O aš nieko nesiuvu kitliavimo mašina
man ji negražiai siuva
įtariu, nemoku naudotis
Darbėja, labai gražus raštas.
Įdomu ar su perfokortomis galima gauti panašų rezultatą, t.y. kad raštas prasidėtų taip pat (nuo galų), pvz. apsukant perfokortą
Gal kas bandėt?
Pati sau padariau atradimą dėl kojinyčių, kad eilių skaičius būtų vienodas. Visur rodo, kad mezginys pradedamas iš dešinės į kairę, bet ir atvirščiai išeina
. Gal kam pravers.
Pati sau padariau atradimą dėl kojinyčių, kad eilių skaičius būtų vienodas. Visur rodo, kad mezginys pradedamas iš dešinės į kairę, bet ir atvirščiai išeina
Darbeja, labai gražus šalikas , tikri ''Rojaus sodai"
... Jūs išvis kada nors miegat, ar tik mezgat, mezgat, mezgat
??? Tikrai, kaip Kvartetas ir sakė, reiks tuoj mums nagus graužtis iš pavydo
...
Lace, dėkoju už gražias perfokortas parodytas,jau galvoju kur panaudoti
...
Ir aš pasirodysiu:

Abi perfokortas panaudojau antrą kartą
Liemenė ne tai panelei, kuri pozuoja, tai truputi ne taip guli, kaip reikėtų... O megztukas sūnui, bet jis griežtai atsisakė fotografuotis ...
Lace, dėkoju už gražias perfokortas parodytas,jau galvoju kur panaudoti
Ir aš pasirodysiu:

Abi perfokortas panaudojau antrą kartą
Vince0405, Arna,
Vince, ko gero ir pati nemiegi????? Ir megztukas, ir liemenė
Spėju pamiegot
, tuos siūlus pasipirkau prieš porą dienų ir jie man sąžinę graužė, tai vakar ir nubrūžinau ir sukitliavau išilginę siūlę, o šiandien ryte jau po skalbimo sausas buvo, pagarinau ir kutus prilipinau
Arna, su perfokorta raštas ir bus nuo krašto iki krašto
Vince, ko gero ir pati nemiegi????? Ir megztukas, ir liemenė
Spėju pamiegot
Arna, su perfokorta raštas ir bus nuo krašto iki krašto
darbeja ir Vince0405 Jūsų darbai man aukštasis pilotažas. Baltai pavydžiu.
QUOTE(darbeja @ 2014 11 08, 15:45)
Nežinau ar tiksliai parašiau kas domina. Su perfokorta raštas būtų viena kryptimi. O jei pvz. šaliko vidury apsukčiau perfokortą aukštyn kojom? Ar tai įmanoma?
Vince, labai gražu
taip, korta gali apsukti no problem 
vince: antroj foto panele? is pradziu pagalvoj medinis manekenas
figura toookia
dievinu ta rasteli, sauni liemene!
darbeja saunuole, puikus darbeliai. visu puikus, zaviuosi jumis ir baltai jums pavydziu, darbstuolytes.
zuzanos panele kokia istysus ir isgrazejus
vince: antroj foto panele? is pradziu pagalvoj medinis manekenas
darbeja saunuole, puikus darbeliai. visu puikus, zaviuosi jumis ir baltai jums pavydziu, darbstuolytes.
zuzanos panele kokia istysus ir isgrazejus
Noriu padekoti darbejai , uz atsiliepima i mano prasyma, kad kas pamokytu megzti mezgimo masina. Aciu Jums,nes Jus vienintele atsiliepet ir sekmes mezgime.
Na,o as radau arciau, laikrascio pagalba, jei niekas nebutu atsiliepe jau buciau lekusi pas Jumis. Dabar baig akys isvarveti ir kaip smagu, kad masiniukas manes pradejo klausyti.
Na,o as radau arciau, laikrascio pagalba, jei niekas nebutu atsiliepe jau buciau lekusi pas Jumis. Dabar baig akys isvarveti ir kaip smagu, kad masiniukas manes pradejo klausyti.
Niu fainuoliai mrzginukai. Ner ka diaugiau ir pasakyt. Ir megztukai ir salikeliai ir kostiumelis. Zodziu ner zodziu. Faina ir smagu paziuret.