Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Jautiena, , ko gero tik tu gali nustatyt diagnozę rolleyes.gif
Kažkoks velnias atsitiko, kad jei adatos ne B padėty, karieta kliūna ir megzt jokių šansų. Gal jaauti priežastį???????
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 26, 22:07)
Jautiena, , ko gero tik tu gali nustatyt diagnozę  rolleyes.gif

Jautiena, ačiū, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
matyt tave reikėjo pakirbint, kad įžiūrėčiau tiksliai kurioj vietoj pastrigo. Visas atrodo judančias detales jau buvau judinus, o tos - kaip tyčia - ne. 9.5 cm nuo karietos krašto detalikė buvo pastrigus, po kitos apačia palindus zaraza....
Na, gal bent ryt galėsiu brūžuot ax.gif
Atsakyti
super thumbup.gif
ir tau pasisekė, kad tik pastrigus. mano storamezgės (jau parduotos) buvo išsidėvėjęs vienas gidas, teko su dilde jį paauklėti, kad mašina vėl megztų raštus...
Atsakyti
Keli mano paskutiniai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 11 27, 09:47)
Keli mano paskutiniai
[

Akirera, joooo, sėdi sėdi užsislaptinus, o paskui tik oplia - ir nokdaunas biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Matyt senstu, na, ne matyt, o tikrai, bet gražiausi darosi - paprasčiausi biggrin.gif Visi iš tikrųjų superiniai darbeliai, ir suknytė su pynėm, mane užkabinusiom mašiną nusipirkt thumbup.gif , tik jos rankovių spalva man galėjo būt kaip ir suknelės mirksiukas.gif, ir užsegimas megztuko per nugarą thumbup.gif

Ai, pavydas matyt šneka mano lūpom doh.gif wub.gif doh.gif Atrodo, be jokių pastangų tau išeina viskas puikiai, tik prisėdai prie mašinytės - ir yra wub.gif Nu tikrai ji pas tave turi stalčiuką, kur pageidavimus, siūliukus sukrauni, nurodai per kiek laiko turi būt padaryta verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ir man tokios reik cool.gif
Atsakyti
Darbėja, ačiū labai wub.gif . Sėdžiu išsišiepus iki ausų, taip gražiai mokate pasisakyti biggrin.gif
Suknytė visa turėjo būti vienos spalvos, bet pritrūko siūliukų be šanso dasipirkti ir teko derinti kitą spalvą, bet suknelės savininkė liko labai patenkinta ax.gif Beje, aš irgi blush2.gif Šviesių spalvų siūluose raštai geriau matyti.
Oooooooo, tokios mašinytės su stalčiuku kaip man reiktų, nes nė vieno darbo nepadarau iš pirmo karto, dar ir kiek pastangų reikia. Kitą kartą atrodo, kad esu ardytoja, o ne mezgėja lotuliukas.gif
O su jūsų ir Jautienos žiniomis tai man nėra ką lygintis, tikros profės, galėtumėte mokymo kursus rengti, išmanot apie visas mašinas. Todėl ir sėdžiu tyliai krūmuose ir gaudau kiekvieną jūsų pasisakymą ir mokausi biggrin.gif
Atsakyti
Aikirera thumbup.gif . Man visi gražūs, bet kažkodėl pirmas darbas dūšiai artimiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 11 27, 11:26)
O su jūsų ir Jautienos žiniomis tai man nėra ką lygintis, tikros profės, galėtumėte mokymo kursus rengti, išmanot apie visas mašinas.

Jooo, esu tikra savamokslė profė, tik tiek, kad šį kart įdomu mokytis man visai prieš kelis metus nematytų ir negirdėtų dalykų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O Jautiena tikrai diagnozę nustatė, iš kur ji viską žino????? Net detalės falšyvinančios pavadinimas jai aiškus - gidas arba pirštelis. Išsiverčiau taaip: mano ekskursavodas darbo metu įkalė, užsikabino už šalia pasimaišiusio ir užsilenkė...... Gerai, kad pasisekė jį išblaivint drinks_cheers.gif. Šiandien jau nubrūžavau tai, ką vakar vakare norėjau įveikt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jautiena, super, kad tu žinai ir gali patart thumbup.gif Ačiū net labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Akireros grožiai bigsmile.gif thumbup.gif

Kad pynių nebūtų per mažai biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Akirera, Ristina, lenkiu galvą prieš Jūsų meistriškumą ir kantrybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Suknytę jau kitur esu įsidėmėjusi wub.gif , labai įdomi. O PYNĖS PYNĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kantrybė begalinė biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2014 11 27, 16:19)
Kad pynių nebūtų per mažai  biggrin.gif

Ristina, muši visus įmanomus kantrybės rekordus wub.gif wub.gif wub.gif
Kaži kiek už darbą reiktų mokėt, gal verta būtų užsisakyt ???? biggrin.gif 4u.gif Mezgiau šiek tiek pynių, tai žinau koks tai malonumas g.gif O čia jų ............ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 27, 16:20)

Kaži kiek už darbą reiktų mokėt, gal verta būtų užsisakyt ???? biggrin.gif 

Nesulauksi tease.gif

Man sudėtingiausia pynėse, nepražiopsoti eilės, kurioje vyksta akių persukimai. Nes gi nieko nesimato biggrin.gif o skaitliuką, pas mane būna, kad "meistrai" pareguliuoja biggrin.gif
Atsakyti