Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

super, aciu. zinosiu dabar.
Atsakyti
Paskutiniu metu, man vis kliūva mezginiai, reikalaujantys knisliavos biggrin.gif doh.gif

pvz., liemenė. Nekalbant, kad nešiotojo formos visai nemanekeniškos ~160cm
user posted image
Mezgiau natūralią vilną, tankumu 10**, o pynes siuvau biggrin.gif doh.gif kiekvieną perpynimą buvau ant pagalbini siūlo akis suvėrusi. Mezgiau kelias valandas, o siuvau pynes - 2 dienas biggrin.gif
Va, ir mezgimas "greitai" mašina unsure.gif
Atsakyti
tik pilasi grozis po grozio, saunuoles merginos!
Atsakyti
Man sarmata viską rodyt blush2.gif taptų ši tema mano personaline tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2014 11 25, 21:08)
Man sarmata viską rodyt  blush2.gif taptų ši tema mano personaline tema  biggrin.gif

Ristina, šauni liemenė, kakliukas labai gražiai apdirbtas ir pynės thumbup.gif 4u.gif
Ir rodykit, rodykit, rodykit viską viską thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , juk mokomės, viena iš kitos, idėjų ir įkvėpimo semiamės ... Kuo daugiau, tuo įdomiau, bent jau man biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2014 11 25, 20:45)
Paskutiniu metu, man vis kliūva mezginiai, reikalaujantys knisliavos  biggrin.gif  doh.gif

pvz., liemenė. Nekalbant, kad nešiotojo formos visai nemanekeniškos ~160cm

Ristina, jau kitur uždėjau thumbup.gif , dar ir čia thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Megzt tokio dydžio, net laaabai didelis malonumas biggrin.gif . O dėl knisliavos, tai ....... daugiau ar mažiau, bet visur jos yra biggrin.gif , bet čia tai jo, tikrai per mažai neturėjo pasrodyt 4u.gif
O man labiausiai patinka komentarai, kai būna parašyta - megzta rankomis. Aš su mašina tai kojom varau, o apdailą - net nežinau kokia kūno dalis lieka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 25, 23:21)
O man labiausiai patinka komentarai, kai būna parašyta - megzta rankomis. Aš su mašina tai kojom varau, o apdailą - net nežinau kokia kūno dalis lieka  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

Arba: '' Ai su mašina, tai čia net ne rankdarbis" verysad.gif doh.gif .Nieko vertas. Tikriausiai galvoja, kad atidarai stalčiuką, sudedi siūlus, o paskui atsidaręs išsiimi gatavą daiktą... thumbup.gif
Atsakyti
Mmmmmm kiek grožių... thumbup.gif
Rodykit viską ką turit, bet akis bus kur smagiai paganyt, kai rankos iki mezginio nedaeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2014 11 25, 23:32)
Arba:  '' Ai su mašina, tai čia net ne rankdarbis"  verysad.gif  doh.gif  .Nieko vertas.  Tikriausiai galvoja, kad atidarai stalčiuką, sudedi siūlus, o paskui atsidaręs išsiimi gatavą daiktą...  thumbup.gif

Gerai pasakyta smile.gif
Atsakyti
Darbeja, šaunuolė, kiek daug primezgusi, suknutė ypač thumbup.gif
Ristina, neseniai ir man tokiu pačiu principu megztinuką reikėjo narpulint, pas mane tik viena pynė, bet patikėk kiek žaidžiau... doh.gif Į pyniuotus mezgalus net nenoriu žiūrėti biggrin.gif
Ryt ir aš įmesiu kelis savo mezginukus
Atsakyti
Sveikos
Nu nesuprantu kodel man mezgant kojines jos gaunasi platesnes nei reikia.....na suprantu kad matuojant metras nesitampo....bet kaip pasimatuoti ....jau atsibodo ardyti
Atsakyti
taigi uzsimauk ir pasiziurek, kiek akiu per daug. nemegzk visos kojines, tik duda tokia apvaliai pasimegzk ir prisimatuok.
Atsakyti