Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(raganele @ 2014 11 24, 15:55)
Gražus mėlynas šalikas smile.gif kitos foto etsiui netiktų  biggrin.gif sorry, įsijaučiau

Raganėle, Extra* 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Netiktų ir šaliko nuotrauka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , čia irgi tik pasigirimui skirta doh.gif , be to dar ir pirštinės bus g.gif . O juodą ir raudoną nufotkint - visiškas košmaras. Ir aplamai jei jau etsiui, reikia ir fotografo paslaugų biggrin.gif Toks pateikimas - garantuotas pravalas biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 24 lapkričio 2014 - 15:02
Aš fotografo nesamdžiau, bet fotografavimo pagrindus žinoti reikia.
Man vėl riberis pastrigo... Nesuprantu, su vienais siūlais mezgiau ir su raštais nustatytais gavosi, o kitus paėmiau - mašina megzt siūlai tinka, o sukabinau ir ant riberio - stringa, nevažiuoja nuo 4-5 eilės... Ir dar yra tokie daikčiukai riberio, nežinau kur dėt, gal dėl to jis man probleminasi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 24 lapkričio 2014 - 15:08
QUOTE(raganele @ 2014 11 24, 16:07)
Ir dar yra tokie daikčiukai riberio, nežinau kur dėt, gal dėl to jis man probleminasi:

Va šitų daikčiukų dar nepanaudojau. Reiks pasiskaityt kam jie skirti verysad.gif

Mezgant su riberiu - svoriai visad turi būt gerai sudėti ir gal siūlo storis - tankumas neatitaikytas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Šiaip jei jau riberis mezga, tai turi megzt ir iš vienokių ir kitokių siūlų biggrin.gif Bet esu uždavus riberiui ir neįmanomas užduotis - teko persigalvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 24 lapkričio 2014 - 16:02
Darbeja, ir vėl kiek mezginių "prikepta" thumbup.gif , mėlynas snodas labai mielas wub.gif . O juodus mezginius gal lauke, dienos šviesoj geriau fotografuoti...
Ristina, oho kiek pirštinių , ir labai įdomios konstrukcijos . Čia be siūlės ?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2014 11 24, 15:07)
Ir dar yra tokie daikčiukai riberio, nežinau kur dėt, gal dėl to jis man probleminasi:
user posted image

Tie daikčiukai skirti gražiam mezginio pakraščiui formuoti smile.gif t..y, kad graži paskutinė akis būtų.
Papildyta:
Va, čia http://broidery.ru/f...nstr_KR-838.pdf 13psl. parodyta kur dedasi smile.gif
Atsakyti
Dar vienas vaizdelis, išskirtinai tik statistikai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Mano manekenas - pusinis, klubų neturi, tai apvyniojau jį poletilenu, kad kaip nors prilaikytų klubų sritį doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Siūlai - Merino vilnelė, 3 gijos. Rankovės 3/4 Dydis S.
Ir pačiai labai įdomu kaip atrodys ant realaus modelio, tikiuos, kad pasiseks gaut normalią nuotraukytę. Bet...... yra buvę ir taip, kad mezginys iškeliauja, o nuotrauka kelio atgal nesuranda lotuliukas.gif Vaizdelis - bent mezgimo fakto užfiksavimui ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Eina sau kaip jus tobulejat! Kartais pasiziuriu tema , paskaitau ir suprantu,kad nieko nesuprantu:))

Gal nesijuoksit is mano klausimo:) jei noriu megzt dryziukusdvi eiles viena spalva dvi kita, tai gal imanoma,kokia perfokorta pasidaryt ar rankom vis perkeitinet siula i karieta?
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 25, 17:08)
Dar vienas vaizdelis, išskirtinai tik statistikai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Darbeja, faina suknytė 4u.gif thumbup.gif , labai kruopščiai atlikta. Bet jau mezgimo greičiai pas Jus blink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Une, dryžiukus megzdama aš tai keičiu siūlą karietoje. Gaila perfokortą gadinti. Bet manau ir su perfokorta galima, 2 eilutės išmuštos skylutės, 2 ne...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2014 11 25, 17:34)
Gal nesijuoksit is mano klausimo:) jei noriu megzt dryziukusdvi eiles viena spalva dvi kita, tai gal imanoma,kokia perfokorta pasidaryt ar rankom vis perkeitinet siula i karieta?

Une, Vince, 4u.gif 4u.gif
Kažkada mąsčiau apie tokį variantą. Bet praktiškai nebandžius. Teoriškai turėtų būt galima - dvi eilės vien skylėm perfokortoj, dvi - nieko. Tik jau reikia žiūrėt, kad toj eilėj kur nieko - nebūtų išstumtos kraštinės adatos - tada užkabins kitos spalvos siūlą ir tįstels per visą mezginio plotį mirksiukas.gif . Brolyje žinau kur ant karietos apačios persukt, bet pas tave lyg Knitmasteris
Šiaip geriausia - spalvų keitiklis. Išbandžius, liuks biggrin.gif

Ojojoj, šita suknytė turėjo garbės ilgokai ant mašinos pakabot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Aišku ne ji kalta, tiesiog tokios aplinkybės susidėliojo. Ir dar - per liemenį užsikepiau stulpelį daryt su Garteriu, kad labiau sutrauktų, tai tas gi irgi neskuba megzt biggrin.gif . Kitur stulpelis tankumu 0/0 jau ssu riberiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 25 lapkričio 2014 - 16:52
Aciu abiems!
Man tai perfokortos visai negaila, svarbu butu rezultatas:)
Sunus uzsimane iiiiiilgo dryzuoto saliko, galvoju gi super su masina, vienas du ir baigta:) nieko panasaus! Kaip ilgai uztrunka siulus kaitaliot karietoj neisivaizdavau...o gi reikes kokiu 500 eiliu,man rodos:)
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 25, 15:48)
Une,  Vince, 4u.gif  4u.gif
Kažkada mąsčiau apie tokį variantą. Bet praktiškai nebandžius. Teoriškai turėtų būt galima - dvi eilės vien skylėm perfokortoj, dvi - nieko. Tik jau reikia žiūrėt, kad toj eilėj kur nieko - nebūtų išstumtos kraštinės adatos - tada užkabins kitos spalvos siūlą ir tįstels per visą mezginio plotį  mirksiukas.gif . Brolyje žinau kur ant karietos apačios persukt, bet pas tave lyg Knitmasteris
<...
o as nezinau ir dabar man cekava. gal gali placiau?

sauni suknia, kas be ko. tik figuros reik geros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 11 25, 18:29)
o as nezinau ir dabar man cekava. gal gali placiau?

Jautiena 4u.gif 4u.gif biggrin.gif , jau smagu, kai tu neišpeiki rolleyes.gif , o figūrytė tikrai gera mirksiukas.gif

Instrukcija "How to use knitting machine" 43 psl.
user posted image

Išsišifravau tik kai mezgiau Single Motiv ir labai siutino, kad išstumia kraštines adatas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 25 lapkričio 2014 - 17:57