduoda. Toks jausmas, kad suvėluoja adata ir nebeatitinka žingsnis, kad užkabintų siūlą.
Darbėja, jei daugiau kitliuoji, prašau parašyk ar čia jau visada taip yra, o gal tik manoji mašinukė ožiuojas?
Pavyko padidint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arna: 07 lapkričio 2014 - 15:58
QUOTE(arna @ 2014 11 07, 16:45)
Pasirodysiu  smile.gif

Arna, sveikinu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif , liuks darbelis biggrin.gif
Mano linkeris visai nesiožiuoja, naudoju tikrai nemažai. Ima ir storus, ir plonus be problemų biggrin.gif . Nė vienos siūlės su rankom nebesiuvu, nebent atnaras, jei jos atverčiamos, bet ir tai dažniausiai sukitliuoju ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Darbėja. Aš viską rankytėm siuvu, nes jau ne kartą bandant kitliuot mašina ir mezginyje siūlą nukerta.
Atsakyti