Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sveikos

Gal atsiras tokia "kaledu senele" kuri nebenaudoja garter bar silver reed mezgimo masinai ....begalo noriu.....nupirkciau prasaau i AS ax.gif
Atsakyti
buciau lt - paskolinciau wink.gif paerzinau... garter bar standartinei 4.5mm, nesvarbu brother ar SR.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 11 10, 17:25)
buciau lt - paskolinciau wink.gif paerzinau... garter bar standartinei 4.5mm, nesvarbu brother ar SR.

aisku zinosiu kad 4.5 mm ieskoti....o kaip as jo noriu ax.gif
Atsakyti
as irgi labai norejau. panaudojau pora kartu ir guli dabar. gerai, kad bent est nepraso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 11 10, 21:46)
as irgi labai norejau. panaudojau pora kartu ir guli dabar. gerai, kad bent est nepraso smile.gif

O aš naudoju, baisiai nemėgstu akių nuininėt nuo adatinės, tai uždedu karietą, oplia, ir yra 4u.gif . Net lapei atnaras su Garteriu mezgiau, nes antrą adatinę nusiėmiau biggrin.gif ir thumbup.gif ėst neprašo bigsmile.gif
Atsakyti
man atrodo tu apie Garter karieta kalbi, o mes apie Garte Bar'a wink.gif
Garter karieta irgi turiu. Kai uzmaciau kiek atsargines adatos jai kainuoja, tai dabar "chedinu" tik ypatingiems atvejams.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 11 10, 23:27)
man atrodo tu apie Garter karieta kalbi, o mes apie Garte Bar'a wink.gif
Garter karieta irgi turiu. Kai uzmaciau kiek atsargines adatos jai kainuoja, tai dabar "chedinu" tik ypatingiems atvejams.

Nu jo drinks_cheers.gif , ne visi akli mato doh.gif Tikrai aš apie batus, o jūs apie ratus hah.gif
Atsakyti
Sveikos zinau kad kazkuri buvot je mezgus masina gal kur yra aprasas kaip megzti tas kisenes ?
http://www.ravelry.c...ill-light-tunic
Atsakyti
Osinkose mašina mezgė
O čia rankomis

KnitStyler brėžiniai
Turiu pasidarius DesignaKnit, bet "ant savęs" ir pagal save - jei norit, galėsiu įmest vakare
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2014 11 12, 10:06)
Osinkose mašina mezgė
O čia rankomis

KnitStyler brėžiniai
Turiu pasidarius DesignaKnit, bet "ant savęs" ir pagal save - jei norit, galėsiu įmest vakare

va osinka tema baigiu perziuret bet nieko ten nesuprantu as matai rusiskai beveik nekertu blush2.gif
KintStyler breziniai ir neaiskus visvien nesuprantu kaip tas kisenes padaryti doh.gif visiska durne jauciuos

butu saunu jau su designakint daryta imestumet nes pas mane ir ta programa gal biski aiskiau bus nor ir neesu su ja dar susidraugavus kokiu 30% tik moku ja dirbti
Atsakyti
Ten galima ir neskaityt, tiesiog paveiksliukus žiūrėkit - brėžiniai yra.
Įtariu kad jusm norisi kišenes "ištisai" megzti, taip kaip mezga rankomis, bet manau kad taip nesigaus - teks iš gabalų susiuvinėti. Va čia yra kelios nuotraukos kur parodo kaip susiuva

Radau pas save googlediske designaknit failą gal pavyks parsisiųsti
Negaliu dabar peržiūrėt, bet man rods kad tas.
Arba šitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 12 lapkričio 2014 - 10:32
viskas ok dave bet gal gali ten paaiskint biski ten du priekiai ir dvi nugaros ir dar kazkas nelabai suprantu kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egles Håndverk: 12 lapkričio 2014 - 10:36