Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

O aš nieko nesiuvu kitliavimo mašina blush2.gif man ji negražiai siuva ax.gif įtariu, nemoku naudotis rolleyes.gif
Atsakyti
Dar vienas darbelis biggrin.gif Šalikėlis "Rojaus sodai" biggrin.gif
user posted image
Tikrai šiltas, nes dvigubas ir dar raštuotas, bet minkštutis labai bigsmile.gif 160x21cm be kutų. Siūlai Alize Lanagold.
Atsakyti
Darbėja, labai gražus raštas. wub.gif Įdomu ar su perfokortomis galima gauti panašų rezultatą, t.y. kad raštas prasidėtų taip pat (nuo galų), pvz. apsukant perfokortą blush2.gif Gal kas bandėt?
Pati sau padariau atradimą dėl kojinyčių, kad eilių skaičius būtų vienodas. Visur rodo, kad mezginys pradedamas iš dešinės į kairę, bet ir atvirščiai išeina thumbup.gif . Gal kam pravers.
Atsakyti
Darbeja, labai gražus šalikas , tikri ''Rojaus sodai" 4u.gif ... Jūs išvis kada nors miegat, ar tik mezgat, mezgat, mezgat blink.gif ??? Tikrai, kaip Kvartetas ir sakė, reiks tuoj mums nagus graužtis iš pavydo thumbup.gif ...
Lace, dėkoju už gražias perfokortas parodytas,jau galvoju kur panaudoti biggrin.gif ...
Ir aš pasirodysiu:

user posted image

user posted image

Abi perfokortas panaudojau antrą kartą ax.gif Liemenė ne tai panelei, kuri pozuoja, tai truputi ne taip guli, kaip reikėtų... O megztukas sūnui, bet jis griežtai atsisakė fotografuotis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 08 lapkričio 2014 - 13:33
Vince0405, Arna, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vince, ko gero ir pati nemiegi????? Ir megztukas, ir liemenė thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Spėju pamiegot bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif , tuos siūlus pasipirkau prieš porą dienų ir jie man sąžinę graužė, tai vakar ir nubrūžinau ir sukitliavau išilginę siūlę, o šiandien ryte jau po skalbimo sausas buvo, pagarinau ir kutus prilipinau biggrin.gif

Arna, su perfokorta raštas ir bus nuo krašto iki krašto 4u.gif
Atsakyti
darbeja ir Vince0405 Jūsų darbai man aukštasis pilotažas. Baltai pavydžiu.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 08, 15:45)
Arna, su perfokorta raštas ir bus nuo krašto iki krašto  4u.gif

Nežinau ar tiksliai parašiau kas domina. Su perfokorta raštas būtų viena kryptimi. O jei pvz. šaliko vidury apsukčiau perfokortą aukštyn kojom? Ar tai įmanoma?
Vince, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
taip, korta gali apsukti no problem wink.gif

vince: antroj foto panele? is pradziu pagalvoj medinis manekenas biggrin.gif figura toookia thumbup.gif dievinu ta rasteli, sauni liemene!

darbeja saunuole, puikus darbeliai. visu puikus, zaviuosi jumis ir baltai jums pavydziu, darbstuolytes.

zuzanos panele kokia istysus ir isgrazejus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 08 lapkričio 2014 - 16:06
Jautiena, ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Noriu padekoti darbejai , uz atsiliepima i mano prasyma, kad kas pamokytu megzti mezgimo masina. Aciu Jums,nes Jus vienintele atsiliepet ir sekmes mezgime.
Na,o as radau arciau, laikrascio pagalba, jei niekas nebutu atsiliepe jau buciau lekusi pas Jumis. Dabar baig akys isvarveti ir kaip smagu, kad masiniukas manes pradejo klausyti.
Atsakyti
Niu fainuoliai mrzginukai. Ner ka diaugiau ir pasakyt. Ir megztukai ir salikeliai ir kostiumelis. Zodziu ner zodziu. Faina ir smagu paziuret. wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Kvartete smile.gif .
Atsakyti